Televisio


Luke


ALKUPERÄINEN NIMI
ルーク | Luke
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #695: "Filmiaika! Zorua elokuvassa "Pokémon-ritarin taru"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Luke on innokas elokuvaohjaaja Unova-alueelta. Hän toimii myös Pokémon-kouluttajana, mutta suurin intohimo on ehdottomasti elokuvamaailmassa. Kipinän elokuvien ohjaamiseen, kuvaamiseen ja tuottamiseen antoi kohtaaminen Zoruan kanssa, joka muuntautumiskyvyistään johtuen kykenee näyttelemään vaikka minkälaista roolihahmoa.

Ash ystävineen kohtasivat Luken matkallaan Unovassa, kohdattuaan ensin tämän Zoruan. Zorua oli kyllästynyt näyttelemään useita, samoja rooleja kerrallaan. Ash ystävineen päättivät auttaa Zoruaa löytämään uudestaan kipinän näyttelemiseen, ja samalla he purkittivat Luken uusimman työn alla olevan leffan: Pokémon-ritarin tarun. Luke matkoi jatkaansa Nimbasa Cityyn ja otti osaa Don-turnaukseen, jonka jälkeen jatkoi taas harrastuksensa parissa. Virbank Cityssä Luke osallistui Pokéstar Studios-elokuvapajan järjestämään kilpailuun ja voitti sen ohjaamallaan elokuvalla.

Luke on innokas ja määrätietoinen, mutta toisinaan hieman kömpelö pojankloppi. Hänellä on suuret unelmat, ja hän on hyvässä vauhdissa saavuttamaan ne.

SAAVUTUKSET
Luke on matkalla suureksi Pokémon-elokuvaohjaajaksi. Hän voitti arvostetun Pokéstar Studiosin järjestämän elokuvakilpailun.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Zorua
Zoruaa voisi pitää Luken tunnusomaisimpana Pokémonina, joka usein liikkuu kouluttajansa rinnalla ulkona Poképallostaan Ashin Pikachun tavoin. Zorua tapasi Luken, kun tämä oli vasta aloittamassa elokuvaohjaajan uraansa. Zoruan muuntautumiskyky mahdollisti useiden roolien näyttelemisen, joten se päätti liittyä Luken joukkoon ja auttaa tätä harrasteessaan. Zorua osaa olla hyvin vaativa, jopa diivamainen, ja usein kieltäytyy näyttelemästä rooleja, jotka eivät sitä kiinnosta. Se omaa joitakin itsekkäitä elkeitä ja usein vastustaa kouluttajaansa Lukea. Zorua on myös erittäin ilkikurinen, ja se usein muuttaa muotoaan milloin mihinkin hahmoon hämätäkseen ympärillä olevia ihmisiä. Zoruan ja Luken takana on kuitenkin pitkä taival yhdessä, ja ne ovat erimielisyyksistä huolimatta erottamaton parivaljakko.
Ensiesiintyminen jaksossa: #699: Filmiaika! Zorua elokuvassa "Pokémon-ritarin taru"! (Black & White-kausi)


Golett
Golett on Luken apulaisohjaaja, ja toimii Luken parina elokuvaohjaamisen parissa. Golettin tehtävänä on kantaa raskasta kuvauskuormaa, kuten valoja, kameroita ja mikrofoneja. Golett on myös taitava käsistään, ja se toisinaan luo lavasteita Luken elokuvaprojekteja varten. Harrastusten lomassa Golett on myös erinomainen ottelija, joka tuli ilmi Kerho-ottelu -turnauksessa (Club Battle), jossa se päihitti useita vahvoja Pokémoneja. Sillöin tällöin Luke antaa Golettin siirtyä kameroiden takaa niiden eteen, jolloin sekin pääsee kokemaan tähtihetkensä valkokankaalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #699: Filmiaika! Zorua elokuvassa "Pokémon-ritarin taru"! (Black & White-kausi)


Leavanny
Leavanny on Golettin tavoin Pokémon, joka pääasiassa auttaa Lukea elokuvaprojekteissaan kulissien takana. Leavanny käyttää sitomiskykyjään hyväksi luodakseen vaatteita ja rooliasuja elokuvia varten. Silloin tällöin se myös auttaa muun välineistön kanssa, ja auttaa kantamaan raskaita kameroita tai muita elokuvantekoon liittyviä laitteita. Leavannyn ottelu- tai näyttelykyvyistä ei ole juurikaan tietoa, sillä suuri osa sen ajasta menee piilossa takahuoneen tukitehtävissä, mutta kaikesta päätellen se on erittäin tärkeä osa Luken Pokémon-joukkoa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #699: Filmiaika! Zorua elokuvassa "Pokémon-ritarin taru"! (Black & White-kausi)


Larvesta
Luken Larvesta lienee ainoita Luken Pokémoneja, joita hän käyttää enemmän otteluareenalla kuin elokuvaprojekteissaan. Larvesta nähtiin ensimmäisen kerran Kerho-ottelu -turnauksessa (Club Battle), jossa se otteli Cilanin Stunfiskia vastaan. Pienestä koostaan, ja vähäisestä ottelukokemuksestaan huolimatta, Larvesta pärjäsi ottelussa voitokkaasti. Vaikka se aluksi olikin alakynnessä, onnistui se lopulta päihittämään Cilanin Stunfiskin. Samalla se todisti olevansa varsinainen sisupussi. Vaikka Larvesta viihtyy eniten otteluareenalla, Luke on kertonut käyttävänsä sitä myös elokuvaprojektiensa erikoistehosteisiin. Nekös Larvestalta onnistuvat, sillä se osaa esimerkiksi useita näyttäviä tuli-tyypin liikkeitä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #702: Raivokas kerho-ottelu, Emolga vastaan Sawk! (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.