Uutisarkisto


Toukokuu 2012


15.5.2012
HUHHUH! Viime viikonloppuna räjähti taas, kun japanilaisen CoroCoro-lehden skannaukset vuotivat nettiin. Luvassa oli paljon uutta tietoa paitsi Pokémon Black 2- ja White 2-peleistä, niin myös Pokémon-animen tulevaisuudesta. Odottelin tarkoituksella tätä (virallista) lehden julkaisupäivää, jotta myös viralliset nettisivutkin päivittyivisät - näin ollen kaikki tieto olisi saatavilla. Tilanpuutteen vuoksi kuvia on rajoitetusti, mutta niitä löytää seikkailemalla ulkomaisilla Pokémon-sivuilla, kuten Serebiissä ja/tai Pokébeachissa. Mutta sitten asiaan!


 • Cheren palaa uuden tyylin kanssa, ja on tällä kertaa ensimmäinen salipäällikkö. Hän ojentaa pelaajalle Basic-salimerkin ja erikoistuu Normal-tyypin Pokémoneihin. Yksi hänen omistamistaan Pokémoneista on Patrat.
 • Bianca palaa myös entistä ehompana, ja toimii edelleen professori Juniperin assistettina. Hän ojentaa pelaajalle aloitus-Pokémonin.
 • N tekee paluun peleihin, mutta kukaan ei tiedä missä hän on. Myös Team Plasman kuviot ovat epäselvät. Peleissä esiintyy sekä valko- että tumma-asuisia Team Plasman jäseniä, mutta vielä ei ole tarkalleen tiedossa, kuinka ryhmät toimivat ja ovat kerääntyneet.
 • Pelaaja kohtaa mestari Alderin pelin alkuvaiheessa ja pyytää pelaajalta palvelusta.
 • Uuden elokuva-toiminnon nimi on Pokéwood, ja siinä on mahdollista ohjata oma elokuva. Pokéwoodissa valitaan kohtaus ja taistellaan ikään kuin Pokémon-otteluissa, mutta kaikki toiminta kerääntyy filmille elokuvaksi.
 • B/W:n salipäällikkö Brycen tekee paluun ja on osana Pokéwoodia. Hän on näytellyt elokuvissa aiemminkin. Vielä on pimennossa, säilyykö Brycen myös salipäällikkönä tulevissa peleissä.

 • Sekä Tornadus, Thundurus että Landorus saavat kaikki uudet muodot. Alkuperäiset muodot ovat nimeltään Incarnation Formes ja nämä uudet muodot puolestaan Sacred Beast Formes.
 • Tornaduksen uusi muoto pitää saman tyypityksen (Flying), mutta sen statsit keskittyvät Defenseen, Speediin ja Special Defenseen. Se on 1,4 metriä pitkä ja painaa 63 kilogrammaa.
 • Thunduruksen uusi muoto pitää saman tyypityksen (Electric/Flying), mutta sen statsit keskittyvät Special Attackiin. Se on 3 metriä pitkä ja painaa 61 kilogrammaa.
 • Landoruksen uusi muoto pitää saman tyypityksen (Ground/Flying), mutta sen statsit keskittyvät Attackiin. Se on 1,3 metriä pitkä ja painaa 68 kilogrammaa.
 • Kaikki nämä kolme muotoa on mahdollista pyydystää vain Nintendo 3DS:lle tulevassa Pokémon AR Searcher-pelissä, jonka kautta ne voidaan siirtää B2/W2-peleihin.
 • Pokémon AR Searcher-pelin professorina toimii professor Burnett.
 • Peleissä on uusi Battle Frontier-tyyppinen toiminta nimeltänsä World Tournament. Tässä turnauksessa pelaajan on mahdollista otella vanhoja, tuttuja salipäälliköitä vastaan. Tällä hetkellä vahvistettuja nimiä ovat Cynthia, Green (Blue), Brock, Misty, Giovanni, Volkner, Steven, Lance, Blaine, Janine, Erika ja Lt. Surge.
 • Nämä kouluttajat eivät kuitenkaan ole automaattisesti peleissä mukana, vaan niitä saa vähitellen ladattua peliinsä Wi-Fi-yhteyden avulla.
 • Lataustapahtumista saadut Meloetta ja Keldeo avaavat uusia toimintoja peleissä, mutta vielä ei ole tarkkaan määritelty, mitä ne ovat.
 • Alkaen 14. heinäkuuta, Pokémon Global Link tarjoaa mahdollisuuden ladata uusi musikaali uusiin B2/W2-peleihin, joka mainostaa tulevia uutuuspelejä. Musikaalin keskeisenä osana on Meloetta. Tämä on siis japanilaisille peleille.

