Televisio


Lana


ALKUPERÄINEN NIMI
スイレン | Suiren
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Hau'oli City, Alola

Lana on vesi-tyypin spesialisti Melemele-saarelta, missä hän asuu kahden siskonsa kanssa. Lana pelasti aikoinaan Popplion Team Skullin ilkeyksiltä, ja siitä lähtien kaksikko on ollut erottamaton. Ash kohtasi Lanan ensimmäistä kertaa Alolassa, kun Lana oli ongella yhdessä Popplionsa kanssa. Myöhemmin he kohtasivat Pokémon-koulussa, missä Lana osoittautui yhdeksi Ashin luokkalaiseksi. Tuosta lähtien he ovat lähentyneet ja ystävystyneet.

Lana on rauhallinen ja välittävä persoona, joka tyyneydestään huolimatta osaa toisinaan heittää myös ronskeja vitsejä. Lanan mielipuuhaa on merellä oleskelu (yleensä PokéRide-Lapraksen selässä), onkiminen, sekä kaikenlainen muu veteen liittyvä harraste. Erityisesti kalastamisessa hän onkin ekspertti, ja onkin jopa vetänyt luokkatovereilleen oppitunteja kalastamisen saloista. Hänen henkilökohtaisena tavoitteenaan on myös harjoitella Popplion kanssa mahdollisimman isojen vesikuplien tekemistä.

Lana välittää Pokémoneista suuresti, eikä katso lainkaan hyvällä, jos joku haluaa niille jotain pahaa. Tällöin hänen sisäinen vihansa voi purkautua - näin voi käydä myös silloin, kun hän on tekemisissä villien pikkusisartensa kanssa. Toki hän välittää sisaruksistaan paljon, ja on erittäin huolehtivainen paitsi heitä, niin myös omia Pokémonejaan kuten Poppliota, kohtaan.

SAAVUTUKSET
ALOLA
-


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Popplio
Lana kohtasi Popplion aikoinaan, kun Team Skullin jäsenet kiusasivat sitä. Pelastettuaan poloisen pahisjengin kynsistä, ja hoivattuaan sen kuntoon, Popplio liittyi Lanan joukkoon. Tuosta päivästä lähtien Popplio on ollut Lanan rinnalla, ja siitä on muodostunutkin eräänlainen tunnusmerkki Lanalle. Kokemansa vuoksi Popplio on aluksi hieman epäröivä ihmisiä kohtaan, mutta Lanan hellässä käsittelyssä Popplio alkaa vähitellen tulla kuorestaan esiin. Popplio on iloinen ja kannustava Pokémon, joka usein taputtaa ilakoidessaan. Positiivisesta elämäntavasta huolimatta Popplio osaa olla myös jämpti, ja ottaa johtajan roolin tarvittaessa. Popplio välittää kouluttajastaan suuresti ja avustaa tätä kaikin keinoin - onpa se ottanut osaa otteluun jopa Toteemi-Wishiwashia vastaan ansaitakseen kouluttajalleen Z-kristallin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #944: Alola uudelle seikkailulle! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.