Uutisarkisto


Toukokuu 2017


31.5.2017


Pokémon jatkaa menestyksekästä kulkuaan mobiililaitteissa: jälleen uuden mobiilipelin, PokéLandin olemassaolo vahvistettiin nimittäin tänään. Peli tulee olemaan ladattavissa sekä iOS- että Android-alustoille. PokéLand on tällä hetkellä testausvaiheessa Japanissa, ja varsinainen peli julkaistaan myöhemmin testivaiheiden jälkeen. Peli jatkaa Pokémon Rumble-pelisarjan tyyliä ja mekaniikkaa: voit kulkea ottelemassa ja pyydystämässä Pokémoneja erilaisilla saarilla, joita pystyy avaamaan timanteilla. Mobiilipeleille ominaiseen tyyliin pelin etenemistä rajoittaa aikaraja sekä muut hidasteet, joita voi helpottaa ostamalla pelin valuuttaa ja esineitä.

Lisätietoja odotellen:)


25.5.2017
Uusi Pokémon-mobiilipeli, MAGIKARP JUMP on nyt kaikkien ladattavissa iOS- ja Android-alustoille. Pelin ajatuksena on onkia itselleen Magikarp, jota kouluttaa, vahvistaa ja hoitaa edistääkseen sen hyppimiskykyjä. Yksinkertaisen koukuttavan pelin esittelyvideon voit katsoa alta:


14.5.2017
Jälleen hieman mattimyöhäisenä liikenteessä...

HAE ITSELLESI MIDNIGHT-LYCANROC! Kyllä vain, GameStopista voit käydä hakemassa ilmaiseksi koodin, jonka avulla saat Midnight-muodon Lycanrocin Pokémon Sun- ja/tai Moon-peliisi. Koodi on saatavilla aina 31.5. asti, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Ohessa Facebook-päivitys kyseisestä eventistä:

Lisäksi toisenlaisen koodin avulla on mahdollista saada nyt Sun- ja Moon-peleihin uusia Mega Stoneja. Koodilla AZUL voi saada STEELIXITE-, PIDGEOTITE-, HERACRONITE- ja HOUNDOOMITE-itemit.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.