Televisio


Lana


ALKUPERÄINEN NIMI
スイレン | Suiren
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Lana on vesi-tyypin spesialisti Melemele-saarelta, missä hän asuu perheensä kanssa. Lana pelasti aikoinaan Popplion Team Skullin ilkeyksiltä, ja siitä lähtien kaksikko on ollut erottamaton. Ash kohtasi Lanan ensimmäistä kertaa Alolassa, kun Lana oli ongella yhdessä Popplionsa kanssa. Myöhemmin he kohtasivat Pokémon-koulussa, missä Lana osoittautui yhdeksi Ashin luokkalaiseksi. Tuosta lähtien he ovat lähentyneet ja ystävystyneet.

Lana on rauhallinen ja välittävä persoona, joka tyyneydestään huolimatta osaa toisinaan heittää myös ronskeja vitsejä. Lanan mielipuuhaa on merellä oleskelu (yleensä PokéRide-Lapraksen selässä), onkiminen, sekä kaikenlainen muu veteen liittyvä harraste. Erityisesti kalastamisessa hän onkin ekspertti, ja onkin jopa vetänyt luokkatovereilleen oppitunteja kalastamisen saloista. Hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan on myös harjoitella Popplion kanssa mahdollisimman isojen vesikuplien tekemistä. Tähän hän on saanut apua esimerkiksi muinaisen meriväen jäseneltä, Idalta.

Lana välittää Pokémoneista suuresti, eikä katso lainkaan hyvällä, jos joku haluaa niille jotain pahaa. Tällöin hänen sisäinen vihansa voi purkautua - näin voi käydä myös silloin, kun hän on tekemisissä villien pikkusisartensa kanssa. Toki hän välittää kahdesta siskostaankin paljon, ja on erittäin huolehtivainen paitsi heitä, niin myös omia Pokémonejaan kohtaan.

Kouluvuoden päätyttyä Lana päätti liittyä muinaisen meriväen mukaan tutkimusmatkalle, tavoitteenaan löytää legendaarinen Manaphy ja kerätä siitä tietoa.

SAAVUTUKSET
ALOLA
Alola Liiga ~ Top 8


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Primarina
Leikkiessään Brionnen kanssa rannalla, yhtäkkinen vesipyörre viskoi Lanan kivikkoiselle riutalle. Siellä vesipyörteen aiheuttajaksi osoittautui vihastunut Kyogre, joka oli paitsi saanut myrkytyksen, niin oli myös Pokémon-metsästäjien kohteena. Lana, yhdessä Ashin kanssa, sai Kyogren pelastettua pinteestä ja myrkytyksenkin parannettua, mutta tästä huolimatta Kyogre ei rauhoittunut vaan painoi Lanan mukaansa pinnan alle. Tuona hetkenä Brionne kehittyi Primarinaksi pelastaakseen kouluttajansa hukkumiselta. Primarina oli avuksi myös Kyogren rauhoittamisessa, sillä sen laulu sai legendaarisen Pokémonin heltymään. Kehittymisen myötä Primarina on saanut eväät uskomattomien vesi- ja lauluesitysten luomiseen, joita se onkin hionut jo Poppliona ja Brionnenakin ollessaan. Lisäksi Primarinan uintikyky on kehittynyt huomattavasti - voimakkaissakin virtauksissa uiminen on sille lastenleikkiä, jopa Lanan istuessa sen selässä.
--105 jaksoa-->--14 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #1063: Kalajuttu, josta tuli totta! (Ultralegendoja-kausi)


Eevee (Hieta | engl. Sandy)
Eevee - nykyisin lempinimeltänsä Hieta - on veikeä Pokémon, joka teki matkaa Alolaan läpi monen kommelluksen. Eeveen seikkailuja seurattiin pitkä tovi, kunnes se lopulta päätyi Pokémon-ystävänsä Mantinen avustuksella Ashin ja tämän luokkatovereiden luokse. Eevee sai joukosta kourallisen uusia ystäviä, joiden kanssa leikki harva se päivä. Eräänä päivänä Eevee joutui paitsi Alolan Persianin, niin myös Team Skullin jahtaamaksi, jolloin Lana astui kuvioihin ja auttoi poloisen pulasta. Tämän jälkeen Lana tarjosi Eeveelle paikkaa joukossaan, mihin Pokémon ilomielin suostui. Tuona hetkenä Lana antoi sille lempinimen Hieta ja trimmasi myös sen aiemmin näkyvyyttä estäneen otsatukan parempaan kuosiin. Hieta on innokas ja energinen Pokémon, jolla on tosin taipumusta päätyä hullunkurisiin tilanteisiin. Sen lempiharrastus on Mantinen selässä surfaaminen ja vesielementti on muutenkin lähellä sen sydäntä - näin ollen se on passeli lisäys Lanan joukkoon.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1036: Lillier ja Sauva! | Where Are You Going, Eevee? -erikoisjaksot
(Ultralegendoja-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Brionne & Popplio
Ollessaan Poni Islandilla, Lana kohtasi Idan: muinaisen meriväen perillisen, joka oli auttanut Lanaa ja Poppliota aiemmin esiintymistaitojena kanssa. Ida kertoi Lanalle lähtevänsä pitkäaikaiselle matkalle, joten he päätyivät harjoittelemaan keskenään vielä viimeisen kerran. Jäähyväisjuhlissa Ida esitti Primarinansa toteuttaman Oceanic Operetta Z-hyökkäyksen, mikä sai Lanan haltioituneeksi ja samaan aikaan myös päättäväiseksi: hän tahtoi tehdä Idaan vaikutuksen vielä ennen tämän lähtöä. Niinpä Lana harjoitteli Popplion kanssa koko yön, ja seuraavana aamuna esitteli harjoittelunsa tuloksen Idalle. Popplion esiintyessä se kehittyi Brionneksi ja loi tähän asti isoimman koskaan luomansa vesikuplan. Tästä vaikuttuneena Ida antoi Lanalle Primarium Z-kristallin, jotta Brionne voisi mahdollisesti tulevaisuudessa toteuttaa upean Oceanic Operetta Z-hyökkäyksen. Tämä tavoite toteutuikin pian, kun Brionne kehittyi nopeasti Primarinaksi.
--105 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #1049: Tutkimus kehittyy! (Ultralegendoja-kausi)
Lana kohtasi Popplion aikoinaan, kun Team Skullin jäsenet kiusasivat sitä. Pelastettuaan poloisen pahisjengin kynsistä, ja hoivattuaan sen kuntoon, Popplio liittyi Lanan joukkoon. Tuosta päivästä lähtien Popplio oli Lanan rinnalla, ja siitä muodostui eräänlainen tunnusmerkki Lanalle. Kokemansa vuoksi Popplio oli aluksi hieman epäröivä ihmisiä kohtaan, mutta Lanan hellässä käsittelyssä Popplio alkoi vähitellen tulla kuorestaan esiin. Popplio oli iloinen ja kannustava Pokémon, joka usein taputti ilakoidessaan. Positiivisesta elämäntavasta huolimatta Popplio osasi olla myös jämpti, ja otti johtajan roolin tarvittaessa. Popplio välitti kouluttajastaan suuresti ja avusti tätä kaikin keinoin - ottipa osaa otteluun jopa Toteemi-Wishiwashia vastaan ansaitakseen kouluttajalleen Z-kristallin. Popplio rakasti esiintymistä ja yksi sen tärkeimmistä tavoitteista oli isoimman vesikuplan muodostaminen. Harjoitellessaan etevämmäksi esiintyjäksi Popplio kehittyi Brionneksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #944: Alola uudelle seikkailulle! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.