Uutisarkisto


Tammikuu 2016


28.1.2016
Muutama päivä sitten saimme yllätysuutisen, kun kolme vuotta sitten vihjailtu Pikachu-salapoliisipeli näkee ensi viikolla (3. helmikuuta) päivänvalon Japanissa. Peli tunnetaan siellä nimellä Detective Pikachu ~ Birth of a New Duo ~. Peli julkaistaan 3DS-konsolin eShop-palvelussa ja se maksaa 1500 Japanin jeniä (noin 11 euroa). Pelissä seurataan salapoliisi-Pikachun sekä nuoren pojan, Tim Goodmanin seikkailuja ja ratkotaan ongelmia ja muita mutkikkaita tilanteita. Peli on suunnattu vain yhdelle pelaajalle eikä se sisällä minkäänlaisia online-palveluja. Vielä on epäselvää, nähdäänkö peliä Japanin ulkopuolella. Ohessa pelin traileri:

VIDEO POISTETTU


16.1.2016

Vielä viimeisimpiä Pokkén Tournament-uutisia! Eilisen Chandeluren paljastuksen lisäksi saimme tietää, että uusia support-Pokémoneja ovat Croagunk ja Sylveon sekä Pachirisu ja Magikarp. Tarkalleen ei vielä tiedetä, mitä ne tekevät.

Lisäksi pelin julkaisupäiväksi Euroopassa ja myöskin USA:ssa on varmistettu 18. maaliskuuta.


15.1.2016

Juuri kun eilen uutisoin uusista Pokkén Tournament-hahmoista, niin tänään saimme tietää jälleen yhdestä uudesta lisäyksestä: CHANDELURESTA. Chandeluren paljastusta tosin vihjailtiin jo vähän viime viikolla, joten tiesimme, että jotain oli odotettavissa. Chandelure saa oman trailerinsa kuun loppupuolella.


14.1.2016

Tämän kuun CoroCoro-lehti paljasti kolme uutta taistelijaa tänä vuonnakin ilmestyvään Pokkén Tournament-peliin Wii U-konsolille. Uudet hahmot ovat BRAIXEN, GARCHOMP sekä MEWTWO (joka on tavallinen aikaisemmin uutisoimaan Shadow Mewtwoon verrattuna). Braixen keskittyy enemmän pitkän kantaman hyökkäyksiin, kun taas Garchomp hyökkää raa'alla voimalla ja käyttää sellaisia hyökkäyksiä kuin Sand Tomb ja Dragon Rush. Se pysyy myös muuntumaan Mega Garchompiksi.

CoroCoro antaa myös pientä lisämakua Volcanionista ja tulevasta Pokémon-leffasta. Volcanionin sanotaan vihaavan ihmisiä, mutta miksi? Tämä kysymys jätetään vielä auki, mutta ensi kuun numerossa luvataan palata asiaan uudemman kerran.

Kannattaa muuten tsekata Pokémon.comin luoma hieno aikajana Pokémonin 20 huikeasta vuodesta TÄÄLTÄ!


13.1.2016

Pokémon aloittaa juhlavuotensa ryminällä! Eurooppaa ja Suomea koskettavat lähimmin tulevat Nintendo 2DS-bundlet, joita on yllä näkyvät kolme eri versiota. Yksi paketti sisältää teemaan sopivan värisen 2DS-konsolin, johon on ennakkoon ladattu Virtual Consoleenkin saapuvat Pokémon Red-, Pokémon Blue tai Pokémon Yellow-peli. Lisäksi paketista löytyy koodi konsoliin saatavaan Pokémon-teemaan sekä Pokémon-tarrakokoelma. Pakettien julkaisupäivä on vielä julistamatta.

Eurooppaan saapuu myös kaksi uutta kansivaihtoehtoa New Nintendo 3DS-konsoliin. Super Mystery Dungeon-aiheiset kannet rantautuvat 19. helmikuuta, kun taas Red & Green-aiheiset kannet saapuvat 27. helmikuuta.

Amerikkoja hemmotellaan myös erikoisella New Nintendo 3DS-bundlella, joka sisältää paitsi konsolin, niin myös molemmat Red- ja Blue-pelit, 3DS-teeman ja vaihdettavat Charizard- ja Blastoise-aiheiset kannet konsoliin.

Pokémon on laatinut allaolevan videon, josta ilmenee myös massiivinen legendaaristen Pokémonien jakelu, joka alkaa helmikuussa 2016. Video on suunnattu amerikkalaisille, mutta todennäköisesti Eurooppaankin saadaan omanlaiset harvinaisten Pokémonien lataustapahtumat! Tsekkaa video alta:


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.