Televisio


Mina


ALKUPERÄINEN NIMI
マツリカ | Matsurika
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1027: "Rakkaus muuttaa muotoaan!"
KOTIKAUPUNKI
?, Alola

Mina on boheemi ja taiteellinen tyttö Alola-alueelta. Ash ystävineen tutustuivat häneen ensimmäisen kerran nähdessään hänet maalaamassa Hau'oli Cityn torilla. Mina osoitti heti avuliaisuutensa ja ystävällisyytensä auttamalla Ashia ratkaisemaan merkitykset Poipolen maalausten taustalla - taiteellisten juurtensa ja asiantuntijuutensa kautta Mina totesi, että Poipolen maalaaminen viesti rakkauden ilmaisemista kouluttajaansa kohtaan.

Mina on myös taitava Pokémon-otteluiden saralla, ja yhdessä Ribombeensa kanssa onkin vesittänyt esimerkiksi Team Skullin suunnitelmia. Lisäksi hän otti osaa Alolan Pokémon-liigaan. Mina pyrkii kuitenkin pitäytymään harrastuksensa, maalaamisen ja piirtämisen, parissa. Joskus hän ratkaisee konflikteja juurikin taiteen avulla. Mina pyrkii näkemään kaikissa pelkän hyvän, ja esimerkiksi muiden taideteoksiakin hän kritisoi rakentavasti ja positiivisen kautta.

Mina on rauhallinen ja rentoutunut persoona, joka viettää suuren osan ajastaan ulkona maisemamaalausten parissa. Hänellä on kokenut ote yksityiskohtiin ja syvää taiteellista näkemystä. Minalla on myös kyky tulkita Pokémonien tunteita, kuten Ashin Poipolen kanssa tuli todettua.

SAAVUTUKSET
ALOLA
x
Alola Liiga ~ Top 16


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Ribombee
Ribombee on Minan ainoa tunnettu Pokémon. Se nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä kouluttajansa kanssa Hau'oli Cityn torilla. Ribombee viihtyy yleensä ulkona Poké-pallostaan kouluttajansa rinnalla ulkoilmasta nauttien. Se on lisäksi aina valmis puolustamaan kouluttajaansa, kuten se teki häiriköivien Team Skullin jäsenten kohdalla. Mina on omistanut Ribombeen erittäin kauan, ja siksi kumpikin pystyy tuntemaan ja aistimaan toistensa tunteet. Ribombee on hyvin kouluttajansa kaltainen sikäli, että se pyrkii välttämään konflikteja ja ottelutilanteita, ja tähtää mieluummin nauttimaan rauhallisesta olemisesta. Se on kuitenkin erittäin osaava otteluareenalla, minkä se todisti osallistuessaan Alolan Pokémon-liigaan. Ribombee auttoi kouluttajansa ensimmäisiltä kierroksilta jatkoon, kunnes lopulta hävisi Sophoclesin Vikavoltille.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1027: Rakkaus muuttaa muotoaan! (Ultraseikkailuja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.