Televisio


Kiawe


ALKUPERÄINEN NIMI Kaki
ENSIESIINTYMINEN Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI Paniola Town, Alola

Kiawe on tuli-tyyppiin mieltynyt kouluttaja, joka opiskelee Melemele-saaren Pokémon-koulussa. Siellä hän tutustui ja ystävystyi Ashin kanssa, ja osoitti heti ensiesiintymisessään olevan hieman muita luokkalaisia kokeneempi kouluttaja, päihittäen heti ensimmäisenä koulupäivänä lähistöllä häiriköivät Team Skullin jäsenet. Kiawe on hankkinut kokemuksensa ottamalla osaa muun muassa Island Challenge-haasteeseen, jonka kautta on ansainnut muun muassa Z-Ringin ja Z-kristalleja.

Kiawe on rauhallinen, vakaa ja taidoistaan itsevarma Pokémon-kouluttaja. Hän uskoo itseensä ja hoitaa asiat itsenäisesti, ilman muiden apua. Hän on huolehtivainen Pokémoneistaan ja perheestään, ja kokee niistä tietynlaista vastuuta. Kiawe on kunniakas perinteiden mies, ja pitää omistamiaan Z-Ringiä ja -kristalleja suuressa arvossa niiden tärkeän historian vuoksi. Tästä syystä hän oli äärimmäisen turhautunut, kun sai tietää Ashin kadottaneen yhden Z-kristalleistaan...

Kiawe asustaa perheensä kanssa Paniola Townissa, jossa perhe pitää pystyssä pientä maatilaa. Opiskelujen ja kouluttamisen ohella Kiawe auttaakin perhettään maataloustöissä vapaa-ajallaan. Liikkumiseen hän käyttää henkilökohtaista PokéRide-Charizardia - Pokémonia itsessään hän ei suoranaisesti omista.

SAAVUTUKSET

ALOLA
-


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Turtonator
Turtonator on Kiawen tunnusomaisin ja käytetyin Pokémon, jonka hän on omistanut jo kauan. Kiawe käytti Turtonatoria muun muassa aikoinaan osallistuessaan Island Challenge-haasteeseen. Ajan tuoman kokemuksen, ja mittavan kokonsakin, vuoksi Turtonator on varsinainen voimapesäke ja varteenotettava vastustaja. Heti ensimmäisenä koulupäivänä se teki selvää Team Skullin Pokémoneista, ja myöhemminkin se on menestynyt muissa Pokémon-otteluissa. Turtonator turvautuu usein puolustaviin hyökkäyksiin, ja hyödyntääkin piikikästä takakuortaan sinnitelläkseen ottelutilanteissa. Kiawe luottaa Turtonatoriin sataprosenttisesti ja päinvastoin. Luonteeltaan Turtonator on määrätietoinen ja päättäväinen, mutta osaa ottaa myös rennosti ja pitää seurasta ja uusien tuttavuuksien tekemisestä.
Ensiesiintyminen jaksossa: #944: Alola uudelle seikkailulle! (Sun & Moon-kausi)


Alolan Marowak
Kiawe kohtasi Marowakin Wela Volcano Parkissa, missä se oli varastanut Crown of Wela -kruunun, jonka sanotaan tehostavan kantajansa voimia. Saadakseen kruunun takaisin, Kiawe haastoi Marowakin otteluun. Turtonator teki parhaansa, mutta Marowak veti pidemmän korren, päihitti Kiawen Pokémonin ja piti kruunun visusti itsellään. Hämillään tilanteesta, Ash ehdotti Kiawelle harjoitusottelua. Näin toimittiin, ja ottelun lomassa Turtonator vahvistui ja oppi uuden hyökkäyksen. Näillä avuilla Kiawe haastoi Marowakin uusintaotteluun, joka tällä kertaa päättyi Kiawen voittoon. Ottelun jälkeen Marowak luopui kruunusta, ja yllätykeksi pyysi liittyä Kiawen tiimiin. Kiawe suostui. Marowak on temperamenttinen, itsekäs ja äkkipikainen Pokémon, joka nauttii ottelemisesta. Kiawen koulutuksen alla Marowakista on tuleva varsin etevä ja taitava Pokémon. Marowak tykkää tanssia, ja saattaa tehdä näin kesken hektisenkin tilanteen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #977: A Kaiken kruunaava totuuden hetki! (Sun & Moon-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.