Televisio


Tobias


ALKUPERÄINEN NIMI
タクト | Takuto
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #651: "Liiga pääsee vauhtiin!"
KOTIKAUPUNKI
?, Sinnoh

Tobias on mysteerinen Pokémon-kouluttaja Sinnohista. Ystävämme kohtasivat hänet ensimmäistä kertaa Sinnoh Liigassa, missä hän piti erittäin matalaa profiilia, mikä aiheutti kaikenlaisten huhujen hänestä lähtevän liikkeelle. Hän on tunnettu brutaalista voimastaan ja siitä, että hän on onnistunut pyydystämään legendaarisia Pokémoneja.

Tobiaksen sanotaan selvittäneen kaikki Sinnohin salit pelkästään Darkrainsa avulla. Myös Sinnoh Liigan ensimmäiset kierrokset hän voitti Darkrain avustuksella. Jo tämä kertoo Tobiaksesta paljon ja tekee hänestä varteenotettavan kilpailijan. Tobias otteli semifinaalissa Ashia vastaan ja voitti reilusti kahden legendaarisen Pokémoninsa avustuksella. Tobias on määrätietoinen, mutta toisinaan kärsimätön kouluttaja.

Tobias pääsi jatkamaan finaaliin ja voitti lopulta koko Sinnoh Liigan, saaden mahdollisuuden otella Sinnohin Elite 4:ää vastaan.

SAAVUTUKSET
SINNOH
Sinnoh Liiga ~ Mestari


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Darkrai
Darkrai on Tobiaksen tunnus-Pokémon. Pelkästään Darkrainsa avulla Tobias onnistui voittamaan salimerkit kaikista Sinnohin saleista ja läpäisemään Sinnoh Liigan ensimmäiset kierrokset. Vasta semifinaalissa Ashia vastaan Darkrai kohtasi vertaisensa, tosin silloinkin se onnistui päihittämään peräti kolme Ashin Pokémonia, häviten lopulta täpärästi Ashin Sceptilelle. Darkrai nähtiin seuraavan kerran liigan finaaliottelussa, jonka se voitti - jälleen yksinään - ja auttoi näin kouluttajaansa saavuttamaan Sinnoh Liigan kokonaisvoiton. Kouluttajansa tavoin Darkrai on mysteerinen, mutta brutaali Pokémon, joka tekee kaikkensa voittaakseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #651: Liiga pääsee vauhtiin! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Latios
Latios oli toinen Pokémon, jota Tobias käytti Ashia vastaan Sinnoh Liigan semifinaaliottelussa. Darkrain tavoin myös Latios on legendaarinen, erityisen vahva Pokémon ja lentokykynsä takia vielä tuplasti hankalampi vastus. Latios päihitti juuri Darkrain voittaneen Sceptilen, ja lisäksi myös Ashin Swellown jännittävän ilmataistelun jälkeen. Viimeisenä Ash käytti Pikachua, joka todella pisti kampoihin. Lopulta sekä Latios että Pikachu taintuivat samaan aikaan, mutta koska Ashilla ei ollut enää Pokémoneja jäljellä, hän ei voinut jatkaa ottelua. Näin ollen Tobias voitti ottelun, vaikka Latios oli Pikachun tavoin poissa pelistä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #657: Semifinaaliottelu! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.