Uutisarkisto


Toukokuu 2019


29.5.2019
Tänään Japanissa pidettiin The Pokémon Companyn lehdistötilaisuus, jonka yhteydessä paljastettiin yhtä jos toista tulevista Pokémon-aiheisista projekteista.


Näistä yksi on Nintendo Switch-konsolille sekä älypuhelimille tuleva Pokémon HOME, joka ikään kuin korvaa Pokémon 3DS:lle olevan Pokémon Bank-applikaation. Pokémon HOME toimii varastointiohjelmana Pokémoneille, ja siihen voi yhdistää paitsi Pokémon Bankin, niin myös Pokémon GO-sovelluksen sekä Nintendo Switchille olevat Pokémon-pelit, jotka tällä hetkellä ovat Pokémon Let's Go, Pikachu!- ja Pokémon Let's Go, Eevee!-pelit sekä tulevat Pokémon Sword ja Pokémon Shield.


Toinen uusi ominaisuus on Pokémon SLEEP, joka on applikaatio älypuhelimille. Sen tarkoituksena on mitata nukkumisrytmiä: nukahtamista, unen määrää ja heräämistä. Nämä tiedot applikaatio muuntaa peliominaisuuksiksi. Applikaation yhteyteen on tarjolla uusi lisätarvike: Pokémon GO Plus +, joka myöskin kerää tietoa nukkumisesta ja jonka voi yhdistää myös Pokémon GO-peliin.


Pokémon Masters on puolestaan upouusi mobiilipeli yhteistyössä DeNA:n kanssa. Peli tulee tämän vuoden aikana sekä Android- että iOS-alustoille. Pelissä kohdataan useita tuttuja kasvoja salipäälliköistä Pokémon-mestareihin, ja heitä vastaan pääsee ottelemaan. Tarkempia lisätietoja odotellaan vielä.

Tilaisuudessa paljastettiin myös useita muita yksittäisiä asioita, joista osa koskee pelkästään Japania. Yksi maailmanlaajuinen uutinen oli tosin se, että Detective Pikachu saa jatkoa. Alunperin 3DS:lle julkaistu peli saa jatko-osan, Detective Pikachu 2:n Nintendo Switch-konsolille. Pelin tarina tulee olemaan jatkumo edellisestä, muttei välttämättä seuraa live action-elokuvan juonta. Vastaavasti on odotettavissa elokuviinkin jatko-osa Detective Pikachu-leffalle.

Paljon uutisia, ja ensi viikolla on vieläpä Pokémon Direct, missä kuulemme lisää Pokémon Sw/Sh-peleistä!! Vihdoin alkaa uutiset pyörimään:)
 


15.5.2019


Uusi Pokémon-aiheinen mobiilipeli on juuri julistettu tulevaksi! Peli kulkee Japanissa nimellä Pokémon Rumble SP ja meillä lännessä nimellä POKÉMON RUMBLE RUSH.

Pelistä tiedotettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2017, kun Japanissa suoritettiin peliin liittyviä testauksia. Tuolloin pelin nimi oli vielä PokéLand. Nyt peli on valmis julkaistavaksi uuden nimen kera. Peli on juuri julkaistu jo Australiassa Android-alustalle, ja saapunee piakkoin myös muille mantereille sekä Android- että iOS-alustoille. Nimensä mukaisesti peli on mobiiliversio suositusta ja pitkäikäisestä Pokémon Rumble-pelisarjasta.
 


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.