Uutisarkisto


Toukokuu 2009


31.5.2009
Kuten joka vuosi, myös tänäkin vuonna paljastettiin uusi Pikachu lyhytelokuva. Tämä on kaikkiaan kahdestoista ja on nimeltään Pikachu's Great Sparking Search. Elokuva nähdään Japanin ANA -lennoilla elokuussa, mutta myöhemmin se todennäköisesti rantautuu myös muualle.

Lyhytelokuvassa Pikachu ja Piplup törmäävät tupsukorvaiseen Pichuun ja Smoochumiin, jotka ryhtyvät etsimään Bellossomille tarkoitettua lahjaa.


23.5.2009
Tämä uutinen on nyt samalla pieni muistutus kävijöille!

Muistattehan, että eilen (22. toukokuuta) julkaistiin Euroopassa, ja samalla siis täällä Suomessa Pokémon Platinum -peli! Käykäähän siis heti hankkimassa se kunhan rahaa löytyy :)

Lisäksi Platinumin Wi-Fi Mystery Gift -tapahtuman päivämäärät on annettu. Tämän avulla voit saada itsellesi Secret Keyn, jonka avulla pystyt muuttamaan Rotomin muotoja. Euroopassa tämän voit saada 8.6.-19.7. välisenä aikana.


12.5.2009
Uusimman japanilaisen CoroCoro -lehden skannaukset on paljastanut joitakin tietoja uusista Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleistä, mutta ei mitään massiivista. Parempien skannausten ilmaantuessa on mahdollista kertoa enemmän mahdollisia yksityiskohtia.

Lehti sisältää muun muassa kuvat pelien uusista kouluttajista, sekä tytöstä että pojasta. Katso suuremmat kuvat heistä klikkaamalla alla esiintyviä pikkukuvia:

Lehti paljastaa myös kilpailijan ohella joko tytön tai pojan olevan peleissä auttavana osapuolena. Lisäksi pelit tulevat sisältämään FR/LG -peleistä tutut alueiden kuvat, jotka näkyvät astuessa ensimmäistä kertaa uudelle alueelle.

Skannauksista ilmenee myös se, että 12 elokuvaankin liittyvät Pikachun värinen Pichu (Pikachu coloured Pichu) sekä Sahalaitakorva Pichu (Notched Ear Pichu) näyttävät olevan pelissä mukana joko jonkin tapahtuman kautta, tai muuten vain.

Kiitos Serebii!


10.5.2009
Tämänpäiväinen Pokémon Sunday -jakso Japanissa ei sisältänyt paljoakaan uutta asiaa, sillä uutinen uusista Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleistä oli levinnyt tietoisuuteemme jo aiemmin.

Ohjelma kuitenkin vielä varmisti pelien olemassaolon sekä julkaisun ajankohdan, joka on siis Japanissa syksyllä 2009. Ohjelma sisälsi myös minimaalisen videopätkän, jossa nähdään pelin poikakouluttaja New Bark Townissa seuranaan Chikorita. Lisäksi Johto-alueen aloitus -Pokémonit paljastettiin uusine kuvineen.

Kiitos Serebii, Filb.de ja PokéBeach!


8.5.2009
Aiemmin uutisoidut uudet versiot Pokémon Gold- ja Silver-peleistä ovat kuin ovatkin totta!

Japanin virallinen Pokémon -sivu (CLICK!) julkaisi jo tänään sivullaan ilmoituksen uusista Pokémon Heart Gold- ja Soul Silver -peleistä logoineen. Pelit ilmestynevät Japanissa tämän vuoden syksyllä, lähempänä alkuperäisten Gold- ja Silver-pelien kymmenvuotispäivää. Euroopassa peli julkaistaan todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella.

Pokémon Heart Gold ja Soul Silver ovat uudet versiot Gold- ja Silver -peleistä, samaan malliin kuin Fire Red ja Leaf Green olivat alkuperäisille Red- ja Blue -peleille. Pelit tulevat sisältämään Johton maaston tuttuine käänteineen, mutta todennäköisesti myös uusia ulottuvuuksia. Niistä lisää jahka tieto niistä leviää.

Kiitos Serebii, Filb.de ja PokéBeach!


3.5.2009
Uudet versiot Pokémon Gold- ja Silver -peleistä!? Kyllä vain, tai ehkä ei, mutta se tiedetään pian!

Pokémon Sunday, virallinen japanilainen Pokémon -ohjelma, ilmoitti paljastavansa lähetyksessään 10. toukokuuta ensimmäisenä maailmasta jostain suuresta asiasta. Nettisivut puolestaan paljastavat ilmoituksen liittyvän peleihin, joten on erittäin todennäköistä, että silloin ilmoitetaan uudesta pelistä. Huhutaan, että tämä peli (tai pelit) olisivat odotetut uudet versiot Pokémon Gold- ja Silver -peleistä!

On oikeastaan vaikeaa väittää, että se olisi mitään muuta. Kaikki vuosien aikana kootut vihjeet pelien uusista versioista täsmäävät tähän, ja lisäksi pelien alkuperäisten versioiden vuosipäivä on tämän vuoden lopussa. Lisäksi Pokémon Sunday -ohjelman jaksossa esiintyi kaksi juhlapalloa, jotka olivat väreiltään - yllätys yllätys - hopeinen ja kultainen.

On syytä kuitenkin olla hieman skeptinen asian suhteen, koska ilmoitushan voi olla mikä tahansa muukin asia. Asian uskotaan kuitenkin yleisesti olevan Gold- ja Silver- pelien uudet versiot. Tämä asia selviääkin sitten viikon päästä, odotellaan jännityksellä :)

Kiitos PokéBeach!


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.