Uutisarkisto


Tammikuu 2018


19.1.2018
Vuosi 2018 on LEGENDAARINEN! Nimittäin nyt Pokémon Sun/Moon ja/tai Ultra Sun/Ultra Moon -pelien omistajille tarjotaan massiivista Legendaarinen Pokémon-tapahtumaa. TÄmän vuoden aikana, kuukausittain, jaetaan peleihin milloin mikäkin legendaarinen Pokémon. Ilmeisesti koodit tulee hakea erikseen jälleenmyyjiltä, mutta toistaiseksi odottelemme vielä Suomen puolelta uutisia tämän suhteen :) Ohessa kuitenkin video kyseisestä tapahtumasta:


12.1.2018
Jokunen aika sitten Japanissa julkaistu Detective Pikachu saapuu vihdoin myös meille länteen! Peli on Nintendo 3DS-konsolille ja se julkaistaan 23. maaliskuuta. Pelin ohessa julkaistaan myös ainutlaatuinen Detective Pikachu -amiibofiguuri, jota voi myös hyödyntää pelissä. Ohessa pelin traileri:


11.1.2018


Tänään julkaistu Nintendo Direct mini näytti meille tulevia uutuuksia Nintendo Switch-konsolille. Yksi paljastuksista oli uusia hahmoja kyseisen konsolin Pokkén Tournament DX-pelille. Tulevat uudet, pelattavat hahmot ovat AEGISLASH ja BLASTOISE - Support-Pokémoneiksi puolestaan valikoitui Mega Rayquaza, Mimikyu, Mew ja Celebi. Lisäksi näiden mukaan saa myös uusia asusteita sekä ilmeisesti jotain muutakin extraa. Hahmot julkaistaan kahdessa erässä (Wave 1 & Wave 2), joiden yksittäisiä hintoja ei ole vielä julkaistu. Kokonaisuudessaan molemmat saa 14,99 eurolla, ja ensimmäinen erä julkaistaan jo tämän kuun lopulla.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.