Televisio


Morrison


ALKUPERÄINEN NIMI
マサムネ | Masamune
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #395: "Mahtava Morrison"
KOTIKAUPUNKI
Verdanturf Town, Hoenn

Morrison on energinen Pokémon-kouluttaja Hoennista. Ash tapasi hänet hieman ennen Hoenn Liigaa, ja heistä tuli heti hyviä ystäviä. Samalla heistä tosin tuli myös kilpailijoita, molemmat taistellen liigamestaruudesta.

Morrisonilla on eloisa persoonallisuus ja hän on myös heittäytyväinen ja innokas kokeilemaan uutta. Morrisonilla on tapana haastaa ystäviään tekemään vaikka mitä asioita - myös Ash on saanut haasteita Pokémon-otteluista syömiskilpailuihin. Veikeästä luonteestaan huolimatta Morrison osaa olla myös vakava ja on erittäin päättäväinen asioiden suhteen, joiden hän haluaa toteutuvan. Morrison tekee määrätietoisesti töitä saavuttaakseen unelmansa.

Hoenn Liigassa Morrison joutui ottelemaan uutta ystäväänsä Ashia vastaan, mikä sai miehen vähän hämilleen. Ash kuitenkin vannoi, ettei ottelu vaikuta heidän ystävyyteensä millään tavalla. Näin Morrison sai itseluottamusta jatkaa ottelua, mutta lopulta hävisi Ashille. Ashin sanojen mukaan ystävyys kaksikon välillä kuitenkin säilyi.

SAAVUTUKSET
HOENN
Hoenn Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Metang
Metang kehittyi Morrisonin Beldumista kriittisellä hetkellä. Juuri kun Beldum oli häviämäisillään Hoenn Liigan alkuerän ottelun vastustajan Electabuzzia vastaan, se onnistui keräämään tarpeeksi voimaa kehittyäkseen Metangiksi. Samalla varsin yksinkertaisesta, yhden hyökkäyksen Pokémonista muuntautui kyvykäs Metang, joka pystyi hyödyntämään liikkeitään nyt entistä laajemmin. Vaikka Metang auttoi Morrisonin alkueristä jatkoon, hävisi se myöhemmin Liigassa Ashin Glalielle Morrisonin ja Ashin välisessä ottelussa. Metang pisti kyllä reippaasti kampoihin ja se on yleisesti ottaen varsin taitava Pokémon, ja kenties Morrisonin tiimin vahvimpia. Ystävällinen ja lempeä luonne ei ole kehittymisen myötä myöskään hävinnyt minnekään.
--9 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Girafarig
Morrisonin Girafarig nähtiin ensimmäistä kertaa samalla, kun Morrison esitteli kaikki tiiminsä Pokémonit Ashille. Näin ollen sen ensiesiintyminen oli varsin nopea. Myöhemmätkään esiintymiset eivät paljoa antaneet, ja tämän vuoksi Girafarigin ottelutaidoista ei tiedetä paljoa. Morrison käytti Girafarigia ottelussaan Ashia vastaan, mutta ei halunnut antaa sille käskyjä, koska oli niin tyrmistynyt siitä, että joutui ottelemaan ystäväänsä Ashia vastaan. Näin ollen Girafarig hävisi nopeasti Ashin Corphisille. Kaikesta huolimatta Girafarig lienee olevan kouluttajalleen erittäin lojaali ja kuuliainen Pokémon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Growlithe
Morrisonin Growlithe nähtiin ensimmäistä kertaa - kuten Morrisonin omistamat muutkin Pokémonit - kun hän esitteli koko Pokémon-tiiminsä Ashille. Growlithen ottelutaidot nähtiin pian tämän jälkeen, kun Morrison käytti sitä Hoenn Liigassa kaksoisottelussa Gligarinsa rinnalla. Growlithe osoitti kyseisessä ottelussa olevansa sisukas taistelija. Myöhemmin Morrison käytti Growlithea uudestaan liigaottelussa Ashia vastaan, mutta käski tätä vain väistämään vastustajansa Ashin Corphishin hyökkäykset, koska ei halunnut otella ystäväänsä vastaan. Näin ollen Growlithe lopulta hävisi Ashin Corphishille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Swampert
Myös Swampert nähtiin ensimmäistä kertaa silloin, kun Morrison näytti Pokémon-joukkonsa Ashille ja tämän ystäville. Tämän jälkeen Swampert esiintyi, kun Morrison käytti sitä Hoenn Liigassa ottelussa Ashia vastaan. Vaikka aluksi Morrison oli vastentahtoinen ottelemaan uutta ystäväänsä vastaan, päätti hän Swampertin kohdalla antaakin kaikkensa. Ashin tähän asti voitokas Corphish ja Morrisonin Swampert laukaisivat hyökkäyksensä toisiaan kohti samaan aikaan, minkä jälkeen molemmat olivat poissa pelistä - näiden kahden Pokémonien välille tuli tasapeli. Swampert osoitti nopeasta esiintymisestä huolimatta olevansa luotettava ja voitontahtoinen Pokémon, ja tärkeä osa Morrisonin joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Steelix
Steelix on ehdottomasti yksi Morrisonin tiimin vahvimmista Pokémoneista; joukon tuki ja turva. Liigaottelussa Ashia vastaan Steelix muutti ottelun suuntaa päihittämällä putkeen jopa kaksi Ashin Pokémonia: Pikachun ja Torkoalin. Jo tämä osoittaa Steelixin olevan vaarallinen vastus, eikä sitä kannata aliarvioida. Massiivisen puolustuksensa vuoksi Ashin oli vaikea saada Steelixiä heikkenemään. Vaikka Steelix oli ottelussa varsin menestyksekäs, joutui se lopulta nöyrtymään Ashin Grovylelle. Menestys liigaottelussa osoitti kuitenkin Steelixin olevan Morrisonin tiimin kärkikastissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


