Televisio


Ursula


ALKUPERÄINEN NIMI
ウララ | Urara
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #582: "Gabite iskee jälleen!"
KOTIKAUPUNKI
?, Sinnoh

Ursula on Sinnohista lähtöisin oleva Pokémon-koordinaattori, ja Dawnin kilpailija. Dawn tapasi Ursulan ensimmäistä kertaa Chocovinen Pokémon-kilpailun aikoihin, kun Dawnin Pachirisulle ja Ursulan Gabitelle tuli riitaa. Tämä heijastui myös niiden kouluttajiin Dawniin ja Ursulaan, tehden heistäkin kilpailijoita keskenään.

Ursula on räväkkä, suorapuheinen ja omahyväinen koordinaattori, joka uskoo olevansa parempi kuin kukaan muu. Hän on kritisoinut Dawnia ja hänen kilpailutaitojaan, ajatellen olevansa itse aina parempi. Tästä huolimatta Ursula ei ole kertaakaan voittanut Dawnia - tästä huolimatta hän vain edelleen uskoo olevansa parempi kuin Dawn.

Ursula osallistui Sinnohin Suurjuhlaan ja pääsi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon. Lopulta hän joutui ottelemaan Dawnia vastaan ja hävisi jälleen. Ursula ei kuitenkaan ollut tästä moksiskaan, vaan jatkaa vielä kulkuaan Pokémon-kilpailuissa, yrittäen edelleen pärjätä paremmin kuin Dawn.

SAAVUTUKSET
SINNOH
Sinnoh Suurjuhla ~ Top 32


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Gabite
Gabite on Ursulan käytetyin Pokémon kilpailuissa ja niiden ulkopuolellakin. Gabiten persoona on samankaltainen kuin kouluttajallaan - nokkava ja ilkikurinen ja toisinaan omahyväinen. Gabiten ja Dawnin Pachirisun välinen ristiriita käynnisti kilpailun Ursulan ja Dawninkin välillä. Ursula on käyttänyt Gabitea monissa Pokémon-kilpailuissa onnistuneesti, ja se onkin osoittanut olevansa melkoinen voimavara Ursulan tiimissä. Silti se ei ole onnistunut päihittämään Dawnin Pokémoneja vielä kertaakaan, vaikka onkin todistanut olevansa varsinaista tähtiainesta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #582: Gabite iskee jälleen! (Galactic Battles-kausi)


Wormadam
Ursula käytti Wormadamia vain nopeasti Chocovinen Pokémon-kilpailun ensimmäisellä esiintymiskierroksella. Tässä Wormadam näytti osaavansa useita yksinkertaisia, mutta varsin näyttäviä liikkeitä. Yhdistelmällä niitä Wormadam pystyy luomaan mitä hienoimpia esityksiä, jotka ovatkin Pokémon-kilpailuissa suuri valttikortti: joskus vähemmän on enemmän. Tämän kilpailun jälkeen Wormadamia ei ole juurikaan nähty, eikä sen tämänhetkisistä olinpaikasta tai varsinaisista vahvuuksista ole varmuutta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #582: Gabite iskee jälleen! (Galactic Battles-kausi)


