Televisio


Professori Rowan


ALKUPERÄINEN NIMI
ナナカマド博士 | Dr. Nanakamado
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #467: "Neitsytmatkalla"
KOTIKAUPUNKI
Sandgem Town, Sinnoh

Professori Rowan on Sinnoh-alueen arvostettu Pokémon-tutkija. Hän asustaa Sandgem Townissa, mistä uudet aloittelevat kouluttajat käyvät noutamassa oman aloitus-Pokémoninsa - aivan kuten Dawn haki Piplupinsa. Professori Rowan on keskittynyt tutkimaan Pokémoneja ja niiden kehittymistä, ja juurikin tätä harjoittaa suuressa laboratoriossaan.

Professori Rowan on vakava, järjestelmällinen ja toisinaan varsin huumorintajuton ihminen. Silti hän ymmärtää Pokémonien päälle ja näkee, kun Pokémonilla on hyvä olla. Professori Rowan on erittäin tarkka tutkinnoissaan, eikä siedä minkäänlaisia keskeytyksiä. Sisätöiden lisäksi Rowan käy myös ulkona maastossa tarkkailemassa Pokémoneja ja niiden välistä kommunikointia.

Professori Rowan uppoutuu työhönsä kunnolla ja ymmärtänee Pokémoneja enemmän kuin ihmisiä. Kenties tästä syystä hän vaikuttaa niin kylmältä ihmisiä kohtaan.

SAAVUTUKSET
Professori Rowan on tunnettu ja arvostettu tutkija Sinnoh-alueella.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.