Televisio


Marnie


ALKUPERÄINEN NIMI
マリィ | Mary
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1188: Battling Turned Up to Eleven! | (ei esitetty Suomessa)
KOTIKAUPUNKI
Spikemuth, Galar

Marnie on Pokémon-kouluttaja Galar-alueen Spikemuthista. Hän otti Ashin tavoin osaa Maailman Kruunajaissarjaan ja kipusikin melko korkealle sijoituksissa. Lopulta Marnie päätyi haastamaan Ashin otteluun, joka ratkaisi myös sen, kumman kouluttajan nousu kohti Mestariturnausta pystyi jatkumaan.

Ash matkusti Marnien kotiseudulle Spikemuthiin vain todetakseen, että Marnie odotti haastajaasa Wyndonissa - näin siksi, koska Spikemuthissa Dynamax-ilmiötä ei juuri harrasteta, kun taas Wyndonissa sen hyödyntäminen on mahdollista. Ash riensi oikeaan paikkaan ja ottelu saatiin käytyä. Marnie on sisukas Pokémon-kouluttaja ja hän on myös omaksunut Gigantamax-ilmiön salat. Tiukan taistelun tuloksena Marnie kuitenkin hävisi ja tippui sijoituksissa alemmas, kun Ash pääsi nousemaan ylös ja lopulta osallistumaan Mestariturnaukseen.

Marnie vaikuttaa melko eleettömältä ja kylmältä persoonalta, mutta hänen sisällään roihuaa tuli ja hän on erittäin intohimoinen Pokémon-otteluita kohtaan. Marnielle tärkeää on myös perhe, ja hänen veljensä on Spikemuthin salipäällikkö Piers. Piers paljasti, että yksi syy Marnien osallistumiseen Maailman Kruunajaissarjaan on se, että sen kautta Spikemuth saisi lisää tunnettavuutta.

SAAVUTUKSET
GALAR
Top 29


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Morpeko
Morpeko on kenties Marnien tunnusomaisin Pokémon ja vaikuttaisi olevan hänelle erittäin läheinen. Morpeko esiintyi ensiesiintymisessään lähinnä Marnien sylissä tai muualla kouluttajansa lähettyvillä, pääasiassa ulkona Poké-pallostaan. Tämä kielii siitä, että Morpekon on mahdollista nähdä ja kokea Marnien rinnalla kaikenlaista seikkailuillaan sen sijaan, että istuisi Poké-pallossaan. Marnien otellessa Maailman Kruunajaissarjan sijoitusottelussaan Ashia vastaan, ei Morpeko osallistunut otteluun, joten sen todelliset vahvuudet ovat jääneet pimentoon. Ottelemisen sijaan Morpeko jäi otteluareenan laitamille kannustamaan kouluttajaansa. Tämä kertoo siitä, että Morpeko tahtoo kouluttajalleen vain parasta.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1188: Battling Turned Up to Eleven! (Huikeat matkat-sarja -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Grimmsnarl
Grimmsnarl oli Marnien valinta Maailman Kruunajaissarjaan otteluun Ashia vastaan. Veljensä Piersin mukaan Grimmsnarl on Marnien ässä hihassa. Grimmsnarl haastoi otteluareenalla Ashin Gengarin, ja ottelu oli aluksi varsin tasaväkinen. Marnie päätyi turvautumaan Dynamaxiin, jota ei normaalisti kotikaupungissaan Spikemuthissa harjoiteta, ja Grimmsnarl muuntautui Gigantamax-muotoonsa, jolloin se sai ottelusta ylivallan. Ash turvautui hänkin Gigantamax-Gengariin, ja tiukan ottelun jälkeen Grimmsnarl joutui myöntämään heikkoutensa ja hävisi. Häviöstään huolimatta Grimmsnarl todisti kykynsä ja voidaan todeta sen todella olevan ässä hihassa Marnien Pokémon-tiimissä. Marnie on pyydystänyt Grimmsnarliin poikkeavasti Dusk Ball-palloon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1188: Battling Turned Up to Eleven! (Huikeat matkat-sarja -kausi)
Ei esitetty Suomessa


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.