Plusle
Ursulan Plusle teki debyyttinsä yhdessä Minunin kanssa Daybreakin Pokémon-kilpailussa, jossa vaadittiin Pokémonien esiintymistä pareittain. Plusle ja Minun ovat tunnetusti erinomainen parivaljakko ja yhdessä ne pystyvätkin melkein mihin tahansa. Dawnille oli lapsuuden traumojen vuoksi kehittynyt pelko Pluslea ja Minunia vastaan, joten Ursula päätti tästä syystä käyttää molempia kilpailuottelussaan Dawnia vastaan päästäkseen niskan päälle. Vaikka Plusle yhdessä Minunin kanssa pistikin kunnolla hanttiin, Dawn lopulta päihitti ne ja pääsi samalla yli pelostaan. Tämän jälkeen Pluslea on nähty harvemmin, mutta yleensä se viettää aikaa paitsi kouluttajansa, niin myös parinsa Minunin kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Minun
Ursulan Minun teki debyyttinsä yhdessä Pluslen kanssa Daybreakin Pokémon-kilpailussa, jossa vaadittiin Pokémonien esiintymistä pareittain. Minun ja Plusle ovat tunnetusti erinomainen parivaljakko ja yhdessä ne pystyvätkin melkein mihin tahansa. Dawnille oli lapsuuden traumojen vuoksi kehittynyt pelko Minunia ja Pluslea vastaan, joten Ursula päätti tästä syystä käyttää molempia kilpailuottelussaan Dawnia vastaan päästäkseen niskan päälle. Vaikka Minun yhdessä Pluslen kanssa pistikin kunnolla hanttiin, Dawn lopulta päihitti ne ja pääsi samalla yli pelostaan. Tämän jälkeen Minunia on nähty harvemmin, mutta yleensä se viettää aikaa paitsi kouluttajansa, niin myös parinsa Pluslen kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Jigglypuff
Ursula käytti Jigglypuffia yhdessä Gabiten kanssa Daybreakin Pokémon-kilpailun ensimmäisellä esiintymiskierroksella, jossa Pokémoneja vaadittiin esiintymään pareittain. Jigglypuff näytti pystyvänsä luomaan monia näyttäviä esityksiä moninaisten liikkeiden ansiosta. Näiden avulla Jigglypuff, yhdessä Gabiten kanssa, auttoikin Ursulaa jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Tämän jälkeen Jigglypuffia ei ole nähty, eikä sitä ole käytetty varsinaisissa otteluissa, joten sen vahvuudet sillä saralta ovat vielä pimennossa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #629: Ei Dee Dee Dawnia pahenna! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Flareon
Flareon kehittyi yhdestä Ursulan Eeveestä Sinnohin Suurjuhlan esiintymiskierroksen aikana. Ursula käytti esityksessään tulikiveä (Fire Stone) kehittääkseen Eeveensä Flareoniksi. Esityksen aikana kehittynyt Flareon, yhdessä Ursulan Vaporeonin kanssa, loisti esityksessä ja auttoi Ursulaa jatkamaan eteenpäin festivaalissa. Myöhemmin Ursula käytti Flareonia Gabiten rinnalla Suurjuhlan ottelukierroksella Dawnia vastaan. Flareon pisti kovasti kampoihin, mutta lopulta joutui myöntämään tappionsa itseään vahvemmille Pokémoneille.
--Alle 1 jakso-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Vaporeon
Vaporeon kehittyi yhdestä Ursulan Eeveestä Sinnohin Suurjuhlan esiintymiskierroksen aikana. Ursula käytti esityksessään vesikiveä (Water Stone) kehittääkseen Eeveensä Vaporeoniksi. Esityksen aikana kehittynyt Vaporeon, yhdessä Ursulan Flareonin kanssa, loisti esityksessä ja auttoi Ursulaa jatkamaan eteenpäin festivaalissa. Esiintymiskierroksen jälkeen Vaporeonia ei nähty, mutta Flareonin tavoin se on ehdottomasti tärkeä osa Ursulan joukkoa.
--Alle 1 jakso-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Eevee (2 kpl)
Ursula pyydysti kaksi Eeveetä jossain vaiheessa ennen Sinnohin Suurjuhlan alkua. Hän käytti kaksikkoa heti festivaalin ensimmäisellä esiintymiskierroksella, ja osana esitystään päätti kehittää Eeveet seuraaviin kehitysasteisiinsa. Tulikiven (Fire Stone) avulla toinen Eevee kehittyi Flareoniksi ja vesikiven (Water Stone) avulla toinen puolestaan Vaporeoniksi, saaden aikaan upean, näyttävän esityksen. Kehittymisen myötä molemmat Pokémonit vahvistuivat ja auttoivat Ursulaa kipuamaan lähemmäs Suurjuhlan kärkisijoja.
Ensiesiintymiset jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.