Televisio


Kenny


ALKUPERÄINEN NIMI
ケンゴ | Kengo
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #494: "Perhoset pyörivät vatsassa"
KOTIKAUPUNKI
Twinleaf Town, Sinnoh

Kenny on Dawnin lapsuudenystävä, mutta heidän välilleen oli jo pienestä iästä lähtien syntynyt kilpailua. Dawnin tavoin Kenny ryhtyi aloittelevaksi Pokémon-koordinaattoriksi, joten kilpailu heidän välillään on kiristynyt entisestään. Tästä huolimatta heidän välillään piilee myös jonkun verran oikeaa, kunnollista ystävyyttä.

Kenny on innokas ja temperamenttinen poika, jolla on myös ilkikurisia piirteitä: hänellä kun on tapana pilkata Dawnia milloin mistäkin. Kenny on erittäin osaava koordinaattori, ja hän onnistuikin keräämään tarpeeksi ruusukkeita Sinnohin Suurjuhlaa (Grand Festival) varten ilman suurempia ongelmia. Tästä huolimatta Kenny putosi jo heti festivaalin alkukierroksilla, ja lähti omille teilleen hyvästellen Dawnin.

Kenny on taitava myös ottelurintamalla, ja ottelikin loistokkaasti muun muassa Ashia vastaan, lopulta voittaen hänet.

SAAVUTUKSET
SINNOH
Sinnoh Suurjuhla
~ Ei sijoitusta


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Empoleon
Empoleon kehittyi Kennyn Prinplupista juuri ennen Sinnohin Suurjuhlaa. Empoleon säilytti kehittymisen jälkeenkin asemansa Kennyn käytetyimpänä Pokémonina niin Pokémon-kilpailuissa kuin niiden ulkopuolellakin, aivan kuten Prinplupina ollessaan. Empoleonista tuli kehittymisen myötä määrätietoisempi Pokémon ja se oppi myös uusia liikkeitä, joita hyödynsikin jo heti Suurjuhlan esittelykierroksella. Nämä hyökkäykset olivat kuitenkin liikaa Empoleonin esiintymisparille Floatzelille, joka vahingoittui ottelutoverinsa hyökkäyksistä, ja näin ollen Kenny putosi kisasta jo alkumetreillä. Myöhemmin Kenny käytti Empoleonia ottelussa Ashia vastaan, ja siinä sen todelliset voimat pääsivät esille: Empoleon onnistui voittamaan Ashin Buizelin ja todisti olevansa Kennyn vahvimpia Pokémoneja.
--Vähintään 111 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


Alakazam
Kennyn Alakazam nähtiin ensimmäistä kertaa, kun hän käytti sitä Floaroma Cityn Pokémon-kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Voimakkaiden ja näyttävien psyykkisten kykyjensä ansiosta Alakazam loi vaikuttavan esityksen, mikä auttoi Kennyn jatkamaan seuraavalle kierrokselle. Tämän jälkeen Alakazamista ei ole juurikaan kuultu, mutta se on ehdottomasti yksi Kennyn tiimin vahvuuksista, joka kykyjensä ansiosta pärjää erityisesti Pokémon-kilpailuissa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #495: Aika maksaa kalavelat (Diamond and Pearl-kausi)


Breloom
Kenny omistaa Breloomin, joka nähtiin ensimmäisen kerran, kun Kenny käytti sitä taistellakseen Team Galacticia vastaan Solaceon Townissa. Kenny käytti sitä myös myöhemmin ottelussa Ashia vastaan, jossa se nähtiin hallitsevan vahvan Energy Ball-liikkeen. Ash halusi Turtwiginsa oppivan kyseisen liikkeen, joten Kenny, yhdessä Breloominsa kanssa, auttoi Turtwigia oppimaan ja hallitsemaan liikkeen. Myöhemmin Kenny käytti Breloomia myös menestyksekkäästi Solaceonin Pokémon-kilpailussa. Avuliaan persoonansa lisäksi Breloom on määrätietoinen ja itsevarma ottelija.
Ensiesiintyminen jaksossa: #528: Symbolinen matka! (Battle Dimension-kausi)


Machoke
Kennyn Machoken ensiesiintyminen oli Sandalstrawn Pokémon-kilpailussa, jossa se pääsi esittelemään massiivista lihasvoimaansa. Tämän vaikuttavan esityksen turvin Kenny pääsi helposti jatkamaan kilpailun finaalikierrokselle asti, ja lopulta myös voittoon. Machoke lienee Kennyn tiimin fyysisesti voimakkain Pokémon. Vaikka Machoken ulkonäkö on ehkä hieman karu, se on erittäin etevä tapaus kilpailulavoilla, joista sen lihasvoimaa vaativat hyökkäykset pääsevät yllättävän hyvin oikeuksiinsa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #591: Kilpakumppanien uudet kujeet! (Galactic Battles-kausi)


Floatzel
Kenny käytti Floatzeliaan ensimmäistä kertaa Sinnohin Suurjuhlan ensimmäisellä kierroksella. Esiintymiskierroksella Floatzel esiintyi yhdessä Kennyn Empoleonin kanssa. Floatzel osoitti olevansa lahjakas Pokémon, joka kykeni myös moitteettomaan yhteistyöhön Empoleonin kanssa - ainakin siihen asti, kunnes Empoleon tahattomasti vahingoitti Floatzelia hyökkäyksellään. Tämän tapahtuman johdosta Kennyn esitys jouduttiin hylkäämään, ja hän jäi ilman sijoitusta Suurjuhlassa. Pettymys oli Floatzelille suuri, mutta se saanee toisen mahdollisuutensa jossakin tulevassa Pokémon-kilpailussa, Kennyn rinnalla.
Ensiesiintyminen jaksossa: #642: Ensimmäinen kierros alkaa! (Sinnoh Liigan Voittajat-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Prinplup
Prinplup oli Kennyn ensimmäinen nähty Pokémon ja se on todennäköisesti kehittynyt Kennyn valitsemasta aloitus-Pokémonista, Piplupista. Prinplup oli Kennyn käytetyin Pokémon joka rintamalla, ja se jo itsessään kertoi paljon heidän välisestä syvästä luottamuksesta ja ystävyydestä. Prinplup oli varsin voimakas Pokémon ja sen ansiosta Kennyn onnistuikin voittamaan useita Pokémon-kilpailuita ja otteluita. Prinplup oli tavanomaisia yksilöitä hieman vahvempi, ja olikin aluksi aika itsekäs ja itsevarma, mutta myöhemmin nöyrtyi koettuaan katkeria häviöitä. Erityisesti Dawnin Piplup oli Pokémon, jota Prinplup usein katsoi nenänvarttaan pitkin - vaikka lopulta ystävystyikin sen kanssa. Juuri Sinnohin Suurjuhlan alla Prinplup kehittyi Empoleoniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #494: Perhoset pyörivät vatsassa (Diamond and Pearl-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.