Gligar
Gligar oli myös yksi niistä Morrisonin Pokémoneista, jotka nähtiin ensimmäistä kertaa, kun Morrison paljasti tiiminsä Ashille ennen Hoenn Liigan alkamista. Pian tämän jälkeen Morrison käytti Gligaria liigan alkuvaiheen kaksoisottelussa Growlithen rinnalla erästä kouluttajaa vastaan. Gligar pärjäsi paremmin kuin ottelukumppaninsa Growlithe, voittaen lopulta yksin molemmat vastustajan Pokémonit. Myöhemmin Morrison käytti Gligaria uudestaan, tällä kertaa liigaottelussa Ashia vastaan. Gligar pärjäsi hyvin päihittäen Ashin Grovylen, ja pisti kampoihin myös Ashin Swellowlle, jonka kanssa ottelukierros päättyi tasapeliin. Pienestä koostaan huolimatta Gligar on todistanut olevansa melkoinen sisupussi ja määrätietoinen ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #403: Beldum pelastaa (Advanced Battle-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Beldum
Beldum oli Morrisonin tunnusomaisin ja käytetyin Pokémon. Morrison käytti sitä useissa otteluissa ja myös ensiesiintymisessään, ottelussa Ashin Pikachua vastaan. Beldumilla oli tosin yksi iso ongelma: se osasi vain yhden hyökkäyksen, jonka varaan otteleminen tuli jättää. Tämä aiheutti toisinaan haasteita Beldumille, mutta sisukkaasti se ylitti tämän ongelman eteen tuomat esteet. Morrisonin ensimmäisissä liigaotteluissa Beldumilla oli vaikeuksia pärjätä edes keskinkertaisesti juurikin tämän yhden hyökkäyksen taktiikan takia. Lopulta, Beldumin ollessa häviämäisillään tärkeässä liigaottelussa, se onnistui kehittymään Metangiksi, ja samalla se oppi useita uusia hyökkäyksiä pärjätäkseen jatkossa paremmin otteluareenalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #395: Mahtava Morrison (Advanced Battle-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.