 • Kesäkuun loppupuolella Pokémon-anime siirtyy Black and White 2-kaudelle.
 • Animeen tulee mukaan tuttuja kasvoja, muun muassa Cynthia ja Dawn, sekä useita aiempien sukupolvien Pokémoneja.
 • Famitsun mukaan animessa tapahtuu seuraavaa: Ash ystävineen matkaavat itä-Unovaan Cynthian kanssa. Itä-Unovassa on useita aiempien sukupolvien Pokémoneja. Siellä he kohtaavat Dawnin sekä Meloettan, joka liittyy heidän joukkoonsa. "World Tournament Junior Cupissa" voittajan on mahdollista otella Alderia vastaan. Ashin lisäksi myös Cynthia ja Elite 4:n jäsen, Caitlin, osallistuvat kisaan. Ash kohtaa uuden vastustajan, ja Rakettiryhmä punoo suurinta juontaan koskaan - tähtäimessä on Meloetta.
 • EDIT:

 • Aloituskaupunki Hiougi Cityn englanninkielisen nimen on kerrottu olevan Aspertia City.
 • Pokédex 3D Pro on englanniksi myöskin Pokédex 3D Pro.
 • Pokémon AR Searcher-peli on englanniksi puolestaan Pokémon Dream Radar.

 • 9.5.2012
  Pokémon Black- ja White-pelien omistajilla on nyt mahdollisuus ladata itselleen legendaarinen Darkrai Wi-Fi-yhteyden avulla. Latauksen tuli alkaa tänään (9.5.), mutta se alkoikin poikkeuksellisesti jo eilen. Latauksen päättymisajankohta ei ole vielä tiedossa, joten lataa Darkrai itsellesi vielä kun voit!

  Darkrai on tasolla 50 ja sillä on mukanaan Enigma Berry. Se osaa liikkeet Dark Void, Nightmare, Ominous Wind ja Faint Attack.


  3.5.2012
  Tämä uutinen sisältää tähdellisimpiä uutisia viime viikoilta.

  Ensiksi mainittakoon kaksi uutta "peliä", jotka julkaistaan kesällä Japanissa ja myöhemmin myös sen ulkopuolella.


  Pokémon AR Searcher on toiminto, jonka voi ladata eShopista Nintendo 3DS-konsolille. Sen hinta on 300 jeniä (noin 3 euroa). AR Searcherin ja 3DS:n kameran avulla sinun on mahdollista nähdä ympärilläsi Pokémonien varjoja. Nämä Pokémonit ovat pyydystettävissä ja myöhemmin siirrettävissä Pokémon Black 2- ja White 2-peleihin.


  3D Pokédex Pro on päivitys aikaisempaan Pokémon 3D-toimintoon. Se on ladattavissa 1500 jenin hintaan (noin 14 euroa). Pokédex tulee sisältämään kaikki Pokémonit muotoineen 3D-versioina. Kun 3D Pokédex Pro:n lataa, se syrjäyttää mahdollisesti aikaisemmin ladatun Pokédex 3D:n.

  Ensimmäinen näkymä päivitetystä Global Linkistä on annettu. Global Link tulee päivittymään uusien Pokémon Black 2- ja White 2-pelien yhteydessä. Pääasiassa toiminnot säilyvät ennallaan, mutta nykyinen 24 tunnin aikaraja laskee 20 tuntiin. Lisäksi uusia alueita on tarjolla: yksi on nimeltään Cool Hole. Jos yhdelle tunnukselle kirjataan sekä alkuperäinen B/W-peli että uusi B2/W2-peli, on luvassa jonkinlainen - toistaiseksi tuntematon - promootio. Uudessa versiossa on myös mahdollista tarkastella GTS-vaihtoja sekä muuta statistiikkaa. Japaniin uusi versio on luvassa kesäkuun lopussa, ja muualla maailmassa lähellä pelien julkaisupäiviä.

  Lopuksi muutama pienempi, mutta mainitsemisen arvoinen seikka:

 • Englanninkielisille B/W-pelien omistajille tiedoksi, että toukokuun alusta (9. päivä alkaen) on mahdollista ladata Darkrai Wi-Fi-yhteyden avulla. Tarkempia tietoja ei tosin ole vielä ilmaantunut.
 • Global Linkin järjestämä Spring Friendly-turnaus on nyt kansainvälinen, ja oman tiiminsä voi rekisteröidä mukaan kisaan aina 9. toukokuuta asti. Itse turnaus alkaa 10. toukokuuta ja päättyy 14. toukokuuta.

 • Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.