Televisio


Maxie


ALKUPERÄINEN NIMI
マツブサ | Matsubusa
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #373: "Mahtava Groudon"
KOTIKAUPUNKI
?, Hoenn

Maxie toimii johtajana Team Magmassa - järjestössä, jonka tavoitteena on laajentaa mannerta ja maamassaa, merten ja vesistöjen sijaan. Vastarintana näissä aikeissa toimii Archien luotsaama Team Aqua. Maxie, yhdessä muiden ryhmänsä jäsenten kanssa, uskoo saavuttavansa tavoitteensa legendaarisen Groudonin avulla. Sekä Red Orb- että Blue Orb-kuulat auttavat kontrolloimaan kyseistä Pokémonia.

Team Magma saa ensimmäisenä haltuunsa Kyogren, jonka eräs Team Aquan jäsenistä onnistuu päästämään vapaaksi. Red Orbin omistama Archie ottaa Kyogresta vallan ja pistää Team Magmalle kampoihin. Team Aquan myöskin haalima Groudon aistii levottomuudet ja valmistautuu taisteluun Kyogren kanssa. Maxien omistama Blue Rob katoaa rytäkässä, ja vähitellen Reb Orb ajaa Archien hulluuden partaalle samalla, kun Kyogre ja Groudon ottavat toisistaan mittaa. Maxien mieli kirkastuu, ja aidosti huolestuneena hän yrittää takoa järkeä Archien päähän - tuloksetta. Maxie ymmärtää Kyogren ja Groudonin taistelun tuhoisat seuraukset, ja kääntääkin takin ja pyrkii tekemään asiasta lopun. Ashin ja tämän ystävien avulla tämä onnistuu.

Archien havahtuessa tilanteen päätyttyä ilman muistikuvia, Maxie puolestaan ymmärtää tekojena seuraukset ja huomaa Hoennin olevan täydellinen juuri sellaisena kuin on: ei yhtään enempää maamassaa, eikä vettä.

SAAVUTUKSET
Maxie on tunnettu ympäristöjärjestö Team Magman johtajana.


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Kyogre
Kyogre uinui alunperin vangittuna Team Magman aluksessa. Eräs Team Aquan jäsenistä, soluttautuneena vastapuolen joukkoihin, vapautti Kyogren, joka raivopäissään tuhosi Team Magman aluksen. Myöhemmin Kyogre nähtiin vangittuna Team Aquan aluksessa, mutta vapautui sieltäkin Rakettiryhmän toheloinnin seurauksena. Heränneenä ja vapaana, Kyogre liikkui Hoennin merillä ja toi mukanaan rankan vesisateen. Archie yritti käyttää Red Orbia hallitakseen Kyogrea, mutta kuula otti hänestä vallan ja Kyogre riehaantui. Groudonin ilmestyessä paikalle säätila neutralisoitui, mutta Pokémonien välillä alkoi vuosisadan kamppailu. Groudonin onnistui päihittää Kyogre, joka vapauduttuaan Red Orbin vallasta havahtui tilanteeseen, ja palasi ikuiseen uneen meren pohjaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #373: Mahtava Groudon (Advanced Battle-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.