Televisio


Caroline


ALKUPERÄINEN NIMI
ミツコ | Mitsuko
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #279: "Oma Hoenn kullan kallis"
KOTIKAUPUNKI
Petalburg City, Hoenn

Caroline on salipäällikkö Normanin vaimo sekä Mayn ja Maxin äiti. Caroline on erittäin huolehtivainen äiti, aina auttamassa lapsiaan kun he apua tarvitsevat. Hän tukee Mayn päätöstä ryhtyä koordinaattoriksi sataprosenttisesti, ja matkusti jopa Hoennin Suurjuhlaan (Grand Festival) tukemaan ja kannustamaan tytärtään.

Caroline on mahdollisesti Pokémon-kouluttaja, mutta hänen omistamistaan Pokémoneista ei ole tietoa. Toisinaan May jättää osan Pokémoneistaan Petalburgin salille, missä Caroline pitää niistä parhaansa mukaan huolta. Caroline asettaa lapsensa ja näiden Pokémonit etusijalle, ja vasta sitten ajattelee itseään ja omia tarpeitaan.

Vaikka Caroline on tyyni ja maltillinen persoona, hän tuppaa tulemaan mustasukkaiseksi varsin usein - erityisesti silloin, kun hänen miehensä Norman puhuu muille naisille. Tällöin Caroline alkaa heti miettimään pahinta, ja silloin ei hyvää seuraa. Yleensä tilanteet ovat kuitenkin kärjistyneitä väärinkäsityksiä.

SAAVUTUKSET
Caroline on kuuluisan salipäällikkö Normanin vaimo. Lisäksi hän on todennäköisesti ollut ennen kouluttaja, mutta hänen Pokémoneistaan tai saavutuksistaan sillä saralla ei ole tietoa.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.