Televisio


Burgundy


ALKUPERÄINEN NIMI
カベルネ | Cabernet
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #676: "Tuntijan kosto"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Burgundy on Pokémon-kouluttaja ja aloitteleva Pokémon-tuntija (Pokémon Connaisseuse) Unova-alueelta. Ash ystävineen kohtasivat hänet ensimmäisen kerran, kun hän suostui arvioimaan Ashin yhteensopivuuden Pokémoniensa kanssa. Hieman pihalla varsinaisista tuntijan toimintatavoista, Burgundy näki vain negatiivisia asioita Ashin Pokémoneissa, ja tämäkös sai Pokémonit ja Ashin kiivastumaan - ja lopulta myös Burgundyn itsensäkin.

Burgundy on äkkipikainen, kiukutteleva, mutta sanavalmis tyttö, joka kokee Cilanin suurimmaksi kilpailijakseen. Burgundy hävisi ensimmäisen saliottelunsa Cilania vastaan, ja hänelle kerrottiin, ettei hän tee tarpeeksi yhteistyötä Pokémoniensa kanssa. Tuona murheellisena päivänä Burgundy päätti ryhtyä Pokémon-tuntijaksi ja vahvistua niin, että päihittäisi Cilanin vielä joskus.

Burgundyn lapsellinen persoona tulee esille varsinkin silloin, kun hän häviää tai Cilanille tapahtuu jotain hyvää - tällöin hän keksii mahdollisimman pahoja loukkauksia Cilanille, jotka tosin Cilania itseään eivät juuri hetkauta. Hän on vakuuttunut siitä, että pystyy vielä joskus voittamaan Cilanin, mutta vielä sitä ei ole tapahtunut, vaikka Burgundy onkin vahvistunut roimasti paitsi kouluttajana, niin myös Pokémon-tuntijana.

SAAVUTUKSET
Burgundy on paitsi Pokémon-kouluttaja, niin myös C-tason Pokémon-tuntija.

UNOVA
---


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Dewott
Burgundyn Dewott nähtiin ensimmäisen kerran, kun Burgundy otteli sillä Cilanin Dwebbleä vastaan. Se on kehittynyt Burgundyn aloitus-Pokémonista, Oshawottista. Dewott on kiistatta Burgundyn käytetyin ja todennäköisesti myös vahvin Pokémon. Hän on käyttänyt sitä useassa tärkeässä ottelussa, muun muassa Ottelupamaus-turnauksen (Clubsplosion) otteluissa. Vaikka Dewott on osoittanut olevansa melkoinen sisupussi, ei se silti ole juurikaan pärjännyt otteluissa ja Burgundy on joutunut pettymään useampaan kertaan. Dewott kuitenkin vahvistuu jatkuvasti, ja tulee varmasti olemaan Burgundyn valttikortti tulevissa koitoksissa.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #678: Tuntijan kosto! (Black & White-kausi)


Sawsbuck
Burgundyn Sawsbuck on nähty toistaiseksi vain kerran, samassa ottelussa kuin Dewott. Burgundyn mukaan Sawsbuck on hänen tiiminsä eliittiä, mutta tästä huolimatta se hävisi Cilanin Pansagelle. Lyhyestä debyytistä kävi kuitenkin ilmi, että Sawsbuck on ketterä ja voimakastahtoinen Pokémon, joka ei luovuta helpolla. Burgundyn aktiivisen koulutuksen alla Sawsbuckista on varmasti tuleva lisävoima Burgundyn Pokémon-tiimiin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #678: Tuntijan kosto! (Black & White-kausi)


Stoutland
Burgundyn Stoutland nähtiin ensimmäisen, ja toistaiseksi myös ainoan kerran, kun hän käytti sitä ottelussa Ashia vastaan Don Georgen järjestämässä turnauksessa Nimbasa Cityssä. Tukevuudestaan huolimatta Stoutland on varsin nopea Pokémon, ja se osaa useita eri tyyppisiä ja tyylisiä hyökkäyksiä, joita osaa käyttää strategisesti hyödykseen. Kaikesta tästä huolimatta Stoutland hävisi Ashin Palpitoadille. Ashin voitto ei kuitenkaan irronnut helposti, sillä Stoutland piti pintansta loppuun asti, ja sen persoonaan kuuluu määrätietoinen ja periksiantamaton eteneminen otteluissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #700: Jälleennäkemisiä ja otteluita Nimbasassa! (Black & White-kausi)


Darmanitan
Darmanitan on melko uusi lisäys Burgundyn joukkoon, ja se nähtiin ensimmäisen kerran Pokémon World Tournament Junior Cup -turnauksessa. Burgundy käytti sitä ottelussaan Tripin Serperioria vastaan. Koska Darmanitan on uusi lisäys Burgundyn tiimiin, Burgundy ei osannut käsitellä sitä täysin oikein: tämän vuoksi Darmanitan hävisi Tripin Serperiorille, vaikka olisikin tyypitykseltään ollut etulyöntiasemassa. Burgundy ei kuitenkaan luovuta, vaan jatkaa Darmanitanin kouluttamista niin, että siitä tulee varmasti muodostumaan melkoinen otteluareenoiden peto.
Ensiesiintyminen jaksossa: #751: Jännittävä Junior Cup! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Oshawott
Oshawott on Burgundyn aloitus-Pokémon. Sen persoonallisuudesta tai ottelutaidoista ei ole tietoa, sillä se on nähty vain "flashbackissa", kun Burgundy on muistellut taivaltaan Pokémon-kouluttajana ja -tuntijana. Se kuitenkin tiedetään, että Burgundy käytti Oshawottia ensimmäisessä saliottelussaan Cilania vastaan, jolloin se hävisi Cilanin Pansagelle. Tämän jälkeen Burgundy ryhtyi kouluttamaan Pokémonejaan ja myöhemmin kokeili onneaan uudestaan, ja voitti salipäällikön (tosin tällä kertaa vastassa oli Chili). Jossakin vaiheessa ensimmäisen saliottelun ja Ashin, Iriksen ja Cilanin kohtaamisen välissä Oshawott oli kehittynyt Dewottiksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #678: Tuntijan kosto! (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.