Televisio


Bewear


ALKUPERÄINEN NIMI
キテルグマ | Kiteruguma
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #944: "Alola uudelle seikkailulle!"
KOTIKAUPUNKI
Melemele Island, Alola

Bewear on Alolan Melemele-saarella elävä villi Pokémon, joka on nimittänyt itse itsensä eräänlaiseksi Rakettiryhmän huoltajaksi. Ash ja Pikachu olivat ensimmäiset, jotka kohtasivat Bewearin - innostuneena uusista tuttavuuksista Bewear pisti ympäristönsä palasiksi, Ashin ja Pikachun kauhuksi, ja he liukenivat paikalta. Pian tämän jälkeen Bewear kohtasi Rakettiryhmän, ja kantoi koko joukon pesäänsä. Vaikka Rakettiryhmä tunsi ensin olevansa loukussa, alkoi trio vähitellen myös asettua aloilleen Bewearin pesään, rakentamalla sinne muun muassa paikallisen tukikohdan itselleen.

Bewearin tunnusomaisin piirre on äärimmäisyyksiin viety huolehtiminen, erityisesti Rakettiryhmää kohtaan. Sillä on tapana pinkaista paikalle, kun Rakettiryhmälle on käydä köpelösti, napata joukko olalleen ja viedä turvaan pesäänsä. Bewear tekee todellisesti kaikkensa pitääkseen huolta Rakettiryhmästä, mutta joskus yritykset eivät mene aivan putkeen, eikä Bewear aina tiedosta omaa, yliluonnollista lihasvoimaansa (se on pitänyt pintansa jopa Buzzwolea vastaan!).

Bewear tykkää pitää pesänsä siistinä ja aina täynnä ruokaa, jota ilomielin tarjoaa myös (pakko)vierailleen Rakettiryhmälle. Bewear on myös hyvin empaattinen Pokémon ja pyrkii lohduttamaan, jos joku on allapäin. Vaikka Rakettiryhmä usein turhautuu Bewearin tekemisiin, on trio kuitenkin sisäisesti hyvillään Bewearin huolehtimisesta. Vaikka Rakettiryhmän jäsenet eivät sitä myönnä, taitavat he silti enemmän tai vähemmän viihtyä Bewearin hellässä syleilyssä.

Myöhemmässä vaiheessa Alolan seikkailujaan Bewear kohtaa kadonneen poikasensa, Stuffulin, Aether Foundationin puutarhassa. Tuosta hetkestä lähtien myös Stufful saa siis osansa Bewearin hellästä huolenpidosta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.