Televisio


Mallow


ALKUPERÄINEN NIMI
マオ | Mao
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Mallow on yksi Ashin uusista koulukavereista Alola-alueella, Hau'oli Cityn Pokémon-koulussa. Mallow on positiivinen, reipas ja ystävällinen ruoho-tyypin Pokémonien fani. Hän oli Ashin ensimmäinen uusi kunnon tuttavuus Pokémon-koululla, ja auttoikin Ashia pääsemään alkuun esittelemällä hänet koulun väestölle, näyttämällä paikkoja ja kertomalla, miten asiat Alolassa toimii.

Mallow on erittäinen energinen tyttö - joskus jopa niin energinen, että unohtelee yksittäisiä asioita, ei huomioi yksityiskohtia ja hyppää nopeasti vääriin johtopäätöksiin. Hänellä on kuitenkin arvot kohdillaan ja hän tunnistaa selkeästi oikean ja väärän erot, sekä tuomitsee selkeät vääryydet hetimmiten. Hän tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ja onkin rakentanut erityiset välit paitsi Ashin, niin myös Lillien kanssa, jonka luona hän käy säännöllisesti viettämässä aikaa.

Mallow on erittäin taitava kokki, ja viettääkin paljon aikaa tehden ruokaa paitsi itselleen ja ystävilleen, niin myös muillekin Melemelen asukkaille perheensä ravintolassa. Juurikin ravintolassa työskennellessään Mallow on oppinut ruuanteon salat. Mallow tahtoo päättäväisesti tehdä ravintolasta Alolan, ellei koko maailman, parhaan, ja pyrkiikin keksimään ja löytämään uusia reseptejä ravintolan ruokalistalle.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Steenee
Mallow ja Ash olivat etsimässä nektaria Melemele Meadowsta, jotta Mallow saisi loihdittua visionsa mukaisen, täydellisen ruoka-annoksen. Rakettiryhmä oli myös lähistöllä, ja koetti napata kaiken nektarin itselleen. Tässä rytäkässä Mallow lähetti Bounsweetinsä ottelemaan, ja se päätyi kehittymään Steeneeksi ja sai samalla karkoitettua pahisjengin tiehensä. Kehittymisen myötä Steeneestä tuli vahvempi ja itsevarmempi, eikä sen enää tarvitse roikkua Mallowssa kiinni kuten Bounsweetinä ollessaan. Lisäksi sen ei tarvitse enää pelätä syödyksi tulemista. Iloinen ja pirteä luonne säilyi ennallaan, kuin myös ahkeruus, ja Steenee auttaakin usein Mallowta perheensä ravintolassa, muun muassa tarjoilemalla annoksia pöytiin.
--17 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #961: Mausteita metsästämässä! (Sun & Moon-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Bounsweet
Mallow oli kohdannut Bounsweetin ensimmäisen kerran aikoinaan Pokémon-koulun takana sijaitsevasta metsästä, ja tuosta lähtien Bounsweet ja Mallow olivat erottamattomat. Bounsweet nähtiin usein hengailevan Mallown olkapäällä, ja se viihtyi yleensäkin hyvin lähellä kouluttajaansa. Pienen kokonsa ja muotonsa vuoksi Bounsweetin suurin pelko oli tulla syödyksi - erityisesti silloin, kun Bounsweet ilahdutti tovereitaan tuottamalla miellyttävää tuoksua itsestään, sillä usein tämä houkutteli paikalle muita ylimääräisiäkin nuuhkijoita. Ashin Rowlet oli usein myös yksi päällekäyjistä. Bounsweet osasi kuitenkin olla melko pippurinen, ja tämä viimeistään usutti tunkeilijat tiehensä. Yleisesti ottaen Bounsweet oli kuitenkin kaikkien kanssa toimeen tuleva ja iloinen veitikka. Vaikka ottelukokemusta ei ollut paljon takataskussa, Bounsweet onnistui kehittymään Steeneeksi ottelussa Rakettiryhmää vastaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #944: Alola uudelle seikkailulle! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.