Televisio


Casey


ALKUPERÄINEN NIMI
ナナコ | Nanako
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #120: "Takalaiton, Ash!"
KOTIKAUPUNKI
New Bark Town, Johto

Casey on aloitteleva Pokémon-kouluttaja New Bark Townista, Johto-alueelta. Hän aloitti seikkailunsa saatuaan aloitus-Pokémonikseen Chikoritan professori Elmiltä. Casey ja hänen perheensä kannattaa Electabuzz-pesäpallojoukkuetta, joten erityisen lähellä Caseyn sydäntä ovat Pokémonit, jotka kantavat kyseisen joukkueen tunnusvärejä: keltaista ja mustaa.

Aloittelevana kouluttajana Casey on edelleen hieman naiivi ja kokematon, mutta sitäkin päättäväisempi. Hän tekee kaiken täysillä. Toisinaan tämä saattaa mennä hieman yli, ja Casey turhautuu eikä silloin mistään tule mitään. Caseyn persoonallisuus vaihtelee rennosta tytöntylleröstä agressiiviseen sekopäähän. Tavattuaan Ashin ensimmäistä kertaa, Casey koki hänet heti kilpailijana, mutta myöhemmin he ovat ystävystyneet eikä heidän välillään ole enää kuin leikkimielistä kinaamista.

Casey seikkailee pääasiassa Kanto- ja Johto-alueilla, kiertäen jokaisen mahdollisen Electabuzz-joukkueen pesäpallopelin. Hän muistuttaa hieman Ashia seikkailunsa alkumetreillä, ja jos merkit pitävät paikkansa, Caseysta on tuleva varsin kyvykäs kouluttaja.

SAAVUTUKSET
Casey haastaa salipäälliköitä vahvistaakseen itseään - hänellä ei ole varsinaista pyrkimystä esimerkiksi Pokémon Liigaan. Casey on pärjännyt hyvin myös Bug-Catching Contestissa.

JOHTO
---


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Meganium
Meganium on kehittynyt Caseyn aloitus-Pokémonista, Chikoritasta. Tästä syystä Meganiumilla on eniten kokemusta koko Caseyn Pokémon-tiimistä, ja se onkin Caseyn käytetyin Pokémon. Kuten Chikoritana ja Bayleefinä ollessaan, Meganium nähdään usein ulkona Poképallostaan, tallustellen Caseyn rinnalla. Caseyn Electabuzz-joukkueen hehkutus on tarttunut myös Meganiumiin, ja yhdessä Caseyn kanssa se iloitsee ja kannustaa lempijoukkuettaan. Runsaan ottelukokemuksen takia Meganium on erittäin voimakas Pokémon, joka puolustaa Caseyta ja ottelee kouluttajansa rinnalla epäröimättä.
--45 jaksoa-->--Vähintään 100 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #263: Here's Lookin' at You, Elekid (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Elekid
Elekid oli aluksi villi Pokémon, joka häiritsi Ashin ja kumppaneiden piknikkiä. Caseyn saapuessa paikalle hän hoksasi Elekidin ja innostui - onhan se hänen kannattamansa pesäpallojoukkueen maskotin (Electabuzzin) aiempi kehitysmuoto! Casey käytti Meganiumiaan ottelussa Elekidiä vastaan, ja vaikka pieni sähkö-Pokémon piti hyvin pintansa, ei siitä loppujen lopuksi ollut vastusta kokeneemmalle Meganiumille. Casey pyydysti Elekidin, ja siitä tuli hetkessä yksi Caseyn joukon tärkeimpiä Pokémoneja, jota on nähty pyydystämisen jälkeen useita kertoja. Otteluiden ulkopuolella Elekid innostuu kannattamaan yhdessä Caseyn ja muiden hänen Pokémoniensa kanssa suosikkipesäpallojoukkuettaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #263: Here's Lookin' at You, Elekid (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Beedrill
Ash ja Casey osallistuivat Johto-alueella suosittuun Bug-Catching Contestiin. Casey oli aluksi itsevarma voitostaan, mutta lopulta voiton veikin Ash pyydystämällään Beedrillillä. Kilpailun sääntöjen mukaan Ash olisi saanut pitää Pokémonin, mutta hän lahjoittikin sen Caseylle, koska tämä tunnetusti rakastaa Pokémoneja, jotka ovat väriltään keltaisia ja mustia. Siitä lähtien Casey on pitänyt Beedrilliä yhtenä tiiminsä vakiojäsenistä, kouluttaen siitä hartaasti vahvaa ja kestävää Pokémonia - ikään kuin todistaakseen Ashille, että Beedrillistä luopuminen ei ollut huono idea. Beedrill on löytänyt paikkansa yhtenä Caseyn vakkari-Pokémoneista.
Ensiesiintyminen jaksossa: #163: Hyönteiselämää (Johto League Champions-kausi)


