Televisio


Archie


ALKUPERÄINEN NIMI
アオギリ | Aogiri
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #373: "Mahtava Groudon"
KOTIKAUPUNKI
?, Hoenn

Archie toimii johtajana Team Aquassa - järjestössä, jonka tavoitteena on laajentaa merta ja vesimassaa maallisen mammonan sijaan. Vastarintana näissä aikeissa toimii Maxien luotsaama Team Magma. Archie, yhdessä muiden ryhmänsä jäsenten kanssa, uskoo saavuttavansa tavoitteensa legendaarisen Kyogren avulla. Sekä Red Orb- että Blue Orb-kuulat auttavat kontrolloimaan kyseistä Pokémonia.

Team Magma saa ensimmäisenä haltuunsa Kyogren, jonka eräs Team Aquan jäsenistä onnistuu päästämään vapaaksi. Omistamansa Red Orbin avulla, Archie onnistuu kontrolloimaan Kyogrea ja ottamaan sen valtaansa. Rakettiryhmä onnistuu kuitenkin epäonnistuneen kaappaamisyrityksensä tuloksena vapauttamaan Kyogren Archien vallasta, jolloin hän pyrkii uudelleen kontrolloimaan sitä Red Orbin avulla. Kuula kuitenkin imeytyy Archieen ja ajaa tämän hulluksi. Kyogren ohella kaapattu Groudon päätyy myös vapaaksi, jolloin suuri taistelu Kyogren ja Groudonin välillä alkaa. Ash ystävineen saavat Pokémonit rauhoittumaan, ja Red Orbin pois Archien kehosta.

Archie herää ilman muistikuvia tapahtuneesta, ja poistuu ryhmänsä jäsenten kanssa paikalta, ymmärtäen samalla olla kajoamatta enää legendaarisiin Pokémoneihin. Tuon jälkeen Archiesta ei ole kuultu, joten mysteeriksi jää, saiko Archie tekojensa pohjalta todella opetuksen vai ei.

SAAVUTUKSET
Archie on tunnettu ympäristöjärjestö Team Aquan johtajana.


VALLASTA PAENNEET POKÉMONIT

Kyogre
Kyogre uinui alunperin vangittuna Team Magman aluksessa. Eräs Team Aquan jäsenistä, soluttautuneena vastapuolen joukkoihin, vapautti Kyogren, joka raivopäissään tuhosi Team Magman aluksen. Myöhemmin Kyogre nähtiin vangittuna Team Aquan aluksessa, mutta vapautui sieltäkin Rakettiryhmän toheloinnin seurauksena. Heränneenä ja vapaana, Kyogre liikkui Hoennin merillä ja toi mukanaan rankan vesisateen. Archie yritti käyttää Red Orbia hallitakseen Kyogrea, mutta kuula otti hänestä vallan ja Kyogre riehaantui. Groudonin ilmestyessä paikalle säätila neutralisoitui, mutta Pokémonien välillä alkoi vuosisadan kamppailu. Groudonin onnistui päihittää Kyogre, joka vapauduttuaan Red Orbin vallasta havahtui tilanteeseen, ja palasi ikuiseen uneen meren pohjaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #373: Mahtava Groudon (Advanced Battle-kausi)


Groudon
Team Aqua oli onnistunut haalimaan Groudonin itselleen, joka uinui autuaan tietämättömänä Team Aquan aluksessa, vangittuna. Pikachun sählätessä Blue Orbin kanssa, onnistui se herättämään Groudonin eloon, joka karkasi aluksesta ja tuhosi sen poistuessaan. Samaan aikaan Kyogre aiheutti hämmennystä merillä, joten Groudon saapui paikalle tuoden mukanaan kuivuuden, joka neutralisoi Kyogren rankkasateen. Pokémonien välillä alkoi kamppailu, jonka etulyöntiasemaan pääsi Groudon päihittämällä Kyogren Solar Beam-hyökkäyksellään. Kun Pokémoneja kontrolloineet Red ja Blue Orbit tuhoutuivat, Pokémonit rauhoittuivat ja Groudon palasi takaisin uinumaan tulivuoreen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #373: Mahtava Groudon (Advanced Battle-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.