Uutisarkisto


Toukokuu 2010


29.5.2010
Sekä Pokémon.com että Japanin virallinen Pokémon Black & White -sivu ovat näyttäneet kuvat uusista legendaarisista Pokémoneista, jotka tulevat koristamaan pelikoteloiden kansia! Legendaariset Pokémonit ovat nimeltään niin englanniksi kuin japaniksikin RESHIRAM ja ZEKROM. Katso kuvat klikkaamalla alla olevia pienempiä kuvia:

Näistä Pokémoneista ei tiedetä vielä paljoa, mutta ne ovat molemmat todennäköisesti ainakin Dragon-tyyppiä. On mahdollista, että ne saavat vielä toisenkin tyypin Dragonin rinnalle.

Pokémon Black- ja White-pelit ilmestyvät Japanissa syyskuussa 2010 ja Yhdysvalloissa vuoden 2011 keväällä.


27.5.2010
Nintendo Wii -konsolin omistajat huomio!

Viime joulukuussa Japanissa ilmestynyt veikeä Poképark Wii - Pikachu's Great Adventure -peli rantautuu kesällä Eurooppaan, ja siten samalla myös todennäköisesti Suomeenkin! Pelin Euroopan julkaisupäivä on 9. heinäkuuta 2010.

Rahoja säästämään vain, niin saa pelin hankittua heti julkaisupäivänä :)


16.5.2010
Tämänpäiväinen Pokémon Sundayn jakso antoi videokuvaa Pokémon Black- ja White-peleistä. Tämä materiaali näyttää, miltä uudistunut ottelumekaniikka toimii. Pokémonit ovat koko ajan animoituja, ja kamerakulma vaihtelee Pokémonien hyökätessä. Lisäksi videokuvaa annettiin Hiun Citystä. Katso video alta:

VIDEO POISTETTU

Mainittakoon vielä, että ensi kuun CoroCoro-lehdessä on määrä paljastaa uusi Pokémon... Ensi kuuta odotellessa!


12.5.2010
Tänään Internetiin on vuotanut skannauksia uusimmasta CoroCoro-lehdestä. Lehden skannaukset ovat paljastaneet jo yhtä jos toistakin, ja lisää on todennäköisesti luvassa! Tässä toistaiseksi kaikki mitä tiedetään, editoin tätä jahka uutta informaatiota ilmenee:

 • Uuden alueen nimi on Issho, ja sen kerrotaan olevan kaukana, eli vissiin kauempana kuin nämä nykyiset alueet (Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh).
 • Uudet aloitus-Pokémonit julkaistu. Niiden tyypit ovat nähtävästi edelleen ruoho-tuli-vesi. Nimiä ei ole vielä varmistettu.
 • Pelattavat poika- ja tyttöhahmot ovat vanhempia kuin aiempien pelien hahmot. Katso hahmojen kuvat TÄSTÄ.
 • EDIT: 13.5.:

 • Ruoho-tyypin (Grass) aloitus-Pokémon on nimeltään Tsutaji. Tsutaji on Grass Snake Pokémon ja sen kyky on Overgrow. Se on 0,60 metriä korkea ja painaa 8,1 kg.
 • Tuli-tyypin (Fire) aloitus-Pokémon on nimeltään Pokabu. Pokabu on Fire Pig Pokémon ja sen kyky on Blaze. Se on 0,60 metriä korkea ja painaa 9,9 kg.
 • Vesi-tyypin (Water) aloitus-Pokémon on nimeltään Mijumaru. Mijumaru on Sea Otter Pokémon ja sen kyky on Torrent. Se on 0,50 metriä korkea ja painaa 5,9 kg.
 • Sekä Zorualla että Zoroarkilla on uusi kyky: Illusion. Tämä mahdollistaa niiden muuntautumisen miksi tahansa Pokémoniksi.
 • Kaksi uutta hyökkäystä: Trickery (hyökkäyksen teho lasketaan vastustajan statseista) sekä Claw Sharpen (parantaa hyökkäystä ja tarkkuutta).
 • Kun 13. elokuvan yhteydessä ladatut shiny-Raikou, -Entei ja -Suicune siirretään Black/White-peleihin, käynnistää se tapahtuman, joka mahdollistaa ottelun Zoroarkia vastaan ja mahdollisuuden pyydystää sen.
 • Kiitos Serebii. Katso lisää skannausten kuvia TÄÄLTÄ.


  9.5.2010

  Tämänpäiväisessä Pokémon Sunday-jaksossa annettiin uusien Pokémonien odottajille hieman esimakua tulevasta! Ohjelmassa esiteltiin uusien aloitus-Pokémonien siluetit! Mitä siluettien takaa löytyy - se selvinnee ensi viikolla :) Silloin nimittäin ilmestyy uusin CoroCoro-lehti ja lisäksi seuraavana sunnuntaina on jälleen Pokémon Sunday, joka viimeistään julkaisee kuvat uusista aloitus-Pokémoneista. Jännittävää!


  6.5.2010

  Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver-peleille on ilmoitettu jo toinen Wi-Fi-lataus. Tälläkin kertaa kohteena on PokéWalker-kenttä aiemman Yellow Forestin tavoin.

  Voit ladata Winner's Path-kentän jo tästä päivästä, 6. toukokuuta alkaen aina kesäkuun loppuun, 25. kesäkuuta saakka käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä. Kenttä sisältää tuttuja Pokémoneja uusin liikkein! Saatatpa siis törmätä Munchlaxiin, joka osaa Selfdestruct-liikkeen - tai vaikkapa Magikarpiin, joka osaa Bouncen!


  Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

  This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

  Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.