Televisio


Quillon


ALKUPERÄINEN NIMI
ツルギ | Tsurugi
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1160: "Loikkaus kohti unelmaa!"
KOTIKAUPUNKI
?, ?

Quillon on Pokémon-kouluttaja ja tutkija osana Project Mew -hanketta, johon Goh on myös sittemmin ottanut osaa. Hankkeen tarkoituksena on löytää legendaarinen Mew viidestä hengestä koostuvan tutkijaryhmän kokoonpanolla. Päästäkseen osaksi tätä ryhmää, tulee suorittaa vaativia tehtäviä ja ansaita poletteja niistä suoriutumisen merkiksi. Quillon, yhdessä Danikan kanssa, on jo osana tätä joukkoa, ja toimivat tällä hetkellä eräänlaisina ohjaajina niille, ketkä ryhmään vielä pyrkivät.

Quillon on Project Mew -hankkeen kermaa, ja hänellä on tällä hetkellä parhaimmat pisteet kaikista järjestössä mukana olevista kouluttajista. Hän ottaa vastuunsa erittäin vakavasti ja tekee kaikkensa yltääkseen huipputuloksiin. Vakavamielisyys voi toisinaan näyttäytyä kylmänä ja välinpitämättömänä asenteena muita kouluttajia kohtaan. Quillon esimerkiksi eväsi ensin Goh:n osallistumisen Project Mew -hankkeeseen, mutta heltyi sittemmin ottamaan hänet mukaan nähtyään hänen onnistuvan ensimmäisessä haasteessaan.

Hiljaisesta ja vakavan varautuneesta ulosannistaan huolimatta Quillon on määrätietoinen ja päättäväinen kouluttaja, jolla on myös arvot kohdillaan. Hän ei millään muotoa pysty hyväksymään esimerkiksi Pokémon-salametsästäjiä ja heidän toimintaansa.

SAAVUTUKSET
GALAR
Project Mew
Huipputaso


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Weavile
Weavile on Quillonin luotettavin kumppani ja mukana kaikessa, mihin Quillon osallistuu. Weavile nähdään usein ulkona Poképallostaan kouluttajansa rinnalla, ja on päässyt kokemaan kouluttajansa rinnalla yhtä jos toista. Se nähtiin ensimmäisen kerran, kun Quillon käytti sitä tarkkailemaan ympäristöä samalla, kun Ash ja Goh pelastettiin lumimyrskyn keskeltä. Weavile on sittemmin nähty Quillonin vierellä seuraamassa esimerkiksi Goh:n menestymistä Project Mew:n hankkeissa, sekä jäljittämässä villiä Regirockia. Weavile on hyvin paljon kouluttajansa kaltainen, ja vaikuttaa ulospäin viileältä ja välinpitämättömältä - sitä nähdään harvoin esimerkiksi hyppimässä ilosta tai onnittelemassa tovereitaan hyvästä menestyksestä. Vakavasta luonteestaan huolimatta Weavile on määrätietoinen ja työlleen omistautunut Pokémon. Sen ottelutaitoja ei ole tosin toistaiseksi vielä nähty.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1160: Loikkaus kohti unelmaa! (Mestarimatkat-sarja -kausi)


Urshifu
Quillon omistaa Single Strike -muodon Urshifun, joka nähtiin pikaisesti ensimmäisen kerran, kun Quillon lähetti sen otteluun legendaarista Regicea vastaan. Satunnaisesta esiintymisestään huolimatta Urshifu osoitti olevansa kyvykäs Pokémon, sillä se onnistui pysäyttämään Regicen vaaralliselta vaikuttavan etenemisen vain yhdellä hyökkäyksellä. Urshifu on nähty myös Quillonin käyttäessä sitä pysäyttääkseen Pokémon-salametsästäjät Unovan aavikolla. Urshifu on vahva ja taitava Pokémon, johon Quillon pystyy luottamaan erinäisissä vastuualueissaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1160: Loikkaus kohti unelmaa! (Mestarimatkat-sarja -kausi)


PYYDYSTETTY OSANA PROJECT MEW -PROJEKTIA

Regirock - Regice - Registeel
Osana Project Mew -projektia, ja sitä varten järjestettyjen haasteiden ohella, Quillon onnistui paikantamaan ja löytämään Regirockin, Regicen ja Registeelin, jotka pyydysti projektin tarkoituksia varten - lähinnä Pokémonien alkuperän tutkimuksia varten. Regirock löytyi nimettömältä aavikolta, jossa se ilmesty sekä Quillonin että Danikan eteen, Regice lymyili Mount Coronetilla ja Registeel pyydystettiin Crown Tundran Iron Ruinsilta. Ne nähtiin ensimmäistä kertaa varsinaisesti Quillonin omistuksessa, kun hän toi ne mukanaan viidenteen Project Mew -haasteeseen, käyttääkseen niitä avaamaan ovi Split-Decision Ruinsiin, jotta sisällä majailevat Regieleki ja Regidrago saataisiin herätettyä. Myöhemmin ne, yhdessä Goh:n pyydystämän Regielekin ja Garyn pyydystämän Regidragon kanssa, nähtiin yhdessä ulkona herättäen Dynamax-Regigigasin.
Ensiesiintymiset jaksossa: #1160: Loikkaus kohti unelmaa! (Mestarimtkat-sarja -kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.