Televisio


Liza


ALKUPERÄINEN NIMI
ジーク | Sieg
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #136: "Charizardin tulikoe"
KOTIKAUPUNKI
?, Johto

Liza on oikukas tyttö Johto-alueelta, missä hän ylläpitää villeille Charizardeille rakentamaansa luonnonparatiisia, Charicific Valleyta. Yhdessä oman Charizardinsa, Charlan, kanssa Liza harjoittelee useiden laaksossa majailevien Charizardien kanssa vahvistaakseen niitä, ja pitää niitä samalla huolta. Liza on määrätietoinen ja taitava lohikäärmekouluttaja, joka on saanut oppinsa muun muassa salipäällikkö Clairilta, joka on ollut hänen hyvä ystävänsä lapsuudesta asti.

Liza tiesi heti Ashin kohdatessaan pojan olevan Charizard-kouluttaja - Charizardin tuoksun kuulemma haistaa niiden kouluttajista. Liza kutsui Ashin ystävineen tutustumaan laaksoonsa, osoittaen samalla uteliaisuutta Ashin Charizardia kohtaan. Liza ihmetteli, miksei Ash ollut koskaan lentänyt Charizardinsa selässä, tai miksi Charizardin liekki oli paljon vaimeampi kuin monen muun Charizardin. Nähdessään itseään paljon vahvemmat Charizardit, se tahtoi jäädä laaksoon vahvistumaan. Aluksi Liza ei suostunut ottamaan sitä joukkoonsa, mutta lopulta heltyi nähdessään Charizardin päättäväisyyden.

Vaikka Ash luopui surumielisenä Charizardistaan, pitkäaikaisesta ystävästään, tiesi hän Charicific Valleyn ja Lizan huolenpidon tekevän Charizardille hyvää. Ash sai Lizaan yhteyden aina, kun kaipasi Charizardin apua. Lopulta Liza päätti harjoittelunsa Charizardin kanssa, ja lähetti sen professori Oakin luokse, joka puolestaan sai Charizardin palautettua jälleen takaisin Ashille.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Charizard (Charla)
Lizan ainoa omistama Pokémon (josta olemme tietoisia) on hänen Charizardinsa, lempinimeltään Charla. Se on myös ainoa Charicific Valleyn Pokémon, joka ei ole villi. Charlan tunnusomaisimpia merkkejä on sen päähän asetettu rusetti. Charla on ollut Lizan kumppani pitkään, ja sillä on sataprosenttinen luottamus kouluttajaansa - samoin Lizalla Charlaan. Lizan opit ovat menneet hyvin perille, sillä Charla osoitti heti kättelyssä olevansa erittäin taitava ja vahva Pokémon, jättäen Ashin Charizardin varjoonsa - samoin monet muut villit Charizardit laaksossa. Vaikka Charla oli aluksi hieman epäileväinen Ashin Charizardin laaksoon jäämistä kohtaan, hyväksyi se lopulta asian ja lopulta jopa ihastuikin vähän, ja nimitti Ashin Charizardin jopa omaksi henkivartijakseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #136: Charizardin tulikoe (The Johto Journeys-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.