Televisio


Hau


ALKUPERÄINEN NIMI
ハウ | Hau
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #1040: "Uusi kilpakumppani, uusi liike, uusi Rowlet!"
KOTIKAUPUNKI
Iki Town, Alola

Hau on Pokémon-kouluttaja Alola-alueen Iki Townista, ja kahuna Halan lapsenlapsi. Hau oli isänsä kanssa kauan poissa Alolasta, ja palattuaan takaisin kotikonnuilleen, tutustui hän melko pian Ashiin. Tuolloin pojista tuli paitsi ystävyksiä, niin myös kilpailijoita. Hau on erittäin innokas persoona, ja innostuu myös tutustuessaan muihin kouluttajiin - varsinkin, jos heillä on Z-rengas ja he ovat ottaneet osaa Saarihaasteeseen (Island Challenge).

Hau on innokkuudestaan huolimatta vielä aloitteleva Pokémon-kouluttaja, ja hänen epävarmuutensa näkyi ensiottelussa Ashia vastaan, jonka hän lopulta hävisi. Hau on kuitenkin nopea oppimaan, ja osoittikin Alolan Pokémon-liigassa oppineensa seikkailunsa aikana yhtä jos toista. Hau on erityisen taitava lukemaan vastustajansa hyökkäyksiä, liikkeitä ja strategisia valintoja, joiden perusteella tehdä omat siirtonsa. Hau ylsi liigassa pitkälle, häviten loppumetreillä uudelle ystävälleen, Ashille.

Haulla on vielä työstämistä häviöiden hyväksymisessä, mutta hän on matkalla oikeaan suuntaan. Liigan jälkeen Hau jäi seikkailemaan Alola-alueelle, suorittamaan Saarihaastettansa loppuun haastamalla kahuna Nanun otteluun.

SAAVUTUKSET
ALOLA
Alola Liiga ~ Top 8


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Decidueye
Decidueye kehittyi Haun Dartrixista jossain vaiheessa ennen Alolan Pokémon-liigan alkamista. Hau esitteli ylpeänä uutukaista Pokémoniaan Ashille ja muille ystävilleen, ennen kuin laittoi sen tositoimiin paitsi Team Skullia, niin myös liigavastustajiaan vastaan. Liigan toisella kierroksella Haun vastustajaksi valikoitui Ash, jonka Rowletia vastaan Decidueye sai kunnian otella. Tiukan ottelun tuloksena Decidueye joutui jälleen nöyrtymään pienemmälleen, ja Hau joutui luopumaan Pokémon-mestarin tittelin saavuttamisesta. Decidueye on kokenut Haun rinnalla paljon, ja heti liigan jälkeenkin se joutui myrskyn silmään Guzzlordien hyökätessä areenalle. Yhdessä ystäviensä avulla Hau ja Decidueye häätivät tunkeilijat tiehensä. Decidueye on Haun luotto-Pokémon, ja se on lentokykynsä ansiosta varsin taitava ottelija. Lisäksi se osaa Z-hyökkäysten salat.
--Vähintään 31 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #1071: Liigan rikkojat ja puolustajat! (Ultralegendoja-kausi)


Alolan Raichu
Haun toinen tunnettu Pokémon on Alola-variaation Raichu. Se nähtiin ensimmäisen kerran Alolan Pokémon-liigan ensimmäisellä kierroksella, jossa "Battle Royal"-tyylisesti viimeisenä pystyssä olevat Pokémonit jatkoivat seuraavalle kierrokselle. Raichu oli yksi näistä voittajista. Heti seuraavan ottelunsa Raichu kävi Samson Oakia ja tämän Exeggutoria vastaan. Raichu selviytyi ottelusta voittajana, ja auttoi Haun seuraavalle liigakierrokselle. Vaikka Haun Raichua on nähty melko nopeasti ja pikaisesti, on se silti näyttänyt olevansa luotettava ja osaava Pokémon, joka eittämättä on suureksi avuksi Haulle tämän edetessä Pokémon-kouluttajan taipaleellaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1072: Battle Royal 151! (Ultralegendoja-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Dartrix
Dartix oli ensimmäinen Pokémon, joka Haun omistuksessa nähtiin. Heti ensiesiintymisestään lähtien Dartrix otti Ashin Rowletin silmätikukseen ja nimitti sen pahimmaksi kilpailijakseen. Heti kättelyssä kaksi ruohopöllöä ottivat mittaa toisistaan, ja vaikka Dartrix pisti hyvin kampoihin, hävisi se lopulta aiemmalle kehitysasteelleen. Dartrix osoitti silti olevansa varsin taktinen ja aktiivinen otteluareenalla. Haun ahkeran koulutuksen alla Dartix onnistui lopulta kehittymään viimeiseen kehitysmuotoonsa, Decidueyeksi, juuri parahiksi Alolan Pokémon-liigaa varten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #1040: Uusi kilpakumppani, uusi liike, uusi Rowlet! (Ultralegendoja-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.