Pidgey
Pidgey on yksi Caseyn ensimmäisistä Pokémon-pyydystyksistä. Hän pyydysti sen miltei heti aloitettuaan Pokémon-seikkailunsa. Pidgey nähtiin vain hetken aikaa, ensin ottelussa Ashia vastaan ja myöhemmin ottelussa Rakettiryhmää vastaan. Ashin Charizardille siitä ei ollut mitään vastusta, mutta Rakettiryhmää vastaan Pidgey pärjäsi kohtuullisen hyvin. Pidgey lienee yksi Caseyn alkutaipaleen "harjoituspyydytyksistä", sillä ensiesiintymisensä jälkeen sitä ei ole nähty lainkaan, eikä sitä pidetä ulkona Poképallostaan Caseyn muiden Pokémonien tavoin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #120: Takalaiton, Ash! (The Johto Journeys-kausi)


Rattata
Rattata on Pidgeyn tavoin yksi Caseyn ensimmäisiä Pokémon-pyydystyksiä. Casey pyydysti sen seikkailunsa alkuvaiheessa ja käytti sitä heti ottelussa Ashin Charizardia vastaan - huonoin tuloksin, tottakai. Rakettiryhmää vastaan otellessaan Rattata todisti olevansa hieman sisukkaampi. Kuten Caseyn Pidgey, myös Rattata lienee yksi Caseyn seikkailun alkumetrien "harjoituspyydystyksistä", sillä sitä ei ole nähty ensiesiintymisensä jälkeen eikä sitä pidetä ulkona Poképallostaan Caseyn muiden Pokémonien tapaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #120: Takalaiton, Ash! (The Johto Journeys-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Bayleef & Chikorita
Bayleef kehittyi Caseyn aloitus-Pokémonista, Chikoritasta, ottelussa Rakettiryhmää vastaan. Kehittymisen myötä Bayleef sai lisää itsevarmuutta ja Chikoritan aikainen lapsellisuus oli tipotiessään. Bayleef jatkoi kuitenkin edelleen Electabuzz-joukkueen kannattamista kouluttajansa tukena - Bayleef oli muutenkin varsin lojaali Caseyta kohtaan. Bayleef oli Caseyn tiimin voimapesäke, mutta silti sitä nähtiin melko harvoin. Tästä huolimatta Bayleef kehittyi jossakin välissä Meganiumiksi, jonka jälkeen sai jälleen enemmän näkyvyyttä.
--45 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #163: Hyönteiselämää (Johto League Champions-kausi)
Chikorita oli Caseyn aloitus-Pokémon, jonka hän sai professori Elmiltä aloittaessaan Pokémon-seikkailunsa. Chikorita oli aluksi varovainen ja kömpelö Pokémon, mutta sai vähitellen itsevarmuutta ja alkoi pärjäämään otteluissa. Casey asetti Chikoritan päähän nauhan, jossa oli Electabuzz-joukkueen tunnusvärit ja logo. Yhdessä Caseyn kanssa Chikorita kannusti lempijoukkuettaan aina kun mahdollista. Myöhemmin Chikoritan ottelukokemus kulminoitu sen kehittymiseen Bayleefiksi ottelussa Rakettiryhmää vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #120: Takalaiton, Ash! (The Johto Journeys-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.