Televisio


Conway


ALKUPERÄINEN NIMI
コウヘイ | Kohei
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #518: "Tiimityötä"
KOTIKAUPUNKI
?, Sinnoh

Ash ystävineen kohtasivat Conwayn ensimmäisen kerran Hearthome Cityssä järjestetyssä kaksoisottelu-turnauksessa, jossa hänet arvottiin Dawnin pariksi. Turnauksessa Conway todisti olevansa erittäin älykäs kouluttaja, jonka strategisoinnin avulla Conway ja Dawn selvittivät tiensä turnauksen finaaliin.

Vaikka Conway on tarkka kouluttamisestaan ja miettii taktiikkansa otteluihin reilusti etukäteen, hän tuntuu luottavan liikaa teoriatietoon. Näin ollen hän ei tunnu osaavan improvisoida otteluissa, ja toisinaan tämä voi osoittautua haitalliseksi. Tästä huolimatta Conway on pärjännyt menestyksekkäästi paitsi tärkeissä turnauksissa, niin myös Sinnohin Pokémon-Liigassa.

Conway on tunnustanut ihastuneensa Dawniin ja hänellä on tapana kytätä tai vaania Dawnia aina hänet nähdessään - Conway saattaa ilmestyä aivan tyhjästä, ja tämäkös saa Dawnin säikähtämään ja joskus hieman pelkäämäänkin moista hyypiötä...

SAAVUTUKSET
SINNOH
Sinnoh Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Slowking
Slowking on Conwayn tunnusomaisin Pokémon, jota hän käyttää eniten otteluissa, mutta myös niiden ulkopuolella. Slowking nähdään usein Conwayn rinnalla, ulkona Poképallostaan. Slowking nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Conway otteli sillä kaksoisottelussa Dawnin Piplupin rinnalla. Slowking on erikoistunut puolustukseen ja osaakin useita hyökkäyksiä, jotka vahvistavat puolustusta entisestään. Slowking on varsin taitava myös hyökkääjänä. Nämä taidot ovat tulleet esille paitsi kaksoisottelu-turnauksessa, niin myös sen ulkopuolella. Slowking on erittäin tärkeä osa Conwayn Pokémon-tiimiä, sillä pitkä yhteinen historia on tehnyt Conwaysta ja Slowkingista erottamattomia.
Ensiesiintyminen jaksossa: #518: Tiimityötä (Diamond and Pearl-kausi)


Heracross
Heracross nähtiin Slowkingin tavoin ensimmäistä kertaa kaksoisottelu-turnauksessa, jossa Conway käytti sitä otellessaan Dawnin rinnalla Ashia ja Paulia vastaan. Heracross osoitti olevansa nopea ja vahva Pokémon, joka tuotti harmaita hiuksia vastaparin Pokémoneille. Vaikka sekä Ashin että Paulin Pokémonit yrittivät kaataa Heracrossia, tämä ei helpolla luovuttanut, vaan iski kovempaa takaisin, muun muassa vahvan Megahorn-hyökkäyksensä avulla. Lopulta Heracross kuitenkin kaatui Ashin Chimcharin tuli-hyökkäyksille. Heracross on kuitenkin hyvä esimerkki Conwayn koulutustaidoista, ja kestävyytensä ansiosta yksi Conwayn tiimin tärkeimpiä jäseniä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #520: Ryhmähenki haisee! (Diamond and Pearl-kausi)


Aggron
Conway omistaa Aggronin, josta ei tosin tiedetä juuri mitään. Se nähtiin nopeasti, kun Conway käytti sitä kaksoisottelu-turnauksessa Dawnin Pachirisun rinnalla tuntemattomia kouluttajia vastaan. Aggron hoiteli vastustajan Taurosin leikiten, joten ainakin Aggronin tiedetään olevan voimakas Pokémon. Tuon pienoisen hetken jälkeen Conwayn Aggronia ei ole näkynyt, mutta se on varmasti saanut lisää kokemusta Conwayn koulutuksen alla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #519: Kunnian kenttä (Diamond and Pearl-kausi)


Shuckle
Conwayn Shuckle nähtiin ensimmäistä kertaa Sinnohin Pokémon-Liigassa ottelussa Ashia vastaan. Conway lähetti Shucklen ensimmäisenä areenalle. Shuckle on ekspertti erityisesti puolustuksessa, niin yllättäen loisti myös hyökkäyspuolella. Tämäkös sai Ashin hieman hätäilemään niin, että hän vaihtoi Pokémoniaan jopa pariin otteeseen ottelussa Shucklea vastaan. Shuckle teki melkoista vahinkoa niin Ashin Donphaniin kuin Noctowliinkin, kunnes lopulta Gible onnistui päihittämään sen. Shuckle todisti olevansa vaikea vastus, joka antaa enemmän kuin mitä päältä päin uskoisi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #653: Oikeaa liikettä etsimässä! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Lickilicky
Lickilicky oli toinen Pokémon, jota Conway käytti liigaottelussaan Ashia vastaan. Lickilicky on strateginen ottelija, joka käyttää hyödykseen massiivista ja voimakasta kieltään. Tällainen ottelutyyli tuotti Ashille vaikeuksia, mutta Noctowlinsa - ja tämän uusien psyykkisten hyökkäysten - avulla onnistui päihittämään Lickilickyn. Vaikka Lickilicky käyttikin kieltään loistavasti hyödykseen, sen hyökkäykset eivät olleet tarpeeksi nopeita, ja tämän vuoksi se joutui luopumaan leikistä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #653: Oikeaa liikettä etsimässä! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Dusknoir
Dusknoir oli viimeinen Pokémon, jota Conway käytti Sinnohin Pokémon-Liigassa ottelussa Ashia vastaan. Dusknoirin Trick Room -hyökkäys sekoitti pakkaa niin, että ottelun suuntaviivat eivät olleetkaan enää niin itsestäänselviä. Aluksi tämä tuotti Ashille vaikeuksia, ja sekä Donphan että Noctowl kokivat karvaan tappion yrittäessään päihittää Dusknoiria. Lopulta Ashin pieni, mutta pippurinen Gible pisti kampoihin niin, että onnistui lopulta päihittämään sen. Dusknoir on loistava esimerkki Pokémonista, joka on omaksunut Conwayn kouluttaman strategisen ja taktikoivan ottelutavan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #653: Oikeaa liikettä etsimässä! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.