Televisio


Don George


ALKUPERÄINEN NIMI
ドン・ジョージ | Don George
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #663: "Ottelukerho ja Tepigin valinta!"
KOTIKAUPUNKI
Lukuisia, Unova

Don George on yleinen nimitys miehistä, jotka ylläpitävät Ottelukerhoja (Battle Club) ympäri Unova-aluetta. Don Georget muodostavat laajan perheverkoston, jonka kaikki jäsenet ovat täysin identtisen näköisiä, aivan samaan tyyliin kuin hoitaja Joyt ja konstaapeli Jennyt. Ottelukerhojen omistamisen ja ylläpitämisen lisäksi, Don George toimii myös niissä järjestettävien otteluiden tuomarina.

Ash ystävineen kohtaavat Don Georgen ensimmäisen kerran Accumula Townissa, kun he ottavat osaa sikäläiseen Ottelukerhoon. Seuraavat kohtaamiset Don Georgen kanssa olivat Luxuria Townissa ja Nacrene Cityssä - Ash ei aluksi ollut millään ymmärtää Don Georgen samankaltaisuutta muiden kaupunkien ylläpitäjien kanssa, ja tuolloin hänelle selvisi kuinka laaja miesten sukupuu onkaan. Don Georget eroavat toisisaan vain eriväristen paidankaulusten ja käsien (hiki)rannekkeiden osalta.

Identtisyys pätee myös samoihin persoonallisuuksiin ja luonteenpiirteisiin: kukin Don George omaa samat arvot, mihin kuuluvat avuliaisuus ja oikeudenmukaisuus. Don George on osoittanut olevansa erittäin hyödyllinen apu erityisesti Pokémonien kaltoinkohtelutilanteissa, kuten Ashin Tepigin kohdalla.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.