Televisio


Guzma


ALKUPERÄINEN NIMI
グズマ | Guzma
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1058: "Tuhontuoja!"
KOTIKAUPUNKI
Po Town, Alola

Guzma on Team Skull-pahisjengin johtaja ja professori Kukuin entinen kilpailija. Guzma ja Kukui olivat aikoinaan olleet kahuna-Halan oppipoikia, ja tänä aikana Guzma alkoi paheksumaan Halan oppeja sekä riippuvuutta Z-renkaisiin ja Z-hyökkäyksiin. Mielipahaa aiheutti myös Guzman kesken jäänyt Saarihaaste (Island Challenge), ja hän vannoikin vahvistuvansa joskus niin, että päihittäisi kaikki vastustajansa ilman Z-hyökkäysten apua.

Kun Kukui julisti Alolan Pokémon-liigan alkavaksi, Guzma otti siihen osaa, tavoitteenaan yltää liigan mestariksi asti ja sitä kautta varmistaa, ettei Alolassa enää järjestettäisi uutta liigaa. Guzma eteni päättäväisesti kohti voittajankoroketta, kunnes Ash teki hänen aikeistaan lopun voittamalla hänet semifinaaleissa. Tämän ottelun jälkeen Guzma myönsi vääristyneet aatteensa ja sen, kuinka hänellä on ollut tapana päihittää vain itseään heikompia ja luovuttaa vahvempia vastaan. Liigan jälkeen Guzma miltei lakkautti Team Skullinkin toiminnan, mutta sen jäsenet tahtoivat silti pysytellä johtajansa rinnalla.

Guzma on määrätietoinen ja itsevarma hahmo, minkä osoitti hänen vahva voitontahtonsa Alolan Pokémon-liigassa. Toisinaan liika määrätietoituus ja vallanhimo kuitenkin sokaisevat hänet, eikä hän välttämättä itsekään ymmärrä tekemiään vääryyksiä. Guzma vierastaa Z-renkaita ja Z-hyökkäyksiä ja onkin pyrkinyt vahvistumaan ilman niitä, toisinaan kyseenalaisin keinoin. Kaikesta huolimatta Guzma on varsin arvostettu hahmo Team Skullin sisäpiirissä.

SAAVUTUKSET
Guzma on Team Skullin johtaja.

ALOLA
x
Alola Liiga ~ Top 4


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Golisopod
Golisopod on ensimmäisiä Guzman nähtyjä Pokémoneja, ja hänen tunnusomaisin Pokémoninsa. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Guzma käytti Golisopodia ottelussa Ashin Pikachua vastaan Pokémon-koulun pihalla. Ottelu kuitenkin keskeytyi ennen aikojaan Golisopodin Emergency Exit-kyvyn vuoksi. Seuraavan kerran Golisopod nähtiin Alolan Pokémon-liigassa, jossa se päihitti leikiten useita vastustajia, kuten Lanan Primarinan. Vasta semifinaaliottelussa Ashin Pikachua vastaan Golisopodia odotti haasteet, ja jälleen sen Emergency Exit-kyky aktivoitui, antaen Golisopodista jopa hieman pelkurimaisen kuvan sen poistuessa areenalta vain pakottaakseen toisen Pokémonin itsensä tilalle. Golisopod päätyi kuitenkin toistamiseen ottelemaan, päihittäen Ashin Torracatin mutta häviten lopulta Pikachulle. Golisopod oikukkaan kykynsä kanssa aiheuttaa Guzmalle toisinaan harmaita hiuksia, sekoittaen hänen ottelustrategioitaan, mutta on loppupeleissä elintärkeä osa Guzman joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1058: Tuhontuoja! (Ultralegendoja-kausi)


Scizor
Scizor on Guzman toinen Pokémon, joka esiintyi ensimmäistä kertaa Alolan Pokémon-liigan ensimmäisellä kierroksella, ollen lopulta yksi jäljelle jääneistä kuudestatoista Pokémonista, jotka selviytyivät seuraavalle kierrokselle. Guzma käytti Scizoria heti seuraavassa ottelussaan Ilimaa vastaan, ja vaikka Ilima hyödynsi megaevoluution saloja, Scizor onnistui silti päihittämään vastustajansa ja auttoi Guzman taas yhden pykälän ylemmäksi kohti voittoa. Scizor osallistui yhdessä Golisopodin kanssa semifinaaliotteluun Ashia vastaan, joka osoittautuikin melkoiseksi jännitysnäytelmäksi Scizorin ja Golisopodin edestakaisen vaihtelun vuoksi. Tähän syypäänä oli eritoten Golisopodin Emergency Exit-kyky. Yllättävien käänteiden ja huonon valmistautumisen takia Scizorin oli lopulta myönnettävä tappionsa Ashin Torracatia vastaan. Sulavaliikkeinen ja kovaa iskevä Scizor on kaikesta huolimatta vahva osa Guzman Pokémon-tiimiä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1072: Battle Royal 151! (Ultralegendoja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.