Televisio


Grace


ALKUPERÄINEN NIMI
サキ | Saki
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #804: "Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat!"
KOTIKAUPUNKI
Vaniville Town, Kalos

Grace on entinen Rhyhorn-ratsastaja, ja varsin suosittu ja menestynyt sellainen. Eritoten hänet tunnetaan kuitenkin Serenan äitinä. Grace toivoi tyttärelleen samaa Rhyhorn-ratsastajan uraa kuin mitä itse oli kokenut, mutta Serena näki parhaaksi tavoitella omia unelmiaan. Hyvän äidin tavoin Grace ymmärsi tämän ja jatkaa pienistä yhteenotoista huolimatta tyttärensä valintojen tukemista ja kannustamista.

Kaikkien äitien tavoin Grace on erittäin suojelevainen Serenaa kohtaan ja toivoo hänelle vain kaikkea hyvää. Hänellä on tapana pitää tyttärensä ajan tasalla maailman menoista, ja hän pyrkii auttamaan Serenaa elämän umpikujissa. Kun Serena etsi vielä seikkailulleen tarkoitusta, Grace antoi hänen kokeilla Rhyhorn-ratsastusta oman Rhyhorninsa selässä. Serena putosi kuitenkin kyydistä eikä muutenkaan innostunut ajatuksesta seurata äitinsä jalanjäljissä, ja niinpä hän päätyikin ottamaan osaa Pokémon-esittelyihin. Grace oli aluksi hämillään, mutta tuki tyttärensä päätöstä.

Grace on varsin tarkka ja huomaavainen vanhempi. Hän yrittää auttaa avun tarpeessa olevia paitsi omilla, niin myös Pokémoniensa kyvyillä. Erityisen tarkasti hän huolehtii oman tyttärensä, Serenan, hyvinvoinnista.

SAAVUTUKSET
Grace on entinen huipputason Rhyhorn-ratsastaja.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Fletchling
Fletchling toimii ikään kuin Serenan perheen lemmikkinä, ja pitääkin usein yksinään touhuavalle Gracelle seuraa kotona. Se auttaa Gracea paitsi kotiaskareissa, niin myös tyttärensä kaitsemisesta: Grace käytti usein Fletchlingiä "herätyskellona", kun Serena nukkui pommiin asuessaan vielä kotona. Serena tosin harvemmin nautti siitä, kun Fletchling saapui aamuvarhain nokkimaan hänet hereille. Grace pitää mielellään Fletchlingin sisällä talossa, ja usein se istahtaa Gracen olkapäälle seuraamaan arjen tohinaa. Fletchling on usein nähty myös Gracen rinnalla seuraamassa Serenan taivalta Pokémon-esittelyjen saralla, kannustaen tyttöä menestykseen.
Ensiesiintyminen jaksossa: #804: Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat! (XY-kausi)


Rhyhorn
Rhyhorn on Pokémon, jolla Grace ratsasti aikoinaan ollessaan huipputason Rhyhorn-ratsastaja. Tätä nykyä Rhyhorn elelee Serenan perheen kotona, Fletchlingin ohella eräänlaisena perheen "lemmikkinä". Vaikka Rhyhorn on jo huippuvuotensa nähnyt, Grace ratsastelee sillä toisinaan harrasteen vuoksi - ja onpa Serenakin saanut kokeilla kyseisellä Rhyhornilla ratsastamista, huonolla menestyksellä tosin. Eläkepäiviään viettävä Rhyhorn on rauhaa rakastava yksilö, ja viihtyykin usein kotipihalla makoilemassa. Se on nähty tosin useaan otteeseen innostuvan seuraamasta Serenan Pokémon-esittelymenestystä, yhdessä omistajansa Gracen ja Fletchlingin kanssa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #804: Kalos, paikka jossa unelmat ja seikkailut alkavat! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.