Televisio


Virgil


ALKUPERÄINEN NIMI
バージル | Virgil
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #763: "Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä!"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Ash ystävineen kohtasivat Virgilin matkalla kohti Unovan Pokémon-liigaa. Kumppanukset olivat tuttuun tapaan joutuneet pulaan, jolloin Virgil riensi auttamaan poloisia yhdessä Eevee-joukkonsa avulla. Virgil on erityisen ylpeä Eevee-ryhmästään, ja onkin haalinut joukkoonsa kaikki Eeveen mahdolliset kehitysmuodot. Eevee-innostus juontaa juurensa Virgilin lapsuuteen, jolloin hän omisti ensimmäisen Eeveensä, joka lopulta kehittyi Umbreoniksi ja auttoi tämän pois metsästä, jonne Virgil oli eksynyt. Tämä tapahtuma auttoi Virgiliä kunnioittamaan Eeveetä ja sen kehitysasteita.

Virgil on yhdessä Eevee-joukkonsa kanssa osa kunniakasta Pokémon-pelastusryhmää. Ryhmään kuuluvat myös Virgilin isä ja veli. Ryhmän tarkoituksena on pelastaa pulaan joutuneita ihmisiä ja Pokémoneja Virgilin kotikylän läheisyydessä. Ryhmässä toimiminen on auttanut Virgiliä ymmärtämään oikean ja väärän eron, ja on myös kasvattanut hänen persoonastaan lempeän, ahkeran ja ystävällisen.

Pelastustoimien ohella Virgil on myös taitava Pokémon-kouluttaja, ja yhdessä taitavan Eevee-joukkonsa kanssa onkin lyömätön yhdistelmä. Virgil otti osaa Unovan Pokémon-liigaan ja samassa hänestä kehkeytyi Ashille uusi vastustaja. Virgil todisti olevansa Pokémon-kouluttajien aatelia, päihittäen kaikki vastustajansa ja näin ollen lopulta voittamalla koko Unova Liigan. Palkintopokaali hyppysissään Virgil nimitettiin Unovan Pokémon-mestariksi.

