Uutisarkisto


Toukokuu 2013


14.5.2013
Eilisen CoroCoro-paljastusuutisen jälkeen onkin hyvä uutisoida uudestaan, ja tällä kertaa vahvistetulla informaatiolla - ja vieläpä englanninkielellä. Pokémonin virallinen X & Y -sivusto (klikkaa TÄSTÄ) on päivittänyt sivunsa runsaalla uudella informaatiolla, joten kannattaa tsekata se kunnolla läpi. Samalla ladattiin uusi video, josta näkyy kivasti uutta pelimateriaalia:

"Englannistetut nimet" ovat puolestaan seuraavat:

 • Gogoat säilyttää nimensä Gogoat.
 • Elikiteru tunnetaan nyt nimellä Helioptile.
 • Yancham tunnetaan nyt nimellä Pancham.
 • Yayakoma tunnetaan nyt nimellä Fletchling.
 • Karos-alue tunnetaan nyt nimellä Kalos.
 • Miare City tunnetaan nyt nimellä Lumiose City.
 • Parabola Charge-hyökkäys tunnetaan nyt nimellä Parabolic Charge.
 • Parting Remark-hyökkäys tunnetaan nyt nimellä Parting Shot.
 • Sivu vahvistaa myös sen, että pelin edetessä hahmolleen on mahdollista saada lisää vaatteita ja asusteita, joiden avulla kustomoida hahmoaan entisestään.


  13.5.2013
  Noniin ystäväiset! Japanilaisen CoroCoro-lehden toukokuun numeron skannauksia on jälleen saatu nettiin, ja tällä kertaa ne paljastavat yhtä jos toista tulevista Pokémon X- ja Y-peleistä (toisin kuin parin viimeisen kuukauden numerot!!). Lehti julkaistaan virallisesti 15. päivä, jolloin myös viralliset Pokémon-nettisivut päivitetään parempilaatuisilla kuvilla ja kenties myös uudella informaatiolla. Todennäköisesti saamme tällöin tietää myös uusien Pokémonien englanninkieliset nimet, sillä tällä kertaa uutisointi on yhtenäistä maailmanlaajuisesti.

  Mennään kuitenkin asiaan, ensimmäisenä mainittakoon uudet Pokémonit:

  GOGOAT
  Gogoat on Grass-tyypin Riding Pokémon. Se on 1,70 metriä korkea/pitkä ja painaa 91 kilogrammaa. Gogoatilla voi ilmeisesti ratsastaa ainakin jossakin kaupungissa, ja lisäksi sen on mahdollista oppia Horn Leech-hyökkäys.
  ELIKITERU
  Elikiteru on Electric- ja Normal-tyypin Generation Pokémon. Se on 0,50 metriä korkea/pitkä ja painaa 6 kilogrammaa. Elikiteru käyttää auringonvaloa varastoidakseen sähköenergiaa. Se oppii uuden hyökkäyksen, Parabola Chargen, joka vahingoittaa vastustajaa samalla, kun parantaa käyttäjän HP:tä.
  YANCHAM
  Yancham on Fighting-tyypin Naughty Pokémon. Se on 0,60 metriä korkea/pitkä ja painaa 8 kilogrammaa. Se oppii uuden hyökkäyksen, Parting Remarkin, joka laskee vastustajan stateja ja pakottaa tämän poistumaan ottelusta.
  YAYAKOMA
  Yayakoma on Normal- ja Flying-tyypin Japanese Robin Pokémon. Se on 0,30 metriä korkea/pitkä ja painaa 1,70 kilogrammaa. Yayakomalla sanotaan olevan kaunis ääni, ja sen on mahdollista oppia Flame Charge-hyökkäys.

  Lehti paljasti myös kuvat uusista, pelattavista hahmoista. Sekä tyttö- että poikahahmoa on myös mahdollista pienoisesti kustomoida valitsemalla silmien värin, ihon värin ja hiusten värin. Pelin tapahtumat sijoittuvat Karos-alueelle, jonka sisältä löytyy suuri tärkeä kaupunki Miare City. CoroCoro paljastaa myös uuden japanilaisen lataustapahtuman, joka on kytköksissä kesällä ensi-iltansa saavaan 16. Pokémon-leffaan. Lataustapahtumassa jaetaan shiny-Genesect.


  Muistutettakoon vielä eräästä toisesta asiasta, nimittäin Pokémon Global Link -promootiosta, josta tällä kertaa voi saada peliinsä Bianca-tyylisen PokéDex-ulkoasun. Tämän voi ladata Pokémon Global Linkin Promotions-välilehden takaa salasanalla FLOCCESY.


  2.5.2013
  Kiireiden takia unohtui aikasemmin uutisoida näistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan:)

  Pokémon Black-, White-, Black 2- ja White 2-pelien omistajille tarjotaan pian uutta latausmahdollisuutta, jonka avulla voi saada peliinsä legendaarisen Deoxys-Pokémonin. Lataustapahtuma toimii perinteisesti Wi-Fi -yhteyden kautta. Tapahtuma alkaa 8. toukokuuta ja päättyy 31. toukokuuta, joten ole valppaana, ettet missaa tätä harvinaista tilaisuutta!

  Toinen mainitsemisen asia lienee Nintendo 3DS-konsolin eShopiin julkaistu Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity -pelin demoversio. Tämän demon voi ladata ilmaiseksi ja se tarjoaa pelattavaa pelin ensihetkistä lähtien. Jos ostat 17. toukokuuta julkaistavan varsinaisen pelin, voit yhdistää demossa pelaamasi alueet peliin, jolloin alkua ei tarvitse pelata uudestaan.


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.