Uutisarkisto


Tammikuu 2015


28.1.2015
Viime viikon Serperiorin tapaan, tällä viikolla Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien omistajille on tarjolla vuorostaan Emboar. Emboarilla on Hidden Abilitynsä Reckless. Emboarin saa ladattua alkuvalikon Mystery Gift-napin alta koodilla POKEMON500.


23.1.2015
Tänään Japanissa järjestetty The Monthly Famitsu-videostriimi paljasti hieman uutta tietoa Pokkén Tournament-pelistä.

Suicune, Gardevoir ja Pikachu ovat uusia pelattavia hahmoja, aikaisempien Lucarion ja Machampin lisäksi. Peliä varten kehiteltiin myös oma erikoinen ohjaimensa, jonka avulla pelaamiseen pääsee helpommin mukaan. Taistelevien Pokémonien rinnalle on mahdollista lähettää myös avuksi muita Pokémoneja, jotka kulkevat nimellä Support Pokémon. Näitä ovat ainakin Fennekin, Snivy, Lapras ja Emolga. Ohessa video uudesta pelimateriaalista:

VIDEO POISTETTU

Pokkén Tournament näyttäisi edelleen julkaistavan tällä hetkellä vain Japanissa arcade-tyylisenä pelihallipelinä, eikä kansainvälisestä julkaisusta ole ollut puhetta. Mutta meikäpoika ainakin toivoo, että peli portataan myös kotikonsolille, eli Wii U:lle! Toivotaan parasta:)


22.1.2015
Kaikki Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-pelien omistajat voivat nyt halutessaan ladata itselleen Serperior-Pokémonin, jolla on ensimmäistä kertaa Hidden Abilitynsa Contrary. Serperiorin saa ladattua alkuvalikon Mystery Gift-napin alta tietyllä koodilla. Koodi Serperiorin lunastamiseen on POKEMON497.


14.1.2015
Tämänpäiväinen Nintendo Direct paljasti yhtä jos toista Nintendon alkuvuodesta ja tulossa olevista peleistä. Muutama uutisista liittyi myös vahvasti Pokémoniin. Suurin ilmoitus oli kuitenkin varmaan uuden New Nintendo 3DS-konsolin Euroopan julkaisupäivä, joka on 13. helmikuuta 2015. Aika lailla tasan kuukauden päästä siis! Samana päivänä julkaistaan myös konsolille Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire-aiheiset vaihdettavat kansilevyt, joista kuva alla:

Yksi suurimmista Pokémon-uutisista oli uuden pelin, Pokémon Shufflen julistaminen. Pokémon Shuffle on Pokemon Link!- ja Pokémon Link Battle-pelien kaltainen virtuaalinen palapeli, missä saman Pokémonin kuvia pyritään yhdistelemään keskenään, ja näin ollen poistamaan niitä peliruudulta pelin etenemiseksi. Mukana ovat jälleen Pokémonien tyypit sekä uutena tulokkaana Mega-evoluutiot. Pokémon Shufflen voi ladata ilmaiseksi ja pelaaminenkin tapahtuu ilmaiseksi, tosin pelikertoja on vain rajoitettu määrä, tyypillisten mobiilisovellusten tapaan. Laittamalla rahaa peliin voi kuitenkin edistää ja nopeuttaa pelaamista. Pokémon Shuffle julkaistaan näillä näkymin ensi kuussa, eli helmikuussa 2015.

VIDEO POISTETTU

Uusi, Nintendo Anime Channel-applikaatio tekee myös tuloaan, ja tällä sovelluksella voi katsoa anime-lähetyksiä oman 3DS:n välityksellä. Pokémon on yksi animeista, joita sovellus pitää sisällään. Sovellus julkaistaan samaan aikaan kuin New Nintendo 3DS julkaistaan Euroopassa, eli 13. helmikuuta.

Viimeisimpänä mainittakoon vielä pari päivää sitten uutisoidun Hoopan virallinen julkistaminen myös Japanin ulkopuolella. Oheinen video tekee Hoopan nyt kaikille länsimaillekin tutuksi:


10.1.2015

Tämän kuun CoroCoro-lehti paljastaa virallisesti uuden Kalos-alueen legendaarisen Pokémonin: HOOPAN. Hoopa tulee esiintymään kesällä Japanissa ensi-iltansa saavassa uudessa Pokémon-leffassa, jonka nimi on alustavasti The Archdjinni of Rings: Hoopa. Lehti paljastaa myös shiny Rayquaza-latauksen tapahtuvan Japanin World Hobby Fairissa - ei tosin ole varmaa, onko se yhteydessä elokuvaan lainkaan.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.