Televisio


Professori Elm


ALKUPERÄINEN NIMI
ウツギ博士 | Dr. Utsugi
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #119: "Näpit irti Totosta!"
KOTIKAUPUNKI
New Bark Town, Johto

Professori Elm on Johto-alueen johtava Pokémon-tutkija. Hän on professori Oakin entinen huippuoppilas ja he ovat edelleen läheisissä väleissä, vaikka sukset menevätkin silloin tällöin ristiin näkemyseroista johtuen. Tästä huolimatta professori Elm arvostaa entistä opettajaansa, ja professori Oak entistä oppilastaan.

Professori Elm on erittäin innokas, mutta hajamielinen persoona. Hänellä on tapana pitää erityisen pitkiä (ja pitkästyttäviä) puheita ja toisinaan hän on poissaolevan tuntuinen. Kun hän innostuu tutkimaan jotain mielekiintoista, hän unohtaa täysin kaiken muun ympärillään olevan. Usein professori Elmin alkuperäiset tarkoitukset ja aikomukset unohtuvat, kun hän äkkiseltään haksahtaakin tutkimaan jotain mielenkiintoisempaa.

Professori Elm on Pokémonien suojeluneuvoston johtaja, ja näin ollen ymmärtää Pokémonien päälle ja pitää huolen siitä, että Pokémon kuin Pokémon on turvassa vahingoilta.

SAAVUTUKSET
Professori Elm on tunnettu ja arvostettu tutkija Johto-alueella. Lisäksi hän on Pokémonien suojeluneuvoston johtaja.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Corsola
Professori Elm oli pyydystänyt Corsolan ennen matkaansa Whirls Islands-saaristoon. Siellä hän kohtasi Ashin, Mistyn ja Brockin, joita loppukädessä auttoi yhdessä Corsolansa kanssa vesittämällä Rakettiryhmän pahat aikomukset. Corsola on esiintynyt rajoitetusti, eikä sen varsinaisia ottelukykyjä tämän vuoksi tiedetä. Se vaikuttaisi kuitenkin olevan melko voimakas Pokémon, sekä kyvykäs uimari. Corsolan mielipuuhaa onkin altaissa lilluminen. Professori Elmin Corsola sai Mistyn vakuuttumaan siitä, että hänkin haluaa vastaavan Pokémonin itselleen - ja onnistuikin myös lopulta nappaamaan sellaisen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #212: Around the Whirlpool (Master Quest-kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.