Televisio


Scott


ALKUPERÄINEN NIMI
エニシダ | Enishida
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #409: "Suunnitelmia"
KOTIKAUPUNKI
?, Hoenn

Scott on supersuositun Battle Frontierin perustaja ja omistaja. Battle Frontier on täynnä erinäköisiä toimipaikkoja, joissa testataan voimakkaimpienkin kouluttajien kykyjä menetellä erikseen määrätyissä tilanteissa. Scott etsii vahvoja kouluttajia ottamaan haasteen vastaan ympäri Pokémon-maailmaa, ja etsintöjensä lomassa kohtasi myös Ashin. Scott seurasi Ashin ottelua Elite 4:n Agathaa vastaan Viridian Cityssä, ja vaikka Ash hävisi, Scott näki hänessä potentiaalia ja ehdotti Ashille Battle Frontier-haastetta. Ash otti haasteen vastaan.

Scottilla on omalaatuinen luonne, sillä hän on aina erityisen innoissaan - jopa liiallisuuksiin asti - kohdatessaan vahvan kouluttajan, jolla olisi mahdollisuus pärjätä Battle Frontierissa. Tämän jälkeen hän ottaa nämä kouluttajat siipiensä suojiin ja tukee suojattejaan kaikin tavoin, esimerkiksi seuraamalla ja kommentoimalla otteluita sekä kannustamalla. Scott on kuitenkin hyvin lempeä ihminen, joka auttaa ystäviään kaikin tavoin, kuten antamalla vinkkejä tuleviin koitoksiin.

Battle Frontierin omistajana Scott on kiireinen mies, ja tämä näkyy muun muassa hänen holtittomassa ajotavassaan.

SAAVUTUKSET
Scott on suositun Battle Frontierin perustaja ja omistaja.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.