Televisio


Looker


ALKUPERÄINEN NIMI
ハンサム | Handsome
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #598: "Mutkia matkassa!"
KOTIKAUPUNKI
?, ?

Looker on salapoliisi ja etsivä, osana Pokémon-maailman kansainvälistä poliisia. Hänen kontollaan on ottaa selvää milloin mistäkin epäilyttävästä toiminnasta, yleensä pahamaineisten järjestöjen suunnitelmista. Lookerin toiminta yltää ympäri maailman, ja Ashin kanssa yhteistyötä on tapahtunut ainakin Sinnoh- ja Unova-alueilla.

Ash ystävineen tapasivat Lookerin ensimmäisen kerran Sinnohissa, junassa matkalla Lake Acuitylle. Junan pysähtymistä selvittänyt Looker päätyi samalla Team Galacticin jäljille, ja ryhtyi siitä eteenpäin ottamaan tarkempaa selvää Galacticin toiminnasta. Hänet nähtiin tutkimustyössä muun muassa Mt. Coronetilla ja Fuego Ironworksilla, kunnes lopulta osallistui yhdessä Ashin ja ystävien kanssa viimeiseen kohtaamiseen Team Galacticin kanssa, jonka päätteeksi Looker pidätti sen jäsenet. Myöhemmin Unova-alueella Looker otti osaa Team Plasman toiminnan pysäyttämiseen, ja jälleen yhdessä Ashin avulla sai pahikset lukkojen taakse.

Looker on itsestään paljon luuleva, hieman hajamielinen persoona, joka pyrkii tekemään työnsä hyvin, mutta menestyy parhaiten yhteistyössä muiden kanssa. Ashin ja tämän kumppanien lisäksi Looker on saanut runsaasti apua myös esimerkiksi Rakettiryhmältä. Looker on joka tapauksessa ahkera ja aktiivinen osa kansainvälistä poliisia, ja arvostettu työssään.

Looker ei tiettävästi omista Pokémoneja, mutta Generations-klipeissä (ei osa varsinaista animea) hän on käyttänyt muun muassa Croagunkia ja Growlithea.

SAAVUTUKSET
Looker on arvostettu kansainvälisen poliisin etsivä.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.