Televisio


Fennel


ALKUPERÄINEN NIMI
マコモ | Makomo
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #665: "Untako vain?"
KOTIKAUPUNKI
Striaton City, Unova

Fennel on professori Juniperin hyvä ystävä ja innokas tieteilijä. Ash ystävineen tapasi hänet ensimmäisen kerran Striaton Cityssä, jossa hän tätä nykyä harjoittaa itsenäistä tiedetoimintaa yhdessä läheisen Munna-Pokémoninsa kanssa. Fennel on innokas auttamaan ystäviään sekä muita läheisiään, joten hänet nähdään usein tukemassa Ashia ja tämän ystäviä, tai auttamassa professori Juniperia erinäisissä asioissa.

Fennel työskenteli aikoinaan Unipihalla (Dreamyard) sijaitsevassa tiedekeskuksessa, jossa yritettiin etsiä puhtaampi energialähde tutkimalla Musharnan unisumua (Dream Mist). Tutkimus meni kuitenkin puihin, ja lopulta räjähdys tuhosi tiedekeskuksen. Musharna katosi, mutta yhdessä Ashin kanssa, Fennel löysi rakkaan Musharnansa jälleen. Hän jatkaa tutkimuksiaan itsenäisesti Striaton Cityssä.

Fennel on asiallinen ja järkevä, ja varsin viisas, kuten tieteilijältä sopii odottaa. Toisinaan hän tosin osaa olla hieman hajamielinen.

SAAVUTUKSET
Fennel on unisumun (Dream Mist) johtava asiantuntija.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Munna
Munna on Fennelin nimikko-Pokémon, ja eräänlainen Fennelin tunnusmerkki. Fennel käyttää Munnaa apuna tutkimuksissaan yhdessä Musharnan kanssa. Kun Musharna oli kateissa, Munna psyykkisine kykyineen oli suuri apu sen löytämisessä. Munna on rauhallinen Pokémon, joka omaa erikoislaatuisia kykyjä. Nämä kyvyt ovat erittäin tarpeellisia Fennelin tutkimuksissa, sillä ne ovat vahvasti kytköksissä unisumuun (Dream Mist). Fennelin ja Munnan välillä on vahva ystävyysside, joka vahvenee entisestään heidän työskennellessään yhdessä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #665: Untako vain? (Black & White-kausi)


Musharna
Fennel tutki Musharnaa Unipihan (Dreamyard) tutkimuslaitoksella, kunnes laitos tuhoutui räjähdyksessä. Samalla Musharna katosi, jolloin Fennel jatkoi töitään kahdestaan Munnan kanssa. Myöhemmin Munna, yhdessä Ashin ja kumppaneiden sekä Rakettiryhmän kanssa, sai Musharnan jälleen ilmestymään Fennelin suureksi iloksi. Musharna liittyi jälleen Fennelin joukkoon ja viihtyy tämän luona. Samalla Fennel jatkaa edelleen unisumun (Dream Mist) tutkimista yhdessä Munnan ja Musharnan kanssa. Toisinaan Fennel käyttää Musharnaa myös muihin, vapaamuotoisempiin tarkoituksiin, ylläpitääkseen ystävyyttään sen kanssa ja estäen sen uudelleenkarkaamista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #665: Untako vain? (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.