Uutisarkisto


Tammikuu 2013


23.1.2013

Pokémon Black 2- ja White 2-pelien omistajat huomio! Pian teillä on mahdollisuus ladata peleihinne legendaarinen KELDEO. Tämä onnistuu 25. tammikuuta alkavan lataustapahtuman kautta, jolloin Keldeon voi ladata peliinsä WiFi-yhteyden avulla. Keldeo on tasolla 50 ja osaa liikkeet Sacred Sword, Aqua Jet, Hydro Pump sekä Swords Dance. Lataustapahtuma on käynnissä 12. helmikuuta asti, joten huolehdi, että ehdit ladata Keldeon ajoissa!


11.1.2013
Pahoittelen uutisten myöhäisyyttä - kiirettä pukkaa!

Tiistaina 8.1. Nintendo julkaisi videon Pokémon Direct-osiossaan, jonka alunperin sanottiin sisältävän uutta ja mullistavaa tietoa. Ja sitähän sieltä tulikin, nimittäin varmistus siitä, että Pokémon jatkuu uudelle, kaikkiaan kuudennelle sukupolvelle. Lokakuussa 2013 julkaistaan maailmanlaajuisesti uudet Pokémon-pelit Nintendo 3DS-konsolille: Pokémon X- ja Pokémon Y-pelit.

Pelimateriaalin lisäksi videossa julkaistiin täysin uusia Pokémoneja. Uudet aloitus-Pokémonit ovat Chespin, Fennekin ja Froakie. Vaikka näiden Pokémonien tyypityksiä ei ole virallisesti julkaistu, on melko selvää, että Chespin on ruoho-tyyppiä, Fennekin tuli-tyyppiä ja Froakie vesi-tyyppiä.

Pokémonien kokonaismäärän sanotaan menevän yli 700:n, joten uusia Pokémoneja on tiedossa jatkossakin. Aloitus-Pokémonien lisäksi julkaistiin kaksi uutta legendaarista Pokémonia, jotka toimivat pelien maskotteina. Ensimmäinen on Xerneas joka koristaa Pokémon X-peliä, ja toinen puolestaan Yveltal, joka toimii Pokémon Y-pelin maskottina.

Ohessa vielä traileri kyseisistä peleistä:

VIDEO POISTETTU

Loppuun vielä maininta siitä, että uusimmassa CoroCoro-lehdessä paljastettiin, että kesällä ensi-iltansa saavassa Extremespeed Genesect-leffassa esiintyykin kaikkiaan neljä Genesectiä, joista punainen, shiny-Genesect on johtaja.


Liitesivut aukeavat uuteen pop-up -ikkunaan! Jos linkit ei toimi, selaimesi ei välttämättä tue javascriptiä. Sen voi helposti muuttaa selaimen asetuksista.

This page is only a fan site. Pokémon, Pikachu and all related characters and titles are trademarks of Nintendo.

Tämä sivu on ainoastaan fani-sivu. Pokémon, Pikachu ja kaikki aiheeseen liittyvät hahmot ovat Nintendon omaisuutta.