Televisio


Georgia


ALKUPERÄINEN NIMI
ラングレー | Langley
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #695: "Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma!"
KOTIKAUPUNKI
?, Unova

Georgia on Pokémon-kouluttaja Unova-alueelta, joka pitää itseään Lohikäärmeen Turmana (Dragon Buster). Hän kokee tehtäväkseen päihittää kaikki Lohikäärmemestarit (Dragon Master) koettuaan karvaan tappion Pokémon-ottelussa erästä Lohikäärmekylän (Village of Dragons) kouluttajaa vastaan. Georgian tavoitteena on päihittää nimenomaan Dragon-tyypin Pokémoneja, eikä koe otteluiden olevan juuri mistään kotoisin, jos niitä ei otteluissa ilmesty.

Georgia on äkkipikainen ja turhankin itsevarma, mutta usein myös erittäin lapsellinen kouluttaja. Hän kokee Iriksen kilpailijakseen, sillä tietää tämän haaveilevan Lohikäärmemestariksi. Georgialla on tapana härnätä Iristä siitä, ettei tämä omista tarpeeksi Dragon-tyypin Pokémoneja saavuttaakseen unelmaansa. Georgia on äärimmäisen huono häviäjä, ja keksii milloin mitäkin tekosyitä häviöilleen. Vaikka Georgian päätehtävä onkin varsin spesiaali, on hän ottanut osaa myös rennompiin turnajaisiin tai muihin tapahtumiin.

Toisinaan Georgia osaa toki olla inhimillinen, sillä hän toivoo vastustajiensa olevan parasta mahdollista laatua. Tämän vuoksi hän silloin tällöin kannustaa Iristä tekemään töitä unelmansa eteen, jotta hänestä olisi jotain vastusta.

SAAVUTUKSET
Georgia on ottanut tehtäväkseen päihittää Lohikäärmemestareita. Hän on ottanut osaa moniin turnauksiin ja menestynyt niissä kohtalaisesti.


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Beartic
Beartic on Georgian luotto-Pokémon, jota hän käyttää melkeinpä joka tilanteessa. Se nähtiin ensimmäistä kertaa ottelussa Iriksen Axewta ja Excadrillia vastaan, jotka molemmat jääkarhu voitti leikiten. Seuraavana päivänä käytiin uusintaottelu, jolloin Bearticin ja Excadrillin välille tuli tasapeli. Beartic on voimakas ja agressiivinen Pokémon, joka omaa useita voimakkaita hyökkäyksiä. Niiden avulla se onkin auttanut kouluttajansa Georgian voittoon ottelussa kuin ottelussa. Aikaisemmin itsekäs ja päteilevä Beartic on kuitenkin laantunut hieman huomatessaan Iriksen ja hänen Pokémoniensa vahvistuneen huimasti, ja on siksi enemmän varpaillaan.
Ensiesiintyminen jaksossa: #695: Iris ja Excadrill vastaan Lohikäärmeen Turma! (Black & White-kausi)


Bisharp
Bisharp kehittyi Georgian Pawniardista sopivasti Ottelupamaus-turnausta (Clubsplosion) varten. Kehittymisen myötä Bisharp osoitti tulleensa paitsi vahvemmaksi niin myös nopeammaksi, ja päihitti leikiten ensimmäisten kierrosten vastustajansa. Georgia alkoi tosin luottaa Pokémoniinsa liikaa niin, että myös Bisharp alkoi luulla itsestään liikoja. Tämä kostautui ottelussa Biancaa vastaan, kun tämän Emboar päihitti Bisharpin, ja Georgia joutui jättämään leikin kesken. Bisharp osoitti kaikesta huolimatta olevansa varsin taitava Pokémon, ja se on ehdoton valttikortti Georgian tiimissä.
--Vähintään 31 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #732: Kuumottavia kerho-otteluita! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


Vanilluxe
Georgian Vanilluxe kohdattiin ensimmäisen kerran, kun Ash ystävineen olivat matkalla kohti Virbank Cityä. Vanilluxe pelästytti jää-tyypin Pokémoneja pelkäävän Iriksen, ja Iris luuli sitä ensin villiksi Pokémoniksi. Myöhemmin Vanilluxe paljastui olevan Georgian Pokémon, ja Georgia kertoi hankkineensa sen edistääkseen tavoitettaan päihittää Lohikäärmemestarit. Georgia, Ash, Iris ja Cilan tekivät visiitin tutkimuskeskukseen, jossa tutkittiin Ferroseedin luomaa sammalta. Laitoksella meni asiat pieleen, ja lopulta Iris jäi loukkuun Vanilluxen kanssa. Iris pääsi peloistaan yli ja onnistui tekemään yhteistyötä Vanilluxen kanssa pelastaakseen itsensä. Tämän myötä Iris onnistui ymmärtämään kilpailijansa Georgian Pokémoneja, ja oppi myös, että Georgia on varteenotettava kilpailija, kun pitää hallussaan Vanilluxen kaltaisia voimavaroja.
Ensiesiintyminen jaksossa: #742: Kriisi Ferroseed-tutkimuskeskuksessa! (Kilpailevat kohtalot-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Pawniard
Georgia käytti Pawniardiaan ensimmäisen kerran Kerho-ottelu -turnauksessa (Club Battle). Pawniard oli pienestä koostaan huolimatta varsinainen sisupussi ja tuottikin yllätäviä vaikeuksia Ashin Snivylle. Pawniard oli äärimmäisen nopea liikkeissään ja sai Snivyn ajettua nurkkaan. Pawniardin vahvuuksista ja vikkelyydestä huolimatta Snivy veti pidemmän korren ja onnistui lopulta päihittämään pippurisen Pokémonin. Häviöstään huolimatta Pawniardin sisu ei kadonnut minnekään, ja se alkoi treenaamaan entistä kovemmin. Myöhemmin se onnistuikin kehittymään Bisharpiksi, sopivasti seuraavaa turnausta varten.
Ensiesiintyminen jaksossa: #701: Cilan vastaan Trip, Ash vastaan Georgia! (Black & White-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.