Elokuvat


Slowking's Day


The Birth of Mewtwo

ELOKUVAN TÄHTI-POKÉMONIT

ヤドキングのいちにち, Slowking's Day ~ 2000
Ei esitetty USA:ssa
Ei esitetty Suomessa
Elokuvan juoni: (*spoilerivaara*)
| Slowking's Dayn piti alunperin olla osa Pokémon 2: Yhden voimalla-elokuvaa, ja syventyä enemmän elokuvassa esiintyvän Slowkingin elämään. Tämä noin kolmeminuuttinen "minielokuva" kertoo Slowkingin tyypillisestä päivästä. Raina jäi lopulta pois elokuvan yhteydestä, ja esitettiin Japanissa erikseen televisiossa. Länsimaihin tämä pätkä ei koskaan rantautunut. |


Slowking herää uuteen aamuun luolassaan, ja siirtyy luolan suulle tarkastelemaan Shamouti-saaren lähellä olevaa kolmee, elementtisaarta. Tämän jälkeen nälkäinen Slowking siirtyy rannalle, ja nappaa psyykkisillä voimillaan puusta kookospähkinän. Kolauttamalla sen ensin päähänsä, Slowking saa pähkinän avattua ja nautiskelee sen sisällön. Slowking siirtyy sitten Shamoutin tutulle pyhäkölle, ja nauttii sen ympäristössä kasvavien kukkien tuoksusta. Haukotus muistuttaa päiväunista, joita Slowking siirtyy vetämään kukkakedon keskellä olevalle kivenmurikalle. Hetken päästä Slowking herää villin Butterfreen lentäessä ohitse. Slowking kehuu säätä, ja siirtyy sitten kallionkielekkeelle, jolta hyppää ja pulahtaa veteen. Vedessä Slowking kohtaa hyvän ystävänsä Seelin. Vedestä noustuaan Slowking nauttii meren antimista samalla, kun katselee auringonlaskua. Tähtien ilmestyessä taivaalle, Slowking siirtyy niiden loistossa takaisin luolaansa nukkumaan.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.