Televisio


Johanna


ALKUPERÄINEN NIMI
アヤコ | Ayako
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #467: "Neitsytmatkalla"
KOTIKAUPUNKI
Twinleaf Town, Sinnoh

Johanna on entinen Suurjuhla (Grand Festival)-mestari ja huippukoordinaattori, ja ennen kaikkea Dawnin äiti. Juuri häneltä Dawn on saanut inspiraationsa osallistua Pokémon-kilpailuihin (Contest) ja pärjätä niissä parhaansa mukaan. Johanna tukee tytärtään kaikin tavoin, ja antoi hänelle muistoksi yhden vanhoista ruusukkeistaan ennen tämän seikkailuunlähtöä.

Johanna on rauhallinen ja määrätietoinen nainen, joka haluaa myös nähdä maailmaa. Vaikka koti sijaitsee Twinleaf Townissa, saattaa hän pyyhältää kauaskin ja viipyä matkoillaan pitkiä aikoja. Toisinaan hän törmää myös Dawniin matkoillaan, ja auttaa tätä tarvittaessa. Johanna on antanut Dawnille vinkkejä kilpailuihin liittyen ja lisäksi auttanut hänen Pokémonejaan valmistautumaan koitoksiin, joten Johanna on ollut Dawnin menestymiseen suuri apu.

Dawn on päässyt myös ottelemaan äitiään vastaan, mutta hävisi surkeasti. Johanna taidot eivät siis suinkaan ole ruostuneet vuosien varrella, sillä hän pitää kotonaan opetustilaisuuksia aloitteleville koordinaattoreille, joissa pääsee itsekin hiomaan taitojaan yhä enemmän.

SAAVUTUKSET
Johanna on nuorempana kerännyt viisi tarvittavaa ruusuketta jollakin alueella ja osallistunut sikäläiseen Suurjuhlaan, ja lopulta voittanut sen saaden samalla huippukoordinaattorin tittelin.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Glameow
Glameow on Johannan tunnusomaisin Pokémon, jota hän käyttää eniten niin otteluissa kuin Pokémon-kilpailuissakin. Usein Glameow kuitenkin viettää aikaansa kotona rentoutuen. Koordinaattorina ollessaan Glameow oli Johannan suurin tuki ja turva, ja juuri sen ansiosta Johanna menestyi loistavasti, voittaen useita kilpailuja ja lopulta yltäen Suurjuhlan (Grand Festival) voittajaksi saakka. Nuo ajat ovat kuitenkin takanapäin, ja nykyään Glameow viettää ansaittuja eläkepäiviä Johannan ja Dawnin kotilemmikkinä. Toisinaan Glameow kuitenkin pääsee vieläkin ottelemaan, esimerkiksi kerran Dawnia vastaan, jolloin se todisti olevansa edelleen Johannan Pokémonien huippuluokkaa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #469: Neitsytmatkalla (Diamond and Pearl-kausi)


Umbreon
Johannan Umbreon on Pokémon, joka nähtiin ensimmäisen kerran Johannan käyttäessä sitä ottelussa tytärtänsä Dawnia vastaan. Yhdessä Johannan Glameown kanssa Umbreon muodosti ylivoimaisen parivaljakon, joka päihitti Dawnin hetkessä. Johannan määrätietoisen koulutuksen alla Umbreonista on muodostunut voimakas ja strategisesti kyvykäs ottelija, joka pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Ei ole tietoa, kuinka kauan Johanna on omistanut Umbreonin, mutta sen taitavat ja näyttävät liikkeet antavat osviittaa siitä, että sekin olisi saanut osansa Pokémon-kilpailujen maailmasta ja ollut osana Johannan menestyksekästä uraa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #606: Strategia alkaa kotoa! (Galactic Battles-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.