Televisio


Sophocles


ALKUPERÄINEN NIMI
マーマネ | Mamane
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Sophocles on vekkuli, hieman nörttimäinen poika Alola-alueelta. Hän asuu Hau'oli Cityssä vanhempiensa kanssa ja tutustui Ashiin Pokémon-koulussa. Sophocles on erityisen kiinnostunut sähkö-tyypin Pokémoneista, ja hänellä on taipumusta innostua myös kaikesta teknologiaan liittyvästä, oli kyseessä sitten tietokoneet, robotit tai muut vastaavat härpäkkeet. Nämä kaksi kiinnostusta käyvätkin yksi yhteen, sillä Sophocles voi hyödyntää sähkö-tyypin Pokémonejaan tuottamaan virtaa näpertelyihinsä.

Sophocles voi olla joskus niin uppoutuneena harrastuksiinsa, että ympäröivä maailma jää huomiotta. Tämän vuoksi Sophocles saattaa sen kummempia ajattelematta tokaista jotain töykeää tai ajattelematonta. Tämä on kuitenkin tahatonta, ja todellisuudessa Sophocles on ystävällinen poika, joka todella välittää ystävistään ja läheisistään. Sophoclesin tiedonjano on kyltymätön, ja hän tahtoo tietää kaiken kaikesta: esimerkiksi siitä, mikä on Alolan parasta jäätelöä. Osittain tästä syystä hän hakeutui Pokémon-kouluun: oppiakseen lisää.

Sophocles suoriutuu huonosti fyysisistä tehtävistä, kuten juoksemisesta, mutta älyllisesti hän on erittäin etevä, ja osaa korjata laitteen kuin laitteen käden käänteessä. Sophoclesille Pokémonit ovat ystäviä, ja erityisesti Togedemaru on hänelle läheinen: hän käyttää Togedemarua jopa yölamppuna nukkuessaan, koska pelkää pimeää!


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Togedemaru
Togedemaru lienee tunnetuin Sophoclesin omistamista Pokémoneista, ja se on varmasti kouluttajalleenkin kaikista läheisin: ystävyys on mennyt jopa siihen pisteeseen, että Togedemaru toimii yölamppuna Sophoclesille! Togedemaru pysyttelee aina kouluttajansa rinnalla ja pyrkii parhaansa mukaan olemaan avuksi. Se on tottunut tuottamaan virtaa Sophoclesin keksintöihin sähkökyvyillään, tai käyttämään piikkejään milloin mihinkin tarkoitukseen. Taitavista kyvyistään huolimatta Togedemaru on edelleen melko kokematon otteluareenalla, mutta leikkimielisemmissä kilpailuissa, kuten pannukakkujuoksussa, se on menestynyt hyvin. Näissä päällimmäisenä mieleen on jäänyt tosin se, että Togedemarussa on huonon häviäjän vikaa. Läheiset välit Sophoclesin ja Togedemarun välillä luovat kuitenkin mutkattoman yhteistyön, oli kyseessä mikä tahansa tilanne. Togedemaru on myös erityisen kiintynyt Ashin Pikachuun ja viettää mielellään aikaa sähköisen lajitoverinsa kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #944: Alola uudelle seikkailulle! (Sun & Moon-kausi)


Charjabug
Sophocles oli ymmärtänyt vanhemmiltaan, että olisi muuttamassa pois saarelta. Niinpä hänen ystävänsä päättivät järjestää läksiäisjuhlat. Yhdessä Rotom Dexin avulla Ash päätti metsästää Charjabugin, jonka viedä läksiäislahjana juhliin. Pienoisen etsinnän jälkeen Pokémon löytyi ja Ash sai Charjabugin häkkiin, jonka kantoi mukanaan juhliin. Ash esitteli Charjabugin Sophoclesille, joka oli liikuttunut Ashin eleestä. Sophocles päätyi ottelemaan Charjabugia vastaan, ja Togedemaru teki ötökästä selvää alta aikayksikön. Sophocles onnistui nappaamaan Pokémonin Poképalloon. Ilakoidessaan uudesta tiiminlisäyksestä Sophoclesin valtasi samalla pieni häpeä: Sophocles ei nimittäin todellisuudessa ollutkaan muuttamassa pois saarelta, vaan koko asia oli iso väärinkäsitys. Ashin ele tuoda Charjabug lahjaksi juhliin laukaisi Sophoclesissa totuuden torven, ja hän tunnusti asian ystävilleen. Väärinkäsitys ymmärrettiin, ja Charjabug annettiin jäädä osaksi Sophoclesin tiimiä. Maanalaiseen, pimeään elämään tottunut Charjabug etsii vielä itseään Sophoclesin hoivissa, mutta löytää varmasti paikkansa uudessa kodissaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #969: Hyvästit, Sophocles! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.