Televisio


Stephan


ALKUPERÄINEN NIMI
ケニヤン | Kenyan
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #690: "Oshawottin kadonnut kuori"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Stephan on Pokémon-kouluttaja Unova-alueelta. Ash kohtasi hänet ensimmäisen kerran, kun Stephan haastoi Ashin Oshawottin otteluun tuolloin omistamaansa Blitzleä vastaan. Vaikka Stephan lopulta hävisi, hän alkoi kunnioittamaan Ashin kykyjä ja leimasi hänet hetimmiten uudeksi kilpailijakseen. Stephan on ottanut osaa lukuisiin turnauksiin ja lopulta myös Unova Liigaan, joissa kaikissa on pärjännyt kiitettävästi.

Stephan on itsevarma ja innokas Pokémon-kouluttaja, joka rakastaa Pokémon-otteluita yli kaiken. Hänen pääasiallinen taktiikkansa on puskea voimalla eteenpäin, mikä ilmenee hänen ottelutyylissään. Toisinaan hän käy jääräpäiseksi tai kärsimättömäksi, mutta yleensä hän on rauhallinen, määrätietoinen ja päättäväinen persoona. Stephan toivoo vastustajiensa vahvistuvan, jotta hän itsekin saa syytä treenata entistä enemmän.

Alkuvaiheessa useat ihmiset lausuivat Stephanin nimen väärin, tämän suureksi harmiksi. Tätä nykyä hänen nimensä tosin osataan sanoa jo oikein - pääsääntöisesti.

SAAVUTUKSET
UNOVA
Unova Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Zebstrika
Zebstrika kehittyi Stephanin Blitzlestä jossakin välissä ennen Kerho-ottelu (Club Battle)-turnausta. Zebstrika säilytti kehittymisen jälkeenkin asemansa Stephanin luotto-Pokémonina. Kehittymisen myötä Zebstrika sai runsaasti lisää voimaa, ja tämä ilmenikin jo heti Kerho-ottelu -turnauksessa, jossa se päihitti useita haastavia vastustajia. Myöhemmin Zebstrika nähtiin Stephanin Unova Liigan ottelussa Ashin Palpitoadia vastaan. Zebstrika oli niskan päällä, kunnes myrkyttyi Palpitoadin hyökkäyksestä, ja lopulta taistelu päättyi tasapeliin. Stephanin määrätietoisen koulutuksen alla Zebstrikasta on kasvanut luotettava ja varteenotettava Pokémon.
--Vähintään 10 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #700: Jälleennäkemisiä ja otteluita Nimbasassa (Black & White-kausi)


Sawk
Stephanin Sawk nähtiin ensimmäisen kerran Nimbasassa järjestetyssä Kerho-ottelu (Club Battle)-turnauksen ottelussa Iriksen Emolgaa vastaan. Vielä tuolloin Sawk oli hieman kokematon, eikä täten pärjännyt Emolgalle juuri ollenkaan. Myöhemmin se nähtiin Ottelupamaus (Clubsplosion)-turnauksessa, jossa se dominoi koko tapahtumaa, päihittäen useita vastustajia ja yltäen lopulta koko turnauksen voittoon asti. Sawk todisti tällöin olevansa pelottava vastus. Tämän jälkeen Sawk otti osaa Unova Liigaan, jossa se päätyi ottelemaan Ashia vastaan. Se päihitti Ashin Leavannyn melko helposti, mutta joutui lopulta nielemään tappionsa Ashin Krookodilea vastaan. Sawk on yksi Stephanin luotettavimmista Pokémoneista, ja se ottaa kaikki ottelut tosissaan. Sillä on tapana keskittyä kaikkeen sataprosenttisesti. Sawk kunnioittaa muita Pokémoneja ja ihmisiä, ja on otteluiden ulkopuolella varsin hillitty ja rauhallinen tapaus. Se on lojaali kouluttajaansa kohtaan ja Stephan ja Sawk ovatkin yhdessä lyömätön parivaljakko.
Ensiesiintyminen jaksossa: #702: Raivokas kerho-ottelu, Emolga vastaan Sawk! (Black & White-kausi)


Liepard
Stephanin Liepard nähtiin ensimmäisen kerran Unova Liigan ottelussa Ashia vastaan. Stephan käytti sitä Ashin Krookodilea vastaan. Liepard on äärimmäisen sulavaliikkeinen ja nopea Pokémon, ja tämä tuottikin Ashille aluksi vaikeuksia. Lisäksi se osaa iskeä kovaa ja voimakkaasti. Pitkä ja uuvuttava ottelu olivat kuitenkin Liepardin kestävyydelle liikaa, ja lopulta se hävisi Ashin Krookodilelle. Häviöstään huolimatta Liepard on ehdottomasti yksi Stephanin tiimin tärkeimmistä voimavaroista, josta hyvän koulutuksen alla on tuleva hyödyllinen osa Stephanin joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #766: Kateissa kisoista! (Seikkailut Unovassa-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Blitzle
Blitzle oli ensimmäinen Pokémon, joka nähtiin Stephanin omistuksessa. Stephan käytti sitä ottelussa Ashin Oshawottia vastaan. Ottelun pyörteissä Blitzle irroitti vahingossa Oshawottin mahalla pidetyn simpukan, jolloin ottelu keskeytettiin, sillä Oshawott hätääntyi kadottaessaan "osan itseään". Seuraavana päivänä, simpukan löydyttyä, ottelu jatkui, ja vaikka Blitzle pisti kovasti kampoihin, hävisi se lopulta Oshawottille. Häviöstään huolimatta Blitzle oli määrätietoinen Pokémon, joka halusi vahvistua päihittääkseen uuden vastustajansa - häviö oikeastaan vain vahvisti tätä ajatusmaailmaa. Eikä aikaakaan, kun Blitzle kehittyi Zebstrikaksi sopivasti ennen Kerho-ottelu -turnausta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #690: Oshawottin kadonnut kuori (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.