Televisio


Bianca


ALKUPERÄINEN NIMI
ベル | Bel
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #672: "Minccino - ja sillä siisti"
KOTIKAUPUNKI
Nuvema Town, Unova

Bianca on aloitteleva kouluttaja Unovan Nuvema Townista. Hän on tavanomaista vanhempi, koska hänen isänsä ei antanut hänen ryhtyä kouluttajaksi nuorempana. Bianca on erittäin läheinen professori Juniperin kanssa, ja auttaakin tätä usein tutkimuksissaan suorittamalla pieniluontoisia tehtäviä professorin puolesta. Esimerkiksi ensikohtaaminen Ashin kanssa tapahtui siitä syystä, että Biancan tuli toimittaa hänelle salimerkkien säilytykseen tarkoitettu kotelo.

Bianca on helposti innostuva, mutta hieman kömpelö ja hajamielinen tytöntyllerö. Hän saattaa aivan vahingossa aiheuttaa ystävilleen harmia, kuten pudottaa heidät jokeen tai käskeä heidän Pokémonejaan tekemään aivan vääriä hyökkäyksiä. Kaiken lisäksi Biancalla on huono tapa pitää kaikkia tavaroitaan likaisina ja vailla järjestystä.

Tästä huolimatta Bianca on osoittanut olevansa kyvykäs kouluttaja, ja iän tuoman kokemuksen myötä hänestä on kehkeytynyt varteenotettava kilpailija.

SAAVUTUKSET
UNOVA
Unova Liiga ~ Top 64


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Emboar
Emboar kehittyi Biancan Pignitesta jossakin vaiheessa ennen Ottelupamaus-turnausta (Clubsplosion). Emboar näytti kykynsä ensimmäisen kerran, kun se otteli Paulin Conkeldurria vastaan. Kehittymisen myötä Emboar sai koottua voimiaan niin, että siitä tuli äärimmäisen voimakas Pokémon, joka omaa vahvoja hyökkäyksiä. Tämän Emboar todisti muun mualla päihittämällä paitsi Paulin Conkeldurrin, niin myös useita muita Pokémoneja Ottelupamaus-turnauksessa. Emboar siis pitää paikkansa Biancan valttikorttina. Emboar on säilyttänyt järkevyytensä ja rauhallisuutensa, ja se onkin melkoinen vastakohta kouluttajalleen - mutta vastakohdathan täydentävät toisiaan.
--??? jaksoa-->--Vähintään 37 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #732: Kuumottavia kerho-otteluita! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Minccino
Bianca kohtasi Minccinon ensimmäistä kertaa, kun tämä varasti Ashille tarkoitetun salimerkkikotelon. Biancan yrittäessä saada koteloa takaisin, hän huomasi, kuinka vikkelä ja vahva Minccino onkaan: se päihitti Biancan Pigniten leikiten. Bianca kiinnostui Minccinosta ja päätti yrittää pyydystää sen. Tavanomaisesta ottelemisesta poiketen Bianca yritti muun muassa houkutella Minccinoa ruualla, mutta Minccino oli aina ovelampi. Minccinolla on outo pakkomielle puhdistaa kaikki, mikä on likaista - Ashin salimerkkikotelonkin se nappasi vain puhdistaakseen sen. Lopulta Bianca sai Minccinon pyydystettyä, tosin vahingossa, kun tämä ryhtyi puhdistamaan Biancan likaista Poképalloa. Pyydystyksen jälkeen Minccinosta on tullut yksi Biancan luotto-Pokémoneista, joka pienestä koostaan huolimatta on varsin vahva ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #672: Minccino - ja sillä siisti! (Black & White-kausi)


Escavalier
Bianca vaihtoi Shelmetinsä pois professori Juniperin Karrablastia vastaan. Heti vaihdon jälkeen Biancan juuri vastaanotettu Karrablast kehittyi Escavalieriksi. Bianca oli varsin innoissaan uudesta Pokémonistaan, mutta huomasi pian, ettei Escavalier ollutkaan niin helposti hallittavissa. Escavalier alkoi jahtaamaan Biancaa eikä kuunnellut käskyjä lainkaan. Bianca käytti sitä kaksoisottelussa Ashia ja Cilania vastaan, missä se oppi hieman paremmin tottelemaan ja tekemään yhteistyötä, vaikka lopulta hävisikin ottelun. Escavalier on ehkä hieman ennalta-arvaamaton, mutta vahva Pokémon, josta on tullut vähitellen tärkeä osa Biancan joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #724: Kehitysvaihtojännitystä! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Pignite
Pignite kehittyi mitä ilmeisimmin Biancan aloitus-Pokémonista, Tepigistä (ei näytetty animessa), ja oli siksi hänelle erittäin luotettava kumppani. Pignite oli Biancan käytetyin Pokémon otteluissa, ja se osasikin käyttää useita voimakkaita liikkeitä ja hyökkäyksiä. Koostaan ja painostaan huolimatta Pignite oli myös erittäin nopea. Tästä huolimatta Pignite ei koskaan saanut itsestään irti kaikkea potentiaalia, sillä se hävisi melko nopeasti sekä villille Minccinolle että Ashin Pikachulle. Lopulta Pignite sai ottelemisesta paremmin kiinni ja kehittyi Emboariksi juuri sopivasti ennen Ottelupamaus-turnausta (Clubsplosion).
Ensiesiintyminen jaksossa: #672: Minccino - ja sillä siisti! (Black & White-kausi)


Shelmet
Bianca käytti Shelmetiä ensimmäisen kerran ottelussaan salipäällikkö Elesaa vastaan. Shelmet tuntui osaavan useita hyviä hyökkäyksiä, mutta tästä huolimatta se hävisi Elesan Zebstrikalle alta aikayksikön. Ottelun jälkeen Shelmet oli väsynyt ja masentunut häviöstään, mutta sai lisää energiaa Iriksen kannustaessa tätä. Biancan hellässä koulutuksessa Shelmet kasvatti voimiaan ja vähitellen keräsi lisää itseluottamusta. Vaikka Shelmet alkoi vähitellen muodostaa syvempää yhteyttä kouluttajansa kanssa, Bianca päätti vaihtaa Shelmetin pois Juniperin Karrablastia vastaan. Näin ollen Shelmet on jatkanut elämäänsä Juniperin hoivissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #710: Elesa, sähköistävä salijohtaja! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.