Televisio


Aria


ALKUPERÄINEN NIMI
エル | Elle
ENSIESIINTYMINEN
Jakso #824: "Pokévision - Villinä videoihin!"
KOTIKAUPUNKI
?, Kalos

Aria on Pokémon-esiintyjä Kalos-alueelta. Hän on hallitseva Kalos-kuningatar, ja yksi Serenan vahvimpia kilpailijoita. Aria on erittäin tunnettu Kalos-alueella, ja hänet tunnetaan esimerkiksi näyttävistä PokéVision-videoistaan. Tällaisesta videosta Serenakin hänet ensimmäistä kertaa bongasi, ennen kuin he tapasivat kasvotusten eräässä Pokémon-esittelyssä. Arialla on takataskussaan useita voittoja Pokémon-esittelyistä ja hän oli jo tuolloin ansainnut Kalos-kuningattaren tittelin ensimmäisen kerran.

Aria kulkee kaduilla toisinaan pukeutuneena "Arianaksi", alter-egoksi, piileskelläkseen paparazzeilta. Tällöin hän on enemmän lähestyttävä, ja Serena alkoi nähdä Ariassa myös ystävää pelkän vastustajan sijaan. Arialla on tapana kannustaa läheisiään elämän kivisillä poluilla, ja auttoi myös Serenaa harjoittelemaan Pokémon-esittelyitä varten milloin ottelemalla häntä vastaan, milloin vain sanomalla oikeita sanoja.

Aria on positiivinen ja energinen tyttö, joka hymyilee läpi vaikeuksien. Hän on itse sanonut, että hymyn kautta sisäinen kauneus tulee parhaiten esiin. Vaikka Aria onkin paljon valokeilassa, hän on säilyttänyt maanläheiset arvot. Aria on ollut aikoinaan esittelykuningatar Palermon opissa, ja se lienee syy hyvään menestykseen. Aria oli Serenan loppuvastus mestaritason Pokémon-esittelyssä, ja hänen onnistui pitää itsellään Kalos-kuningattaren pysti toistamiseen.

SAAVUTUKSET
Aria on kaksinkertainen Kalos-kuningatar.

KALOS
Mestaritason esittely ~ Voittaja


POKÉMONIT TIIMISSÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

Delphox
Aria paljasti Braixeninsa kehittyneen Delphoxiksi, kun hän kohtasi Serenan "Ariana"-valeasussaan. Aria huomasi Serenan olevan allapäin ja tahtoi kohottaa tytön itsetuntoa, joten hän ehdotti kaksoisottelua. Aria valitsi otteluun Delphoxin ja Aromatissen, kun Serena puolestaan valitsi Fennekinin ja Panchamin. Aria oli Delphoxinsa kanssa ottelun ajan yläkynnessä, mutta paineet auttoivat Serenan Fennekiniä kehittymään Braixeniksi. Aria ja Delphox auttoivat Serenaa keräämään itsevarmuutta lisää, mutta ottelu jäi kesken, kun Arian tuli poistua paikalta. Tuon ottelun jälkeen Delphox nähtiin useita kertoja Arian rinnalla, ja lopulta otteluareenalla mestaritason Pokémon-esittelyn finaalissa Serenaa vastaan. Delphox, kokemuksensa ja taitojensa avulla, auttoi Arian nappaamaan Kalos-kuningattaren tittelin. Delphox on ollut Arian joukossa alusta asti, ja on siksi erittäin tärkeä ja luotettava osa Arian tiimiä nyt ja aina.
--Vähintään 19 jaksoa-->--Vähintään 24 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #867: Eleganttia ottelua hymyssä suin! (Kalos-seikkailu-kausi)


Aromatisse
Aromatisse nähtiin samaan aikaan kuin juuri kehittynyt Delphox: eli Arian (tai "Arianan") kaksoisottelussa Serenaa vastaan. Vaikka ottelu jäi kesken, Aromatisse antoi pientä esimakua uskomattomista kyvyistään sekä mutkattomasta yhteistyöstä sekä kouluttajansa että Delphoxin kanssa. Aromatissen seuraavat esiintymiset olivat varsin pikaisia, sillä se nähtiin pääasiassa vain kouluttajansa Arian rinnalla joko seuraamassa Pokémon-esittelyitä tai PokéVision-videoissa. Aromatisse esiintyi näyttävästi mestaritason Pokémon-esittelyn finaalissa Serenaa vastaan, ja selvisi ottelusta voitokkaana Reflect-hyökkäyksensä ansiosta. Aromatissen upeat liikkeet auttoivat Ariaa korjaamaan pääpotin.
Ensiesiintyminen jaksossa: #867: Eleganttia ottelua hymyssä suin! (Kalos-seikkailu-kausi)


Vivillon
Aria paljasti omistavansa Vivillonin käyttämällä sitä Gloire Cityn mestaritason Pokémon-esittelyn viimeisellä kierroksella, yhdessä Delphoxin ja Aromatissen kanssa. Vivillon yhdisti Psybeam-hyökkäyksensä Delphoxin tulikykyihin ja liidätti kouluttajansa Arian esiintymislavan poikki. Näyttävä esitys sai yleisöltä mahtavat suosionosoitukset, ja auttoi Arian voittoon. Vaikka Vivillon nähtiin vain pikaisesti, sen sulavat liikkeet ja esteettiset hyökkäykset antoivat osviittaa vahvasta osaamisesta ja täydellisestä yhteistyökyvystä, jotka ovat varmasti hyödyksi Arialle paitsi tässä hetkessä, niin myös tulevaisuudessa.
Ensiesiintyminen jaksossa: #916: Esiintymällä tie tulevaisuuteen! (XYZ-kausi)


ENTISET POKÉMONIT

Braixen & Fennekin
Arian Fennekinin vahvistettiin kehittyneen Braixeniksi, kun Serena kuunteli Shaunan kokemuksia tämän ollessa esiintynyt yhdessä Arian kanssa. Shaunan mukaan juurikin Braixen auttoi Ariaa saavuttamaan ensimmäisen kerran Kalos-kuningattaren kruunun. Braixen nähtiin livenä Lagoon Townissa, kun Aria saapui pitämään esityksen Pokémoninsa kanssa. Braixen laittoi pystyyn upean esityksen, heitellen sauvaansa edestakaisin ja käyttäen tuli-tyypin hyökkäyksiään. Esitys vakuutti Serenan ja muut siitä, että Aria ja Braixen ovat lyömätön yhdistelmä ja hankala vastus Pokémon-esittelyissä. Seuraavaan kohtaamiseen mennessä Braixen oli kehittynyt Delphoxiksi.
--Vähintään 19 jaksoa-->
Ensiesiintyminen jaksossa: #843: Kolmannen päivän hittileffa! (XY-kausi)
Fennekin oli mitä ilmeisimmin Arian aloitus-Pokémon, ja se on ollut hänen joukossaan jo Pokémon-esiintyjäksi harjoitellessaan. Fennekinistä on nähty vain pieni vilaus - tämä silloin, kun Serena ja ystävät näkivät Arian tekemän PokéVision-videon, jossa ruudulla vilahtaa myös Fennekin. Clemontin Chespin osoitti ihastumisen merkkejä Arian Fennekiniin, ja tästäkös Serenan Fennekin tulistui. Pian tämän PokéVision-videon julkaisun jälkeen Fennekin oli ennättänyt jo kehittymään Braixeniksi.
Ensiesiintyminen jaksossa: #824: Pokévision - Villinä videoihin! (XY-kausi)


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.