Uutisarkisto


Toukokuu 2018


30.5.2018
Tänään saimme varinaisen uutispommin, kun Game Freak ja Nintendo paljastivat täysin uudet Pokémon-pelit: Pokémon Let's Go, Pikachu!- ja Pokémon Let's Go, Eevee!-versiot. Pelit ovat Nintendo Switch-konsolille, ja sisältävät paluun Kanto-alueelle Yellow-pelin "remake"-versiona. Pelit poikkeavat kuitenkin paljon tyypillisistä Pokémon-peleistä, jättäen esimerkiksi villit Pokémon-ottelut kokonaan pois ja ottaen inspiraatiota ilmiöksi nousseesta Pokémon GO-mobiilipelistä. Pokémon GO:n voikin linkittää näihin peleihin. Pelien sanotaan sisältävän 151 ensimmäistä Pokémonia sekä muutamia Alola-otuksia.

Tarkemmat tiedot ovat vielä pimennossa, mutta niitä saamme varmasti lisää lähikuukausina. Pelit julkaistaan marraskuussa 2018. Lisäksi Game Freak on vahvistanut, että heillä on työn alla "tyypilliset", uudet Pokémon-pelit vuodelle 2019, jos nämä Let's Go!-versiot eivät kaikkia faneja innosta. Ohessa pelien traileri:Yllämainitun lisäksi julkaistiin myös spin-off peli Switch-konsolille: Pokémon Quest. Se on täysin ilmaiseksi ladattava, "free-to-play"-mallin peli. Pelissä liikutaan kuutiomaisilla Pokémon-hahmoilla, otellen Pokémoneja vastaan ja keräten aarteita. Peli on ladattavissa NYT eShopista, ja se saapuu myöhemmin kesäkuussa myös mobiilille. Ohessa videomateriaalia:


25.5.2018


Jatkaen edellisiin Xerneas- ja Yveltal-distribuutioihin, kesäkuussa sinulla on mahdollista saada itsellesi harvinainen SHINY ZYGARDE osana koko vuoden kestävää Legendaaristen Pokémonien vuotta! Euroopassa Zygarde tullaan jakamaan Internetin välityksellä, Nintendo Networkin avulla. Eli riittää, kun yhdistät pelisi Mystery Giftin kautta nettiin :) Zygarde on tarjolla alkaen 1. kesäkuuta aina 22. kesäkuuta asti.


2.5.2018


Pyydystä legendaariset XERNEAS ja YVELTAL!

Aikavälillä 2.-26.5. saat noudettua GameStop-myymälöistä koodin, jolla saat legendaarisen Pokémonin peliisi. Xerneas on mahdollista saada Moon- ja Ultra Moon-peleihin, kun taas Yveltal Sun- ja Ultra Sun-peleihin.
Tsekkaa lisätietoja ja latausohjeet Nintendon sivuilta.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.