Televisio


Allister


ALKUPERÄINEN NIMI
オニオン | Onion
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1180: "Haamupikajuna!"
KOTIKAUPUNKI
Stow-on-Side, Galar

Allister on Galar-alueen Stow-on-Side -kaupungin toinen salipäällikkö Bean rinnalla, tosin hänen otteluareenansa on reilusti Bean areenaa pienempi, ja Allister vaikuttaisi muutenkin jääneen pitkälti salipäällikkökollegansa varjoon. Ash ja Goh tutustuivat Allisteriin ensin päätyessään vahingossa kummitusjunaan, jossa Ash joutui Spiritombin riivaamaksi. Allister kummitus-Pokémonien asiantuntijana auttoi Ashin pois pulasta.

Nopeasta ensitapaamisesta huolimatta Ash loi ystävyyssuhteen Allisterin kanssa, ja pyysikin tältä apua Gengarinsa Gigantamax-muotoon liittyen - onhan Allister osaava kummitus-Pokémonien saralla. Allisterin ohjauksen alla Ashin Gengar onnistui kuin onnistuikin lopulta saavuttamaan Gigantamax-muotonsa, josta oli useaan otteeseen hyötyä Ashin myöhemmissä seikkailuissa. Tästä onkin Allisteria kiittäminen.

Allister on erittäin ujo, arka ja sisäänpäinkääntynyt poika, joka usein karttaa ihmisjoukkoja tai huomioita. Tästä syystä hän on myös melko kömpelö sosiaalisissa tilanteissa ja vetäytyy usein omiin oloihinsa. Kenties näistä luonteenpiirteistä johtuen Allister tuleekin parhaiten toimeen kummitus-Pokémonien kanssa, jotka nekin usein viihtyvät varjoissa, omissa oloissaan.

SAAVUTUKSET
Allister on Galar-alueen Stow-on-Side -kaupungin salipäällikkö.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Cursola
Cursola on Allisterin tällä hetkellä ainoa tiedetty Pokémon, joka on tosin näyttäytynyt varsin nopeasti Allisterin rinnalla, kun tämä kuunteli omissa oloissaan Rakettiryhmän pitämää radio-ohjelmaa. Cursolasta ei tästä syystä tiedetä juuri mitään, mutta kummitus-Pokémonina se ei liene lainkaan yllättävä valinta Allisterin Pokémon-kumppaniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1195: Rajua menoa radioaalloilla! (Huikeat matkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.