SAAVUTUKSET
UNOVA
Unova Liiga ~ Mestari


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Eevee
Eevee on Virgilin tunnusomaisin Pokémon, joka symboloi itsessään jo Virgilin koko Pokémon-tiimiä. Se nähdään usein Virgilin rinnalla ulkona Poképallostaan Ashin Pikachun tavoin. Eevee on paljon esillä myös siitäkin syystä, että se on ainoa Virgilin Pokémon-tiimistä, joka ei ole vielä kehittynyt - näin ollen Virgil tahtoo sen näkevän mahdollisimman paljon kerätäkseen kokemusta. Vaikka Eevee on porukan nuorin, on se tietyiltä osin ottanut roolin ryhmän johtajana, ja toimii usein auttavana kätenä: kohottaen tarvittaessa tovereidensa hyökkäystä tai puolustusta. Pienestä koostaan huolimatta Eevee on melkoinen sisupussi, ja olikin avaintekijä Virgilin Unova Liigan menestystarinassa, päihittäen esimerkiksi vastustajan rajun Druddigonin finaaliottelussa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Vaporeon
Vaporeon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Virgil käytti sitä apuna karkottaakseen kotikyläänsä häiritsevää Cryogonal-joukkoa. Vaporeonin ketteryys ja nopeus auttoi sitä hoitamaan homman kotiin leikiten. Myöhemmin Virgil käytti Vaporeonia Unova Liigassa, ensimmäisen kierroksen ottelussaan vastustajan Crustlea vastaan. Vaporeon voitti vastustajansa ja auttoi Virgiliä selviämään seuraavalle kierrokselle. Virgil käytti Vaporeoniaan myös liigan semifinaaliottelussa.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Jolteon
Jolteon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Virgil käytti sitä apuna karkottaakseen kotikyläänsä häiritsevää Cryogonal-joukkoa. Jolteon hyödynsi loistokkaasti sähkö-hyökkäyksiään, ja myöhemmin näitä sähkökykyjä hyödynnettiin myös generaattorin lataamiseen. Tämän tapahtuman jälkeen Virgil käytti Jolteonia onnistuneesti useissa Unova Liigan otteluisaan, tosin yhtäkään näistä otteluista ei suoranaisesti nähty, vaan Jolteonin voitonhetket koettiin kulissien takana.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Flareon
Flareon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Virgil käytti sitä apuna karkottaakseen kotikyläänsä häiritsevää Cryogonal-joukkoa. Cryogonalien muodostama jää ei ollut minkäänlainen este Flareonin tuli-hyökkäyksille. Flareon osoitti muutenkin olevansa oiva valinta jää-tyypin Cryogonaleja vastaan ja hyödynsikin etuaan voitokkaasti. Pelastusreissun jälkeen Virgilin Flareon nähtiin Unova Liigassa, missä Virgil käytti sitä useissa otteluissaan, joista näkyvin tapaus lienee voitto Cameronin Lucariota vastaan. Tämä voitto mahdollisti Virgilin jatkamisen finaaliotteluun, jossa myöskin Flareon pärjäsi hienosti.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Espeon
Espeon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Virgil käytti sitä ja sen psyykkisiä kykyjä pelastaakseen kuiluun putoamaisillaan olevat Ashin ja kumppanit. Espeon käytti psyykkisiä kykyjään myös myöhemmässä vastaavassa tapauksessa, pelastaessaan konkkaronkan Pokémonit Pikachua ja Axewta myöten. Pelastustöiden ulkopuolella Espeon on nähty Unova Liigan useissa otteluissa, kuten semifinaali- ja finaaliotteluissa, joissa Virgil käytti sitä voitokkaasti.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Umbreon
Umbreon kehittyi Virgilin ihkaensimmäisestä Eeveestä auttaakseen eksynyttyä kouluttajaansa ulos pimeästä metsästä. Kehittymisen myötä Umbreonin hohtavat renkaat auttoivat parivaljakon ulos metsästä. Tätä nykyä Umbreon on tärkeä osa Virgilin pelastustiimiä, ja se hyödyntää paitsi psyykkisiä, niin myös muita kykyjään auttaakseen paitsi pulassa olevia Pokémoneja ja ihmisiä, niin myös kouluttajaansa. Koska Umbreon on ollut joukossa pisimpään, Virgil luottaa siihen sataprosenttisesti. Umbreon onkin usein ensimmäinen valinta vaativimmissa tapauksissa. Pelastuskykyjen lisäksi Umbreon on peto myös otteluareenalla, ja se pärjäsikin hyvin esimerkiksi Unova Liigan otteluissa.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Leafeon
Leafeon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran vain nopeasti, kun Virgil esitteli Eevee-pelastusjoukkoonsa Ashille ja tämän ystäville. Virgil käytti Leafeonia oletettavasti myös Unova Liigan otteluissaan, mutta sitä ei koskaan varsinaisesti nähty otteluareenalla. Pikaisista tähtihetkistään huolimatta Leafeon on eittämättä vahva ja tärkeä osa Virgilin pelastustiimiä, kuten ryhmän muutkin jäsenet.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


Glaceon
Glaceon on osa Virgilin Eevee-pelastusjoukkoa, ja se on aikoinaan kehittynyt Eeveestä. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Virgil käytti sitä apuna karkottaakseen kotikyläänsä häiritsevää Cryogonal-joukkoa. Glaceon oli hyödyllinen apu, sillä sen jää-kyvyt auttoivat ymmärtämään Cryogonal-häirikköjä paremmin. Pelastustöiden lisäksi Glaceon on nähty muun muassa Unova Liigan otteluareenoilla, joissa se menestyi hyvin. Virgil käytti sitä useissa otteluissaan, muun muassa kolmannen kierroksen ottelussaan, jossa Glaceon päihitti vastustajan Reunicluksen.
--??? jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #763: Team Eevee ja Pokémon-pelastusryhmä! (Seikkailut Unovassa-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Eevee (7 kpl)
Virgil on omistanut aikoinaan kaikkiaan seitsemän Eeveetä, jotka kaikki ovat tätä nykyä kehittyneet eri Eeveen kehitysmuodoiksi: Vaporeoniksi, Jolteoniksi, Flareoniksi, Espeoniksi, Umbreoniksi, Leafeoniksi ja Glaceoniksi. Tämän Eevee-joukon menneisyydestä ei tiedetä juuri mitään muuta kuin se, että ne ovat kaikki tosiaan kehittyneet, ja että Virgil on mitä ilmeisimmin hankkinut ne eri aikoihin. Virgilin ensimmäinen Eevee kehittyi Umbreoniksi, mutta muiden järjestyksestä ei ole tietoa.
Ensiesiintymiset jaksossa: Ei näytetty animessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.