Televisio


Reggie


ALKUPERÄINEN NIMI
レイジ | Reiji
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #534: "Mestaritason ratkaisu"
KOTIKAUPUNKI
Veilstone City, Sinnoh

Reggie on Paulin veli, joka majailee Veilstone Cityssä ja harjoittaa Pokémon-kasvattajan ammattia. Reggie pitää huolta monien kouluttajien Pokémoneista, myös Paulin, kun hän apua kaipaa.

Ennen kasvattajaksi ryhtymistä Reggie oli innokas Pokémon-kouluttaja, koluten Kanto-, Johto-, Hoenn- ja Sinnoh-alueet läpi, ja ansaiten kaikilta alueilta kaikki kahdeksan salimerkkiä, yltäen liigoihin asti. Hän otti osaa myös Kanton Battle Frontier-haasteeseen, mutta epäonnistui saamaan viimeisen Brave-symbolin Brandonilta. Tämän jälkeen hän päätti luopua kouluttajuudesta ja sen aiheuttamasta rasituksesta, ja ryhtyi Pokémon-kasvattajaksi.

Reggie on veljensä Paulin täysi vastakohta. Reggie kohtelee Pokémonejaan huolella ja rakkaudella. Reggie ei arvosta Paulin koulutustyyliä, mutta tukee silti veljeään ja auttaa pitämään huolta tämän Pokémoneista.

SAAVUTUKSET
KANTO
---
JOHTO
---
HOENN
---
BATTLE FRONTIER
---
SINNOH
---


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Bibarel
Reggien Bibarel kohdattiin ensimmäisen kerran, kun Reggie käytti sitä ottelussaan Ashin Turtwigia vastaan. Bibarel on nopea liikkeissään ja osaa useita voimakkaita fyysisiä hyökkäyksiä. Lisäksi spesiaalihyökkäykset ovat tällä Pokémonilla hallussa. Ashin Turtwig oli miltei häviämäisillään, kun Bibarel sai sen nukahtamaan, mutta heräsi viime hetkellä ja onnistui päihittämään Reggien Bibarelin. Bibarel on vahva Pokémon, joka Reggien koulutuksen alla on kokenut yhtä jos toista. Se seisoo kouluttajansa rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Swalot
Swalot oli toinen Pokémon, jota Reggie käytti ensimmäisessä ottelussaan Ashia vastaan. Swalot hyödynsi puolustustaan ja strategisia liikkeitään Ashin Staraviaa vastaan, ja lopulta peittosi tämän käyttäen myrkky-tyypin liikkeitään. Swalot nähdään usein ulkona Poképallostaan Reggien rinnalla, ja sitä voisikin pitää yhtenä - ellei sinä yhtenä ainoana - Reggien tunnusomaisimmista Pokémoneista. Swalot on sydämellinen Pokémon, joka välittää paitsi omasta kouluttajastaan, niin myös muista kouluttajista, kuten Reggien veljestä Paulista. Swalot olikin varsin suruissaan, kun kuuli Paulin hävinneen Sinnoh Liigassa, sillä se oli kannustanut Paulia voittoon aktiivisesti.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Staraptor
Staraptor oli viimeinen Pokémon, jota Reggie käytti otellessaan Ashia vastaan. Staraptor on vahva ja nopea liikkeissään, ja lisäksi se osaa voimakkaan Brave Bird-hyökkäyksen. Tästä huolimatta se hävisi ennen pitkää Ashin Pikachulle. Ottelun jälkeen Staraptor auttoi Ashin Staraviaa oppimaan Brave Bird-hyökkäyksen salat, ja lopulta Staravia onnistui oppimaan liikkeen. Tämä ele kertoi Staraptorin olevan ystävällinen ja reipas Pokémon, vaikka kokisikin pettymyksiä matkansa varrella. Reggien määrätietoisen, mutta inhimillisen koulutuksen alla Staraptor on malliesimerkki Pokémonista, jonka luonne ja vahvuudet käyvät yksi yhteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #534: Johtajatason ratkaisu (Battle Dimension-kausi)


Drapion
Reggien Drapion nähtiin vain muistikuvassa - "flashbackissa" - kun Reggie muisteli otteluaan Battle Pyramidin Brandonin Regirockia vastaan, jossa Drapion oli pääosassa. Drapion kuitenkin hävisi ottelun alta aikayksikön. Tästä huolimatta, jo tästä pikaisesta näytteestä kävi ilmi, että Drapion osaa pitää pintansa voimakkaitakin vastustajia vastaan, ja lisäksi aiheuttaa niille massiivistakin vahinkoa. Drapion on ehdoton voimapesäke Reggien tiimissä, vaikka lopulta menikin häviämään Brandonin Regirockille. Ei tosin ole täysin varmaa, onko Reggiellä vielä Drapionia, sillä sitä ei ole juurikaan näkynyt. Oletettavaa on, että se on pysynyt Reggien joukossa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #596: Pyramidiraivo! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.