Televisio


Maxie


ALKUPERÄINEN NIMI Matsubusa
ENSIESIINTYMINEN Jakso #373: "Mahtava Groudon"
KOTIKAUPUNKI ?, Hoenn

Maxie toimii johtajana Team Magmassa - järjestössä, jonka tavoitteena on laajentaa mannerta ja maamassaa, merten ja vesistöjen sijaan. Vastarintana näissä aikeissa toimii Archien luotsaama Team Aqua. Maxie, yhdessä muiden ryhmänsä jäsenten kanssa, uskoo saavuttavansa tavoitteensa legendaarisen Groudonin avulla. Sekä Red Orb- että Blue Orb-kuulat auttavat kontrolloimaan kyseistä Pokémonia.

Team Magma saa ensimmäisenä haltuunsa Kyogren, jonka eräs Team Aquan jäsenistä onnistuu päästämään vapaaksi. Red Orbin omistama Archie ottaa Kyogresta vallan ja pistää Team Magmalle kampoihin. Team Aquan myöskin haalima Groudon aistii levottomuudet ja valmistautuu taisteluun Kyogren kanssa. Maxien omistama Blue Rob katoaa rytäkässä, ja vähitellen Reb Orb ajaa Archien hulluuden partaalle samalla, kun Kyogre ja Groudon ottavat toisistaan mittaa. Maxien mieli kirkastuu, ja aidosti huolestuneena hän yrittää takoa järkeä Archien päähän - tuloksetta. Maxie ymmärtää Kyogren ja Groudonin taistelun tuhoisat seuraukset, ja kääntääkin takin ja pyrkii tekemään asiasta lopun. Ashin ja tämän ystävien avulla tämä onnistuu.

Archien havahtuessa tilanteen päätyttyä ilman muistikuvia, Maxie puolestaan ymmärtää tekojena seuraukset ja huomaa Hoennin olevan täydellinen juuri sellaisena kuin on: ei yhtään enempää maamassaa, eikä vettä.

Maxien itsensä omistamia Pokémoneja ei ole nähty lainkaan. Maxie on kuitenkin pitänyt hallussaan legendaarisia Kyogre- ja Groudon-Pokémoneja.

SAAVUTUKSET
Maxie on tunnettu ympäristöjärjestö Team Magman johtajana.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.