Televisio


Archie


ALKUPERÄINEN NIMI Aogiri
ENSIESIINTYMINEN Jakso #373: "Mahtava Groudon"
KOTIKAUPUNKI ?, Hoenn

Archie toimii johtajana Team Aquassa - järjestössä, jonka tavoitteena on laajentaa merta ja vesimassaa maallisen mammonan sijaan. Vastarintana näissä aikeissa toimii Maxien luotsaama Team Magma. Archie, yhdessä muiden ryhmänsä jäsenten kanssa, uskoo saavuttavansa tavoitteensa legendaarisen Kyogren avulla. Sekä Red Orb- että Blue Orb-kuulat auttavat kontrolloimaan kyseistä Pokémonia.

Team Magma saa ensimmäisenä haltuunsa Kyogren, jonka eräs Team Aquan jäsenistä onnistuu päästämään vapaaksi. Omistamansa Red Orbin avulla, Archie onnistuu kontrolloimaan Kyogrea ja ottamaan sen valtaansa. Rakettiryhmä onnistuu kuitenkin epäonnistuneen kaappaamisyrityksensä tuloksena vapauttamaan Kyogren Archien vallasta, jolloin hän pyrkii uudelleen kontrolloimaan sitä Red Orbin avulla. Kuula kuitenkin imeytyy Archieen ja ajaa tämän hulluksi. Kyogren ohella kaapattu Groudon päätyy myös vapaaksi, jolloin suuri taistelu Kyogren ja Groudonin välillä alkaa. Ash ystävineen saavat Pokémonit rauhoittumaan, ja Red Orbin pois Archien kehosta.

Archie herää ilman muistikuvia tapahtuneesta, ja poistuu ryhmänsä jäsenten kanssa paikalta, ymmärtäen samalla olla kajoamatta enää legendaarisiin Pokémoneihin. Tuon jälkeen Archiesta ei ole kuultu, joten mysteeriksi jää, saiko Archie tekojensa pohjalta todella opetuksen vai ei.

Archien itsensä omistamia Pokémoneja ei ole nähty lainkaan. Archie on kuitenkin pitänyt vallassaan legendaarisia Kyogre- ja Groudon-Pokémoneja.

SAAVUTUKSET
Archie on tunnettu ympäristöjärjestö Team Aquan johtajana.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.