Televisio


Suzie


ALKUPERÄINEN NIMI
ユキ | Yuki
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #28: "Pokémonin muotikatsaus"
KOTIKAUPUNKI
Saksikatu (Scissor Street), Kanto

Suzie on Pokémon-kasvattaja Kantosta. Hän pitää majapaikkaansa luksusalueella Saksikadulla (Scissor Street), missä hän pyörittää myös omaa salonkiaan. Suzie on tunnettu Pokémon-kasvattaja, joka on lehdissä listattu kasvattajien kärkikastiin ja palkittu taidoistaan lukuisin pystein.

Saapuessaan Saksikadulle, Brock tahtoi ehdottomasti vierailla Suzien salongissa oppiakseen lisää kasvattamisen saloista - Brock pohti jopa oppipojaksi ryhtymistä. Suzie ei Brockin pettymykseksi suostunut ottamaan salonkiinsa harjoittelijoita kiireidensä vuoksi. Hän kuitenkin istuutui alas ystävysten kanssa ja huomasi heidän Pokémoniensa olevan erittäin hyvässä kunnossa. Hän oli erityisen vaikuttunut Brockin kokkaustaidoista ja siitä, kuinka hänen ruokansa maistui Pokémonille kuin Pokémonille - jopa omalle nirsolle Vulpixilleen.

Suzie panostaa enemmän Pokémonien olemukseen ja rakenteeseen kuin pelkästään ulkoiseen kauneuteen - siksi hän huolestui, kun viereinen Rakettiryhmän pyörittämä salonki houkutteli enemmän asiakkaita puoleensa tarjoamalla vain kosmeettisia toimenpiteitä. Brock ystävineen tekivät pahisten toiminnasta lopun, ja viimeistään silloin Suzie huomasi Brockissa olevan ainesta ammattikasvattajaksi. Niinpä hän antoi Vulpixinsa Brockin hoitoon, ja Brockin ihastuminen Suzieen kasvoi kasvamistaan.

Johto-alueella Brock kohtasi Suzien uudestaan kasvattajakilpailun lomassa. Suzie paljasti ottaneen salonkiinsa kumppaniksi Ninetalesin omistavan, komean Zanen. Tällöin Brock tajusi, ettei hänellä ollut enää saumaa Suzien kanssa, ja samalla hän palautti Vulpixin takaisin oikealle omistajalleen.

SAAVUTUKSET
Suzie on tunnettu ja palkittu Pokémon-kasvattaja, joka usein listataan ammattikasvattajien parhaimmistoon. Hän pyörittää salonkiaan suositulla Saksikadulla Kantossa.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Vulpix
Vulpix on tiettävästi Suzien ainoa Pokémon, joka on saanut elää hemmoteltua elämää Suzien salongissa. Tämän vuoksi se omaa diivamaisia, prinsessamaisia piirteitä. Kun Suzie tutustui Brockiin, hän huomasi Vulpixin käyttäytyvän eri tavoin: se söi Brockin ruokaa tyypillisestä nirsoilustaan poiketen, ja otti osaa jopa Pokémon-otteluun Brockin rinnalla. Tästä vaikuttuneena Suzie antoi Vulpixin Brockin hoitoon, auttaakseen Pokémoniaan paitsi näkemään enemmän maailmaa, niin myös vahvistaakseen sisäistä olemustaan. Vulpix viihtyi Brockin huomassa pitkän tovin, aina Kanto-alueelta Johtoon asti, ja vaikka Brock pitäytyi myös pääsääntöisesti hemmottelemaan Vulpixia, sai se osansa myös otteluista ja rankemmista tapahtumista. Kohdatessaan Suzien Johto-alueella, Brock palautti maailmaa nähneen, itsenäistyneen Vulpixin takaisin oikealle omistajalleen. Tätä nykyä Vulpix viihtyy Suzien, sekä tämän kumppanin Zanen ja Ninetalesin, seurassa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #028: Pokémonin muotikatsaus (Indigo League-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.